Hrvatski Fokus
Kolumne

Neke od činjenica vezanih uz Republiku Hrvatsku i HDZ

Andrija Plenković je prema građanima najgori predsjednik Hrvatske vlade

 

HDZ je uspio preživjeti krizu izazvanu aferom Sanader, najviše zato što se nisu vezali uz predsjednika Sanadera, a u konačnici je i tadašnja HDZ-ova Vlada RH privela svog bivšeg predsjednika HDZ-a i Vlade RH, Ivu Sanadera, pred lice pravde. Svjesno je predsjednika HDZ-a, Plenković, trenutno vodstvo HDZ-a, a onda i stranku HDZ u potpunosti vezala uz svoju surovu stvarnost, a onda i u životnu tragediju. Posljedično ta tragedija će se preslikati na HDZ.

Zapravo Republikom Hrvatskom, ne upravlja Vlada, vodstvo Sabora RH. HDZ-om ne upravljaju organi stranke. Svi ono služe da slušaju Plenkovićeve LAŽI i dižu ruke ZA GLASAČKU MAŠINU. Hrvatskom državom upravlja PARATIJELO i niz paratijela prema potrebama Plenkovića. Evo nekoliko primjera: INU – Ćorić, Agrokor, prva faza – grupa BORG, druga faza Dolički – Peruško – Rusi, vjetroelektrane Ćorić, plin… Većim projektima upravlja Plenković s paratijelima, a manje pušta ostalim da se namire.

Iako sam ja o tome pisao i većini građana i sve je jasno, današnji tjednik Express je nešto više o tome progovorio u naslovu: „KOMITET ŠESTORKE VLADA DRŽAVOM I STRANKOM.“

 Najčitaniji portal u Hrvatskoj, Index.hr, proveo je anketu u period od 2000.-2021. godine na temu : “Tko je najgori hrvatski premijer?” Do 20:15 h, Plenković je uvjerljivo pobijedio i to s čak 13.000 glasova više od drugoplasiranog, bivšeg premijera, Ive Sanadera. Kako je krenulo, do kraja zatvaranja ankete očekuje se i veća razlika u korist Plenkovića. HDZ-ova bivša premijerka, Jadranka Kosor, praktički dijeli mjesto s Ivicom Račanom po uspješnosti najboljeg premijera Republike Hrvatske u ranije spomenutom periodu.

Građani su jasno rekli svoje i to ne njih nekoliko, nego na desetke tisuća građana Republike Hrvatske. Siguran sam bilo bi ih i više glasalo da znaju za anketu. Jasno je: Andrija Plenković je prema građanima NAJGORI HRVATSKI PREMIJER.

Ivica Todorić

Povezane objave

Ivo Perić o dubrovačkim pomorcima

hrvatski-fokus

Velika meša na Veliku Gospu u Mariji Bistrici

hrvatski-fokus

Rodna teorija je pseudoznanost

HF

Plenković kontinuirano pogoduje Vujnovcu

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više