Hrvatski Fokus
Religija

Koncilska dvorana u Vatikanu

Objasnili su i da nije svaka umjetnička ideja i zamisao izraz želje da se napakosti, nego imaju svoje mjesto u sakralnom prostoru

 

Već odavno znam za audijencijsku dvoranu Pavla VI. u Vatikanu i arhitektonsko sotonističke uratke koji se u njoj nalaze, ali danas u liturgiji i općenito u Crkvi ima toliko sablazni, da nisam htio trošiti vrijeme na to. Međutim, pažnju mi je privukao jedan prijatelj koji mi je poslao poveznicu Glasa Koncila, gdje su oni na svoj način obradili ovu temu potaknuti pitanjem jednog čitatelja.

Odmah su naglasili da videa na koja se ovaj čitatelj poziva, a koja pokazuju činjenične stvari, nisu gledali, nego su sve proglasili teorijom zavjere. Zatim su se pozvali na službene dokumente o izgradnji ove dvorane i njezine veličanstvene arhitektonske posebnosti i dostignuća te sve zasolili znanstveno teološkim objašnjenjima svijeta u kojemu živimo, da bi na kraju zaključili: „Riječ je o imaginaciji, zamišljaju ili umišljaju.“ Dvorana je onakva kakva jest, a vi sami, na temelju realnih slika koje nisu fotomontaža, a koje koncilovci nisu objavili, zaključite je li ova dvorana napravljena po uzoru na zmijsku glavu ili ne.

Danas lažni prorok sa trona postavljenog točno između ova dva zmijska zuba, ispod statue koju u povećanom formatu možete vidjeti na slici ispod bljuje zmijski otrov u cijeli svijet.

Objasnili su i da nije svaka umjetnička ideja i zamisao izraz želje da se napakosti, nego imaju svoje mjesto u sakralnom prostoru koji nas prije svega želi pozvati na sabranost, molitvu i na usmjerenost Bogu. Dakle, govorimo o ogromnoj dvorani u kojoj nema ni jedne slike, niti kipa, niti ičega što upućuje na Svece ili na Majku Božju, već samo ova odvratna figura koja bi nas trebala usmjeravati na Boga.

Dragi naši koncilovci, ovo nije Katolički Bog, niti će ikada biti. Mi se nikada nećemo pokloniti sotoni, nadamo se da nećete ni vi. Tako su nas nakon Drugog vatikanskog koncila učili da simboli nisu važni, dok su izbacivali katoličke slike i kipove pa čak i križeve iz Crkava. Danas nas opet uče kako sotonski simboli koji su u međuvremenu postavljeni u Crkve nisu važni, kako bi postojeće zadržali i postavili nove. Znamo po proroštvima da je ovo tek početak vidljive simboličke sotonizacije sakralnih prostora.

Dragi koncilovci, prestanite lagati i sebe i druge, već jednostavno budite objektivni u odnosu na stvarnost koja se događa u Crkvi jer ovako ispada da ste vi oni koji zamišljate i umišljate.

Zaključit ću s razmišljanjem prijatelja koji me naveo na ovaj kratki osvrt na koncilsku dvoranu. „Ovaj opis o dvorani za audijencije, kako sve izmišljaju oni koji vide istinu je zaista otužan. Biskup Richard Williamson je stvarno u pravu, kada govori o stanju uma ljudi danas.“

Da, dvorana jest stilizirana i vrlo realistično izvedena zmijska glava. Između dva zmijska zuba, ova skulptura predstavlja trulež smrti i kaos pakla u koji nezaustavljivo upada bezlični čovjek. Cijela arhitekturna kompozicija ima za cilj pokazati i potvrditi da su dijabolične strukture, već duže vremena (što potvrđuje i Knjiga Istine, nadjačale kristovske strukture u Vatikanu tj.ljudsku dimenziju Crkve, što se zorno očituje i potvrđuje u postojećem instaliranom odnosu snaga u Vatikanu na čelu s lažnim prorokom. Hvala Ti Kriste što Tvoju Božansku dimenziju Crkve vrata pakla nikad nadvladati neće i u tome leži radost naše nade u Tvoj skorašnji Drugi Dolazak. Amen.

Ivan Milićević, http://hrvatskikrsnizavjet.com/koncilska-dvorana/

Povezane objave

SOLUS CATHOLICUS – Edita Majić i neprijatelji evanđelja

HF

Knjiga puna imena onih koji bijahu slabi

hrvatski-fokus

Govori tiše

HF

Do svetosti sreće

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više