Hrvatski Fokus
Znanost

Incidencija raka izazvana “cjepivom” protiv Covid-19

Više od 726.965 nuspojava povezanih s cjepivom protiv Covid-19 prijavljenih VAERS-u

 

Početkom listopada 2021. kanadski časopis „Nouveau Monde“ objavio je tekst ugledne francuske liječnice dr. Nicole Delépine – pedijatrice, onkologinje, bivše voditeljice odjela pedijatrijske onkologije u bolnici R. Poincaré Garches APHP, Francuska, koji je u ovom trenutku aktualniji nego u vrijeme objave.

Koincidencija? Ključna riječ 

„Prije nekoliko mjeseci izrazili smo barem „teorijske rezerve“ o cijepljenju pacijenata koji boluju od karcinoma ili bivših pacijenata koji su bili izliječeni, zbog temeljnog mehanizma mRNK cjepiva na imunitet.

Nekoliko genetičara također je izrazilo zabrinutost zbog moguće interferencije između aktivnih ili ‘uspavanih’ stanica karcinoma i posebno aktivne učinke genske terapije na limfocite.“

Mjeseci su prošli, a ludilo zbog cjepiva se povećalo, što je u bolnicama dovelo do odbijanja pacijenata bez „covid potvrde“ (koje su, kao što je poznato, namijenjene samo zdravim osobama) i do zahtjeva da se pacijenti cijepe prije bilo kakvog liječenja, uključujući oboljele od karcinoma.

Nalazimo se u svijetu koji je poludio, a ove priče se množe, kao priča o jednom mladiću od 22 godine koji je imao kronični kašalj radi kojeg je došao na rendgensko snimanje na kojem je otkrivena medijastinalna tvorba (tumor medijastinuma). Dvije velike pariške bolnice koje su ga primile odbile su započeti liječenje (bez detaljnog objašnjenja) ako pacijent odbije eksperimentalnu injekciju cjepiva apsolutno nepoznatih učinaka na razvoj karcinoma.

Opravdanje liječnika? Ništa: „to je tako“, i mi smo to prihvatili!

Šutnja o kolegama suspendiranim zbog neposlušnosti, a još više o objektivnim razlozima zbog kojih su oni radije izgubili posao, plaću, kuću, pa i svoje obitelji netolerantne na te odluke, nego da se podvrgnu predsjedničkom dekretu te prihvate eksperimentalne droge… Bi li više od tristo tisuća skrbnika (brojka koja je vjerojatno jako podcijenjena s obzirom na broj bolnica i klinika koje su trenutno prisiljene na smanjenje (broja) kreveta i odgađanje medicinskih intervencija zbog nedostatka osoblja) bilo ludo, urotničko ili paranoidno do te mjere da se dovede u veliku osobnu, društvenu, obiteljsku, profesionalnu i psihološku opasnost?

Jesu li liječnici koji tvrde da je cijepljenje sigurno odvojili vrijeme i pogledali statistiku učinaka koju su prijavile i prihvatile službene agencije? Jesu li američka Uprava za hranu i lijekove (FDA), Europska agencija za lijekove (EMA), kao i MHRA također „konspirativni“ kada objavljuju statistiku kao u slučaju VAERS-a, koji je entitet CDC-a?

Podatci američkog VAERS-a od 26. 9. 2021.: Više od 726.965 nuspojava povezanih s cjepivom protiv Covid-19 prijavljenih VAERS-u jer CDC i FDA poništavaju preporuke savjetodavnog odbora o trećoj dozi Pfizerovog cjepiva.

Podaci VAERS-a (američki sustav za pasivno praćenje nuspojava cjepiva) koje je objavio CDC uključivali su ukupno 726.965 nuspojava iz svih dobnih skupina nakon cijepljenja protiv Covida, uključujući 15.386 smrtnih slučajeva i 99.410 ozbiljnih komplikacija u razdoblju između 14. prosinca 2020. i 17. rujna 2021. [„More Than 726,000 COVID Vaccine Injuries Reported to VAERS as CDC, FDA Overrule Advisory Committees’ Recommandations on Third Pfizer Shot;“ Children’s Health Defense].

Ili podatci EudraVigilance, farmakovigilancijskog tijela Europske agncije za lijekove… Ili čak ANSM, naša francuska agencija, koja pokazuje da je više od 1200 smrtnih slučajeva prihvaćeno kao moguća povezanost s tim eksperimentalnim injekcijama.

Sva terapijska ispitivanja tijekom pedeset godina prekinuta su nakon nekoliko smrtnih slučajeva radi istrage (53 smrtna slučaja zaustavila su cjepivo protiv H1N1). Ovdje su tisuće mrtvih diljem svijeta a i djeca su besramno napadnuta. Kako možemo i dalje vjerovati da je to zdravstvena politika?

Nakon Merkel čak i Njemačka želi izaći iz ‘cjepnog terorizma’

Čemu to poricanje najčvršćih ‘sekti’ od strane teorijski obrazovanih liječnika, sposobnih dobiti informacije izravno iz pouzdanih izvora i ‘opremljenih mozgom’? Strah od šefa, od direktora, koji će za nekoliko mjeseci neminovno biti doveden u pitanje, budući da se mnoge zemlje povlače, pa čak i Njemačka želi izaći iz ‘cjepnog terorizma’, možda povodom odlaska gospođe Merkel. „Vodeće organizacije liječnika po ugovoru u Njemačkoj zahtijevaju hitan prekid mjera protiv Covid-19 i prekid „retorike užasa i politike panike.“ Očito, francuski bolnički liječnici u Parizu i drugdje ne čitaju njemačke novine i terorizirani su prijetnjama svoje strukovne udruge, svog ministra, te postaju ‘kapo’ (tj. glavni poglavari) i teroriziraju svoje pacijente.

Stiže sve više i više svjedočanstava 

Bez obzira na njihove neprihvatljive argumente, svjedočanstva se množe. Mlada djevojka prati svoju prijateljicu na majčin sprovod… takva majka, majka prijateljice iz srednje škole, 34 godine, u remisiji od raka dojke dvije godine, kojoj se ‘ubrizgava’ cjepivo i nekoliko dana kasnije kolabira te u komi umire nakon tri dana hospitalizacije… Politički korektno objašnjenje: rak je ‘eksplodirao’ i ‘odnio ju je’. „Zatvorite poglavlje i lijes“.

Što bi Maigret rekao? [Povijesni policijski istražitelj] 

No, previše je slučajnosti koje šokiraju policijske istražitelje ispred mrtvog tijela. Samo liječnici ne bi imali pravo razmišljati o vremenskim podudarnostima, na primjer: „privremenost“ je njihova ključna riječ…

Poput obmanjujućeg slogana: „brojevi su uvijek točni“. Da, ako su istiniti i promatrani u stvarnom svijetu.

Ali koliko možemo imati povjerenja u namještene simulacije kojima nas vlada i mediji hrane, a da pri tome nikad ne preciziraju da su to samo predviđanja ili procjene? Ali s brojkama se može raditi što hoće, kada ih se odabere ili kreira za opravdanje odabrane hipoteze, a rezultati su potpuno zamagljeni.

U svakom slučaju, što se tiče „karcinoma i ubrizgavanja gena,“ nejasnoća se, nažalost, raspršuje pred mnoštvom zastrašujućih priča.

Od kolegice koja vidi da joj se ispod pazuha pojavilo više „loptica,“ što pregledi u bolnici ne objašnjavaju… Očito nema veze sa cjepivom. Pa ipak, gangliji koji se pojavljuju neko vrijeme nakon injekcije često su opažanje nakon ovih cjepiva.

Dakle, jasno se čini da postoje tri situacije:

  • Pojava karcinoma ubrzo nakon injekcije cjepiva (dva tjedna do nekoliko mjeseci) vrlo je progresivna i to kod osobe koja je prethodno bila bez poznatih kancerogenih patologija.
  • Ponovna pojava karcinoma u bolesnika koji je u potpunoj remisiji nekoliko mjeseci ili godina.
  • Brz, čak eksplozivan, razvoj karcinoma koji još nije pod kontrolom.

Osim svjedočanstava rodbine i prijatelja te na društvenim mrežama, švicarske novine konačno su se opširnije pozabavile ovom temom.

Evo nekih odlomaka iz njihovog članka [„Covid Vaccines and Cancer – Swiss Policy Research; swprs.org] i njihovih referenci [„The Testimonies Project – Israel Jab Victims Speak Out“ (Video); Europe Reloaded]:

„Mogu li cjepiva protiv Covida uzrokovati karcinom?

Čini se da je u nekim slučajevima odgovor potvrdan. Svakako, nema dokaza da su sama cjepiva protiv covida kancerogena. Međutim, pokazalo se da u do 50 posto cijepljenih osoba cjepiva protiv Covid-19 mogu izazvati privremenu imunosupresiju ili imunološku disregulaciju (limfocitopenija) koja može trajati oko tjedan dana ili možda dulje.

Nadalje, pokazalo se da mRNK cjepiva protiv Covida „reprogramiraju“ (tj. utječu) na adaptivne i urođene imunološke odgovore te da posebno snizuju regulaciju takozvanog ‘TLR4 puta,’ za koji je poznato da igra važnu ulogu u imunološkom odgovoru na infekcije. I stanice karcinoma odnosno raka”. (Napomena: TLR4 bjelančevine imaju ključnu ulogu u nespecifičnom, prirođenom imunitetu).

Stoga autori zaključuju da je sasvim moguće da bi te imunološke promjene mogle imati neželjene posljedice na (zdravstveno) stanje primatelja ove genske injekcije. Stvarno zdravo razumski!

„Dakle, ako negdje već postoji tumor – otkriven ili neotkriven – ili ako postoji predispozicija za određenu vrstu karcinoma, takvo stanje imunosupresije izazvane cjepivom ili imunološkom disregulacijom može potencijalno izazvati nagli rast tumora i raka u roku od nekoliko tjedana nakon cijepljenja. Treba napomenuti da je limfocitopenija također često opažena u slučajevima teškog oblika Covid-19.

Također je uočena reaktivacija latentnih virusnih infekcija nakon cijepljenja, uključujući virus herpes zostera, EBV (Epstein-Barr) i virusa hepatitisa.

„Privremena imunosupresija uzrokovana cjepivom također je čimbenik koji može doprinijeti porastu zaraze koronavirusom nakon cijepljenja u mnogim zemljama“.

Učestalost nuspojava povezanih s cjepivom kod raka 

Već postoji nekoliko tisuća opažanja u službenim izvješćima o nuspojavama i ‘on-line’ skupinama pacijenata. Zasigurno postoje istinite slučajnosti ili dijagnostička kašnjenja zbog odgođene dijagnoze povezane sa blokadom. No, ne trebamo odbaciti učinke golemih problema s kojima se suočavaju ovi stvarni ljudi u svakodnevnom životu, a još više odgovornost koju liječnici/onkolozi preuzimaju nametanjem injekcije cjepiva prije bilo kakvog liječenja ili nastavka protokola. Njihov glavni argument: „napravili smo to kako treba, bez pogovora“ ne čini se dostojnim profesije koja je nekada pazila na svoj ugled.

U kolovozu 2021. dr. Ryan Cole, dugogodišnji američki patolog, opisao je značajan porast određenih vrsta raka (npr. rak endometrija, rak maternice) od početka kampanje masovnog cijepljenja protiv Covida. [Dr. Ryan Cole sur le cancer post-vaccination: „Le docteur Ryan Cole constate une recrudescence de cas de cancers comme jamais auparavant“, Vidéo, Pro Fide Catholica].

U novije vrijeme njemački patolozi također su primijetili problem poremećaja imunološke regulacije nakon cijepljenja i naglog rasta tumora kod nekih pacijenata.

Na francuskim mrežama nekoliko se svjedočanstava poklapa s ponovnim pojavljivanjem vaginalnih krvarenja kod žena starijih od 85 godina što dovodi do dijagnoze raka endometrija i brze smrti… Vršni protein (tj. protein šiljka koronavirusa) kojeg proizvodi tijelo nakon injekcije cjepiva ima poseban „afinitet“ za spolne organe, a ovo bi bila nova demonstracija ovoga.

Pa dok ne saznamo više, budimo oprezni, i liječnici i njegovatelji, i ne glumimo čarobnjakovog šegrta. Potreban je oprez kod svih eksperimentalnih tretmana, a još više kada su rezultat tehnike koja se prije nije koristila u infektivnoj patologiji. ‘Prvo, ne čini štetu’ mora voditi odluke bilo kojeg liječnika vjernog njegovoj Hipokratovoj zakletvi.

Izvor:

  1. Dr. Nicole Delépine: „The Incidence of Cancer, Triggered by the Covid19 ‘Vaccine’“;
  2. Global Research 8. i 23. listopada 2021. uz napomenu da je tekst izvorno objavio kanadski časopis „Nouveau Monde“: https://nouveau-monde.ca/cancers-et-vaccins-anti-covid/
  3. Više: web stranicawww.docteurnicoledelepine.frametist.org za zaštitu djece oboljele od raka

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Računalna kemija

HF

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (32)

HF

Poljsko zaraženo meso

HF

Sporazum s Pacifikom plaši Ameriku

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više