Hrvatski Fokus

Već dvije godine protivi se kampanjama eksperimentalnog i obveznog cijepljenja i bio je među prvim stručnjacima koji su procijenili da je virus SARS-CoV-2 rezultat ljudske manipulacije

 

Prema objavljenoj vijesti u „FranceSoir“, u utorak 8. veljače 2022. u ‘Američkoj bolnici’ u gradu Neuilly-sur-Seine, nedaleko od Pariza, okružen svojom djecom preminuo je ugledni znanstvenik i nobelovac dr. LUC MONTAGNIER u 89. godini života. Dr. Luc Montagnier rođen je Chabrisu, Francuska, 18. 8. 1932.  

„Svijet je u utorak izgubio sjajnu zvijezdu kada je umro dr. Luc Montagnier (89). Montagnier je bio junak zajednice za zdravstvene slobode, snažno se zalagao za sigurne lijekove i terapije za djecu i odrasle“, navodi se u objavi „Children’s Health Defense.“

Profesor Luc Montagnier najpoznatiji je kao dobitnik Nobelove nagrade za fiziologiju ili medicinu za 2008. za otkriće virusa humane imunodeficijencije (HIV, uzročnik AIDS-a) koju je ‘podijelio’ s kolegicom Françoise Barré-Sinoussi.

Radio je kao znanstveni istraživač u Pasteur institutu u Parizu te Nacionalnom centru za znanstvena istraživanja u Francuskoj (Le Centre national de la recherche scientifique, CNRS), zatim kao istraživač i profesor na ‘Queens College’ u New Yorku, a kasnije je bio redoviti profesor na Šangajskom sveučilištu Jiao Tong u Kini (Shanghai Jiao Tong University). Njegov kasniji rad bio je posvećen proučavanju homeopatije.

Dobitnik je nekoliko desetaka nagrada, uključujući i Hipokratovu nagradu Helenskog (Grčkog) društva za internu medicinu (Hellenic Society for Internal Medicine) kao i 13 počasnih doktorata.

Dr. Montagnier je također vjerno služio kao član Znanstvenog savjetodavnog odbora za obranu/zaštitu zdravlja djece (Children’s Health Defense): „Dr. Luc Montagnier će jako nedostajati svima onima u organizaciji „Children’s Health Defense“ – koji su ga poznavali i surađivali s njim.“

Posljednje dvije godine, tj. od početka pandemije koronavirusa, prof. Luc Montagnier bio je na naslovnicama zbog ‘izazivanja’ vlade i medijskog narativa u svezi ‘novog’ koronavirusa SARS-CoV-2 kao i zbog svojeg protivljenja kampanjama eksperimentalnog cijepljenja protiv COVID-a, mandatima tj. obvezi za cijepljenje i bio je među prvim stručnjacima koji je procijenio da je virus SARS-CoV-2 rezultat ljudske manipulacije.

U travnju 2020. izašao je u javnost i ustvrdio da sekvenca virusa SARS-CoV-2 ukazuje da je to rezultat ljudske manipulacije i da je pušten iz laboratorija u Wuhanu. Nakon što je bio suočen s golemim podsmijehom od strane „provjeravatelja/kontrolora činjenica“ na društvenim mrežama, uključujući tu teoriju koja je više od godinu dana označena kao „lažna,“ u svibnju 2021. počeli su se pojavljivati dokazi da je ova procjena doista bila točna.

Zapravo, u lipnju su se pojavile e-poruke dobivene na temelju zahtjeva Zakona o slobodi informacija da su ga kolege ‘medicinskog cara’ iz Bijele kuće, dr. Anthony Fauci, obavijestili još prethodne godine o „neobičnim značajkama“ virusa koje upućuju na moguće podrijetlo iz laboratorija, tj. virus koji je stvorio čovjek, neposredno prije njegovih javnih izjava u kojima je umanjena važnost ove tvrdnje, sve dok u svibnju 2021. nije priznao da ona može imati valjano značenje.

Također u proljeće 2021., prije pojave delta varijante, dr. Montagnier je dao intervju u kojem je kampanju masovnog cijepljenja protiv koronavirusa tijekom pandemije nazvao „nezamislivom i povijesnom greškom koja stvara varijante“ i dovodi do smrti zbog bolesti.

„Ovo je golema greška, zar ne? Znanstvena pogreška kao i medicinska / liječnička pogrješka. To je neprihvatljiva greška“, rekao je. „Povijesne knjige će to pokazati, jer cijepljenje stvara varijante (virusa). Mnogi epidemiolozi to znaju, ali šute o fenomenu poznatom pod nazivom „antibody dependent enhancement, ADE“ (znanstveno potvrđeni imunološki paradoks kod kojeg protutijela ili antitijela protiv koronavirusa, umjesto da koronu sprječavaju, ona ju omogućavaju).

I konačno, tek prošlog mjeseca, dok je Vrhovni sud SAD-a vijećao razmatrajući zahtjeve Bidenove administracije za obveze ubrizgavanja eksperimentalnih cjepiva protiv COVID-19, dr. Montagnier je napisao članak u „The Wall Street Journalu“ s Jedom Rubenfeldom, profesorom prava sa Sveučilišta Yale, izjavljujući da je omikron varijanta sve takve zahtjeve za „cjepivom“ učinila „pravno neobranjivim i suprotnim javnom interesu.“

Vrhovni sud SAD-a odlučio je blokirati Bidenovovu odluku za obvezno  cijepljenje protiv COVID-19 za sve poslovne subjekte, ali je dopustio te zahtjeve za sve državne pružatelje zdravstvenih usluga.

Na kraju moram svakako istaknuti znanstvena istraživanja koja je prof. Luc Montagnier provodio posljednjih 15 godina u domeni optičke biofizike koju je upravo on revolucionirao.

Optička biofizika proučava elektromagnetska svojstva fizike života. Prof. Montagnier 2010. je objavio svoj revolucionarni rad pod naslovom: „DNA Waves and Water“ („DNK valovi i voda“).

Kratko objašnjenje: „U prosječnom ljudskom tijelu postoji otprilike 40 milijardi visoko diferenciranih stanica, od kojih svaka obavlja vrlo specifične funkcije i zahtijeva ogromno polje koherencije i međusobne komunikacije. Svake sekunde približno 10 milijuna tih stanica umre, da bi ih zamijenilo 10 milijuna novih stanica koje se rađaju. Mnoge od tih stanica sastoje se od bakterija, a veći dio DNK i RNK unutar tih stanica sastoji se od virusa (uglavnom u mirovanju), ali koji se mogu aktivirati/deaktivirati raznim metodama, kemijskim i elektromagnetskim.“ Ovaj citat nisam slučajno odabrala – razmislite dobro o ovome.

Više o tome možete saznati u izvrsnom tekstu čiji autor je Matthew Ehret-Kump: „A Memorial for Dr. Luc Montagnier and the Coming Revolutions in Optical Biophysics“

(„Sjećanje na dr. Luc Montagniera i nadolazeće revolucije u optičkoj biofizici“; Global Research, 11. 2. 2022.).

FranceSoir je na kraju objavljenog teksta zaključio da je unatoč značajnim kritikama koje je francuski virolog podnio u jesen svog života, zbog njegovih navedenih intervencija uvijek bio predan načelima slobodnog znanstvenog istraživanja i komunikacije na čemu mu je javnost izrazila zahvalnost.

Izvor:

  1. FranceSoir: „L’éminent professeur Luc Montagnier s’est éteint le 8 février 2022“, 9. 2. 2022.;
  2. www.francesoir.fr
  3. Patrick Delaney: „Nobel Prize-Winning virologist and outspoken critic of COVID vaccine mandates dies at 89“; LifeSiteNews, 9. 2. 2022.
  4. Children’s Health Defense Team: „Health Freedom Movement Lost ‘Shining Star’ With Death of Dr. Luc Montagnier“; Children’s Health Defense / The Defender; 10. 2. 2022.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezani članci

Odabrane drame Mire Gavrana

hrvatski-fokus

Umro Darko Pajičić

HF

Tko to razara i ruši temelje Zmajske Kule?

HF

Reagiranje na twitteru Tomislava Žigmanova

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...