Hrvatski Fokus

Već dvije godine protivi se kampanjama eksperimentalnog i obveznog cijepljenja i bio je među prvim stručnjacima koji su procijenili da je virus SARS-CoV-2 rezultat ljudske manipulacije

 

Prema objavljenoj vijesti u „FranceSoir“, u utorak 8. veljače 2022. u ‘Američkoj bolnici’ u gradu Neuilly-sur-Seine, nedaleko od Pariza, okružen svojom djecom preminuo je ugledni znanstvenik i nobelovac dr. LUC MONTAGNIER u 89. godini života. Dr. Luc Montagnier rođen je Chabrisu, Francuska, 18. 8. 1932.  

„Svijet je u utorak izgubio sjajnu zvijezdu kada je umro dr. Luc Montagnier (89). Montagnier je bio junak zajednice za zdravstvene slobode, snažno se zalagao za sigurne lijekove i terapije za djecu i odrasle“, navodi se u objavi „Children’s Health Defense.“

Profesor Luc Montagnier najpoznatiji je kao dobitnik Nobelove nagrade za fiziologiju ili medicinu za 2008. za otkriće virusa humane imunodeficijencije (HIV, uzročnik AIDS-a) koju je ‘podijelio’ s kolegicom Françoise Barré-Sinoussi.

Radio je kao znanstveni istraživač u Pasteur institutu u Parizu te Nacionalnom centru za znanstvena istraživanja u Francuskoj (Le Centre national de la recherche scientifique, CNRS), zatim kao istraživač i profesor na ‘Queens College’ u New Yorku, a kasnije je bio redoviti profesor na Šangajskom sveučilištu Jiao Tong u Kini (Shanghai Jiao Tong University). Njegov kasniji rad bio je posvećen proučavanju homeopatije.

Dobitnik je nekoliko desetaka nagrada, uključujući i Hipokratovu nagradu Helenskog (Grčkog) društva za internu medicinu (Hellenic Society for Internal Medicine) kao i 13 počasnih doktorata.

Dr. Montagnier je također vjerno služio kao član Znanstvenog savjetodavnog odbora za obranu/zaštitu zdravlja djece (Children’s Health Defense): „Dr. Luc Montagnier će jako nedostajati svima onima u organizaciji „Children’s Health Defense“ – koji su ga poznavali i surađivali s njim.“

Posljednje dvije godine, tj. od početka pandemije koronavirusa, prof. Luc Montagnier bio je na naslovnicama zbog ‘izazivanja’ vlade i medijskog narativa u svezi ‘novog’ koronavirusa SARS-CoV-2 kao i zbog svojeg protivljenja kampanjama eksperimentalnog cijepljenja protiv COVID-a, mandatima tj. obvezi za cijepljenje i bio je među prvim stručnjacima koji je procijenio da je virus SARS-CoV-2 rezultat ljudske manipulacije.

U travnju 2020. izašao je u javnost i ustvrdio da sekvenca virusa SARS-CoV-2 ukazuje da je to rezultat ljudske manipulacije i da je pušten iz laboratorija u Wuhanu. Nakon što je bio suočen s golemim podsmijehom od strane „provjeravatelja/kontrolora činjenica“ na društvenim mrežama, uključujući tu teoriju koja je više od godinu dana označena kao „lažna,“ u svibnju 2021. počeli su se pojavljivati dokazi da je ova procjena doista bila točna.

Zapravo, u lipnju su se pojavile e-poruke dobivene na temelju zahtjeva Zakona o slobodi informacija da su ga kolege ‘medicinskog cara’ iz Bijele kuće, dr. Anthony Fauci, obavijestili još prethodne godine o „neobičnim značajkama“ virusa koje upućuju na moguće podrijetlo iz laboratorija, tj. virus koji je stvorio čovjek, neposredno prije njegovih javnih izjava u kojima je umanjena važnost ove tvrdnje, sve dok u svibnju 2021. nije priznao da ona može imati valjano značenje.

Također u proljeće 2021., prije pojave delta varijante, dr. Montagnier je dao intervju u kojem je kampanju masovnog cijepljenja protiv koronavirusa tijekom pandemije nazvao „nezamislivom i povijesnom greškom koja stvara varijante“ i dovodi do smrti zbog bolesti.

„Ovo je golema greška, zar ne? Znanstvena pogreška kao i medicinska / liječnička pogrješka. To je neprihvatljiva greška“, rekao je. „Povijesne knjige će to pokazati, jer cijepljenje stvara varijante (virusa). Mnogi epidemiolozi to znaju, ali šute o fenomenu poznatom pod nazivom „antibody dependent enhancement, ADE“ (znanstveno potvrđeni imunološki paradoks kod kojeg protutijela ili antitijela protiv koronavirusa, umjesto da koronu sprječavaju, ona ju omogućavaju).

I konačno, tek prošlog mjeseca, dok je Vrhovni sud SAD-a vijećao razmatrajući zahtjeve Bidenove administracije za obveze ubrizgavanja eksperimentalnih cjepiva protiv COVID-19, dr. Montagnier je napisao članak u „The Wall Street Journalu“ s Jedom Rubenfeldom, profesorom prava sa Sveučilišta Yale, izjavljujući da je omikron varijanta sve takve zahtjeve za „cjepivom“ učinila „pravno neobranjivim i suprotnim javnom interesu.“

Vrhovni sud SAD-a odlučio je blokirati Bidenovovu odluku za obvezno  cijepljenje protiv COVID-19 za sve poslovne subjekte, ali je dopustio te zahtjeve za sve državne pružatelje zdravstvenih usluga.

Na kraju moram svakako istaknuti znanstvena istraživanja koja je prof. Luc Montagnier provodio posljednjih 15 godina u domeni optičke biofizike koju je upravo on revolucionirao.

Optička biofizika proučava elektromagnetska svojstva fizike života. Prof. Montagnier 2010. je objavio svoj revolucionarni rad pod naslovom: „DNA Waves and Water“ („DNK valovi i voda“).

Kratko objašnjenje: „U prosječnom ljudskom tijelu postoji otprilike 40 milijardi visoko diferenciranih stanica, od kojih svaka obavlja vrlo specifične funkcije i zahtijeva ogromno polje koherencije i međusobne komunikacije. Svake sekunde približno 10 milijuna tih stanica umre, da bi ih zamijenilo 10 milijuna novih stanica koje se rađaju. Mnoge od tih stanica sastoje se od bakterija, a veći dio DNK i RNK unutar tih stanica sastoji se od virusa (uglavnom u mirovanju), ali koji se mogu aktivirati/deaktivirati raznim metodama, kemijskim i elektromagnetskim.“ Ovaj citat nisam slučajno odabrala – razmislite dobro o ovome.

Više o tome možete saznati u izvrsnom tekstu čiji autor je Matthew Ehret-Kump: „A Memorial for Dr. Luc Montagnier and the Coming Revolutions in Optical Biophysics“

(„Sjećanje na dr. Luc Montagniera i nadolazeće revolucije u optičkoj biofizici“; Global Research, 11. 2. 2022.).

FranceSoir je na kraju objavljenog teksta zaključio da je unatoč značajnim kritikama koje je francuski virolog podnio u jesen svog života, zbog njegovih navedenih intervencija uvijek bio predan načelima slobodnog znanstvenog istraživanja i komunikacije na čemu mu je javnost izrazila zahvalnost.

Izvor:

  1. FranceSoir: „L’éminent professeur Luc Montagnier s’est éteint le 8 février 2022“, 9. 2. 2022.;
  2. www.francesoir.fr
  3. Patrick Delaney: „Nobel Prize-Winning virologist and outspoken critic of COVID vaccine mandates dies at 89“; LifeSiteNews, 9. 2. 2022.
  4. Children’s Health Defense Team: „Health Freedom Movement Lost ‘Shining Star’ With Death of Dr. Luc Montagnier“; Children’s Health Defense / The Defender; 10. 2. 2022.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Hrvati u Njemačkoj odgovorili na laži iz Süddeutsche Zeitunga

HF

Tamburice podloga skupu radikala u Hrtkovcima

HF

Posebno ističem važnost nacionalnih manjina unutar našega društva

HF

Povećanje dohotka pod povoljnijim uvjetima

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više