Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

dm snizio cijene više od 500 proizvoda mjesec dana prije najavljene izmjene PDV-a

Kupci će u 164 prodavaonice dm-a i u dm online shopu po sniženim cijenama moći kupiti dječju hranu, higijenske uloške, tampone te jestiva ulja

 

Od utorka, 1. ožujka, dm je snizio cijene više od 520 proizvoda koji su dostupni u prodavaonicama dm-a i u dm online shopu. Mjesec dana prije najavljenog smanjenja PDV-a, kupci će u 164 prodavaonice dm-a i u dm online shopu po sniženim cijenama moći kupiti dječju hranu, higijenske uloške, tampone te jestiva ulja. Primjerice, cijena dmBio dječjih voćnih müslija snižena je s 18,90 kuna na 17,50 kuna, uložaka Jessa Night plus s 15,90 kuna na 13,90 kuna, a cijena eko bučinog ulja uljare Hladnić sada je 55,50 kuna umjesto dosadašnjih 59,90 kuna.

„Kupcima nastojimo osigurati što povoljnije cijene proizvoda i uvijek mogu računati na trajno dobre cijene u dm-u jer im programom „Dobre cijene u svako vrijeme“ jamčimo dugoročno povoljnu kupnju. Kako bismo još jednom pokazali da su nam potrebe kupaca na prvom mjestu, odlučili smo ne čekati travanj nego već u ožujku sniziti cijene svih proizvoda na koje se odnosi najavljeno smanjenje PDV-a“, istaknula je Gordana Picek, prokuristica i voditeljica resora Nabave i marketinga u dm-u.

Uz povoljne cijene, dm svojim kupcima nudi i brojne pogodnosti u sklopu programa vjernosti dm active beauty koji im omogućuje uštede pri kupnji. Samo u prošloj poslovnoj godini, s više od milijun kartica programa pogodnosti, članovi su uštedjeli više od 67 milijuna kuna.

Danas dm posluje u 164 prodavaonice u 61 gradu, zapošljava više od 1.700 djelatnica i djelatnika te je prva i jedina drogerija u Hrvatskoj s online shopom.

Anđelka Felja

Povezane objave

Samo najgluplji zaista otplate kredite

HF

Nema više prostora za deklarativne politike

HF

Suradnja koja traje gotovo tri desetljeća

HF

Potrebno još bolje brendiranje graševine

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više