Hrvatski Fokus
Znanost

Crvi se izležu iz jaja u cjepivu nakon što se ubrizga u vas

Tradicionalni znanstvenici sada prihvaćaju depopulaciju ili zapto ubodi cjepivom ubijaju toliko ljudi?

 

Tim njemačkih istraživača i liječnika otkrio je razne strane predmete unutar krvi ispitanika koji su primili cjepivo protiv covida i u samom cjepivu. Na konferenciji za novinare u rujnu, kako je izvijestila Zaklada RAIR, skupina je pokazala rezultate svojih studija – a uključili su i pronalazak ili strane predmete. “Neki od stranih objekata opisani su kao ‘točno izgrađeni’, a također – šokantno – crvi koji su izlegli iz jaja”, navodi se u izvješću zaklade.

Ovaj “vitamin vida” vraća vid za nekoliko minuta. Ovo nije prvi put da je nešto slično pronađeno unutar cjepiva. Zaklada je napomenula:

  • Japan je u kolovozu lani obustavio cjepivo Moderna nakon što su u njihovom cjepivu protiv koronavirusa pronađeni strani materijali. Prema Nikkei Asia, utvrđeno je da tvar reagira na magnete. Kako je priopćeno iz Zaklade RAIR u SAD-u, Japan je iznimno transparentan u postupanju s cjepivom protiv koronavirusa, poštujući autonomiju svojih građana.
  • Dr. Carrie Madej, internistica, također je otkrila strane predmete nakon proučavanja injekcija, uključujući “grafenske” predmete i “pipkasto, pokretno stvorenje nalik organizmu u ubodu Moderne”.

“Nalazi su se temeljili na ‘analizi mikroskopije’ uzorka cjepiva protiv koronavirusa Pfizer-BioNTech”, izvijestila je Zaklada RAIR, dodajući da znanstvenik koji je došao do otkrića želi anonimnost.

Sve veći broj znanstvenika zaključio je da su neka od WuFlu cjepiva namjerno osmišljena kako bi depopulirala čovječanstvo i riješila se dvije specifične demografije koju smatraju teretom: starijih i nemoćnih. “Nakon što su čuli izjave svjedoka njemačkom Istražnom odboru za koronu bivšeg potpredsjednika Pfizera dr. Mikea Yeadona koji je znanstvenik već 36 godina, odvjetnici Reinera Füllmicha donose isti zaključak: Injekcije koje se obično nazivaju Corona cjepiva osmišljene su kako bi eksperimentirale na ljudskoj rasi i otkrile koja je doza još nepoznatog toksina potrebna za ubijanje ljudi”, istaknuo je Free West Media u nedavnom izvješću.

Yeadon je napomenuo da su rastući smrtni slučajevi koji su se dogodili nakon vaxa izravno povezani s određenim brojem različitih serija – od kojih su neke gore od drugih.

Scott Davison, izvršni direktor OneAmerica Financial Partners – tvrtke za životno osiguranje sa sjedištem u Indianapolisu – rekao je da industrija životnog osiguranja trenutno ima “najviše stope smrtnosti u povijesti ovog posla”, dodao je Davison, “ne samo OneAmerica, podaci su dosljedni svakom igraču u tom poslu”. “Samo da vam dam predodžbu o tome koliko je to loše, trosigma, ili katastrofa od jedne u 200 godina, bilo bi povećanje od 10 posto u odnosu na pred-pandemiju”, rekao je Davison. “Dakle, 40 posto je nečuveno.”

“Ono što nam podaci pokazuju jest da smrtni slučajevi koji se prijavljuju kao smrtni slučajevi covida uvelike podcjenjuju stvarne gubitke smrti među radno sposobnim ljudima od pandemije”, rekao je. “Možda nije sve COVID na njihovoj smrtovnici, ali broj smrtnih slučajeva je ogroman, ogroman broj.”

Davison je dodao kako njegova tvrtka također bilježi porast zahtjeva za invalidnost. “Prvi su bili kratkoročni zahtjevi za invalidnost, a sada vidimo dugoročni invaliditet”, kazao je. “Za OneAmericu očekujemo da će troškovi toga biti i preko 100 milijuna dolara, a ovo je naš najmanji posao. Dakle, to ima ogroman utjecaj na to.”

Skupina Save Us Now (SUN), sa sjedištem u Ujedinjenom Kraljevstvu, sastavila je više od 1000 studija, pokazujući da je WuFlu vax smrtonosan za one koji ih uzimaju.

“‘Sigurna i učinkovita’ lažna propaganda, koju su objavili javni dužnosnici koji sada nastavljaju gurati ovo cjepivo, jasno je kršenje dužnosti”, javlja SUN. Nuspojave i dugoročni učinci koji se promatraju uključuju zgrušavanje krvi, miokarditis, perikarditis, trombozu, trombocitopeniju, anafilaksiju, Bellovu paralizu, Guillain-Barreov sindrom i rak. “Sve je to potvrđeno u sljedećim znanstveno-vladinim podacima britanske agencije za zdravlje i sigurnost o COVID-u 19 u vezi s oštećenjem cjepiva”, dodaje dalje SUN.

Podaci vlade Ontarija pokazuju da je većina hospitaliziranih u potpunosti vaxxed.

“Prema informacijama, čini se da u bolnicama od 7. siječnja postoji 1.327 ‘Potpuno cijepljenih slučajeva’, što je za razliku od samo 441 ‘Necijepljenih slučajeva'”, izvijestila je Velika igra Indije. “Bilo je 100 pacijenata unutar bolnice zbog ‘djelomično cijepljenih slučajeva'”.

“Postoji 119 ‘necijepljenih slučajeva’, 17 ‘djelomično cijepljenih slučajeva’, a 106 ‘potpuno cijepljenih slučajeva’ na ontarijskoj intenzivnoj njezi… Veliki udio pacijenata koji su u Ontariju bili pozitivni na COVID potječu od ‘potpuno cijepljenih’ osoba, prema podacima.” Virolog koji je radio za Zakladu Billa i Melinde Gates, rekao je da cijepljeni postaju superširitelji i da će biti “kolaps našeg zdravstvenog sustava”.

Europska agencija za lijekove (EMA) priopćila je da bi docjepljivanje moglo uzrokovati probleme s “imunološkim odgovorom”.

Marco Cavaleri iz agencije objasnio je na brifingu za medije:

“Postoji hitna rasprava o mogućnosti davanja druge doze docjepljivanja s istim cjepivom koje se trenutno koristi. Podaci još uvijek nisu generirani kako bi poduprli takav pristup”, kazao je Cavaleri na brifingu za medije.

Bob Saget je jedna od nedavnih žrtava

“Još uvijek nismo vidjeli podatke u svezi s četvrtom dozom”, dodao je. “Željeli bismo vidjeti ove podatke prije nego što možemo dati bilo kakvu preporuku, ali istodobno smo prilično zabrinuti zbog strategije koja uključuje ponovljena cijepljenja u kratkom roku”. Smrtnost od cjepiva ne utječe samo na svakodnevnu osobu. Bob Saget je jedna od nedavnih žrtava. Policija kaže da je Saget pretrpio srčani ili moždani udar zbog položaja u kojem su ga pronašli. Saget je nedavno dobio injekciju za pojačanje.

Profesionalni športaši također podlegnu nuspojavama. Hvatač bullpena Tampa Bay Rays, Jean Ramirez iznenada je preminuo u 28. godini života i zbog svoje iznenadne smrti – ljudi se pitaju je li primio vax ili ne. Mandati izmiču kontroli i toliko su smiješno okrutni da je Kuća Ronalda McDonalda u Vancouveru u Britanskoj Kolumbiji izbacila teško bolesnu djecu jer su bila nevaxxirana.

Pismo Ronalda McDonald Housea (RMH) glasi: Počevši od 17. siječnja 2022., svi stariji od pet godina koji rade, borave ili posjećuju naše objekte (i Dom na 4567 Heather St. Vancouver i Obiteljska soba u Bolnici Surrey Memorial) moraju pokazati dokaz o potpunom cijepljenju (dvije doze), uz dovršetak postojećeg pregleda, osim ako se nije zatražio smještaj i RMHC (Ronald McDonald House Charities) izričito odobrio i odobrio u pisanom obliku.

https://www.libertyplanets.com/articles/exposed-worms-are-hatching-out-of-eggs-in-the-vaccine-once-its-injected-into-you-mainstream-scientists-now-embracing-depopulation-explanation-for-why-the-jabs-are-killing-so-many-people-u-s/

 

Povezane objave

Nisam zadovoljna napisanim dokumentima

HF

Virus majmunskih boginja potječe iz laboratorija

hrvatski-fokus

TTIP – Pristup tržištu SAD-a uz zaštitu EU standarda!

HF

Zelena revolucija: predivna znanost, katastrofalne posljedice

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više