Hrvatski Fokus
Društvo

Virdžinija – Glenn Youngkin branio roditeljska prava

Moja poruka roditeljima – imate temeljno pravo, sadržano zakonom od strane ove opće skupštine, donositi odluke u vezi s obrazovanjem, odgojem i brigom vašeg djeteta

 

Demokratski izaslanici Opće skupštine Virginije ukočili su Glenna Youngkina kada je branio roditeljska prava u svom prvom govoru pred parlamentom, što je upitan razvoj događaja nakon kampanje u kojoj je došlo do nazadovanja protiv progresivne ekstremističke stranke zbog korištenja kritičke indoktrinacije teorije rasa u školama.

“Moja poruka roditeljima je ovo- imate temeljno pravo, sadržano zakonom od strane ove opće skupštine, donositi odluke u vezi s obrazovanjem, odgojem i brigom vašeg djeteta, a mi ćemo štititi i ponovno uspostaviti to pravo.”

Republikanski izaslanici i gosti novog guvernera ustali su kako bi pozdravili i pozdravili deklaraciju, dok su demokrati koji su sjedili na desnoj strani skupštinske dvorane ostali tiho sjediti.

Virginia se prošle godine pojavila kao nulto bojište protiv indoktrinacije teorije kritične rase protiv bijelaca, a školski okrug okruga Loudoun također je bio uključen u zataškavanje niza seksualnih prijestupa koje je počinio učenik koji se prerušavao i savijao spol.

Elitni naprednjaci nastojali su uzvratiti pokretu za obuzdavanje krajnje lijevih školskih okruga i CRT-a, hrabro tvrdeći da je pravo ljevičarskih učitelja i odgajatelja odgajati djecu Amerike, a ne djecu roditelja.

Youngkin je započeo svoju administraciju kao guverner Virginije upisom u zakon jedanaest izvršnih naloga, od kojih su neki zabranili podučavanje kritičke teorije rasa u državnim školama i ukidanje guvernerovog odjela za raznolikost, uključenost i jednakost (DIE). Youngkin je također stavio izvan snage mandate za cjepivo protiv državnih službenika i uklonio mandat za maske za državne škole, potencijalno predstavljajući prvi dan izvršnog programa koji republikanski kandidati za guvernera mogu ponuditi svojim biračima.

bigleaguepolitics.com/democrats-refuse-to-applaud-as-virginias-glenn-youngkin-defends-parents-rights-in-speech/

https://patriotsignal.com/shock-video-dems-refuse-completely-disgraceful-watch/

Povezane objave

Ludilo ubijanja nerođene djece

HF

AFORIZMI – Plinarci samo očitaju plin, a poreznici očitaju bukvicu

hrvatski-fokus

Bog, Crkva i Domovina!

HF

Dragi naš Augustine Tomiću!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više