Hrvatski Fokus
Znanost

Pfizerovo cjepivo protiv COVID-19 uzrokuje ‘samo’ 1291 nuspojavu!

Očito je da je FDA u osnovi uključena u kriminalnu urotu

 

„Na temelju sudske presude američka Uprava za hranu i lijekove (FDA) bila je  prisiljena objaviti kliničke podatke o cjepivima protiv COVID-a još u siječnju i tako je upravo objavljeno 55.000 stranica dokumenata. FDA je željela sakriti podatke punih 75 godina i objaviti ih 2096. jer je, naravno, FDA u osnovi uključena u kriminalnu zavjeru. Cjepiva protiv COVID-a nikada nisu trebala biti odobrena. To je bilo očito od samog početka kada su pokusi na životinjama preskočeni u nesretnoj „Operaciji Warp Speed“ („Operation Warp Speed“) Trumpove administracije. A sada je to nepobitna istina. Imamo kliničke podatke, i to je užasno.“

Objavljivanje oko 150 dokumenata 2. ožujka (2022.) uslijedilo je nakon što je sud u Teksasu odbio zahtjev FDA-e za odlaganje objavljivanja ključnih podataka o sigurnosti cjepiva do 75 godina kada su ‘Javnozdravstveni i medicinski stručnjaci za transparentnost’ (Public Health and Medical Professionals for Transparency, PHMPT) na temelju Zakona o slobodi informiranja (FOIA) podnijeli tužbu kojom su tražili potpuno i trenutno objavljivanje dokumenata.

Odvjetnik Aaron Siri, izvršni partner tvrtke Siri & Glimstad koji je zastupao PHMPT u njihovoj tužbi protiv FDA-e, rekao je za ‘Endpoint News’: „Naš je posao bio nabaviti dokumente. Znanstvenicima i drugima ostavljamo da ih analiziraju.”

PHMPT je sada prenio opsežnu zbirku novoobjavljenih dokumenata na svoju web stranicu.

U jednom se dodatku skrivaju klinički podaci za Pfizerovo cjepivo — gdje se abecednim redom navodi 1291 štetna nuspojava. Dajemo vam na uvid samo loše stvari koje se mogu dogoditi ljudima koji su cijepljeni Pfizerovim mRNK (eng. mRNA) cjepivom i koje počinju slovom „a” da „uživaju“ u ovoj spoznaji: inače, ima 9 stranica nuspojava napisanih sitnim slovima.

Sveučilišni profesor Aaron Kheriaty, M.D., član grupe istraživača i liječnika koji su podnijeli tužbu protiv Uprave za hranu i lijekove (FDA), rekao je u ‘tweetu’ da Jean Rees, istraživačica koja opširno objavljuje podatke o cjepivu protiv COVID-a, trenutno „ide na posao“ na analizu Pfizerovih podataka koji su objavljeni ovog tjedna. 

Trenutno nije jasno jesu li nuspojave navedene u objavljenom dokumentu zapravo nuspojave zabilježene u vezi sa samim cjepivom protiv COVID-a ili su jednostavno popis potencijalnih nuspojava koje bi recenzenti bilo kojeg novog lijeka trebali pratiti.

Bez obzira na to, u dokumentu je izričito navedeno da su deseci tisuća ozbiljnih nuspojava prijavljeni nakon injekcije cjepiva protiv COVID-19.

Prema podatcima, velika većina ozbiljnih nuspojava dogodila se kod žena (29 914) u usporedbi s muškarcima (9 182). Najveći udio nuspojava na temelju životne dobi dogodio se kod osoba u dobi od 31 do 50 godina (13 886), što je dobni raspon općenito s niskim rizikom od ozbiljnih učinaka koronavirusa koje cjepivo treba spriječiti.

Među prijavljenim nuspojavama bilo je 25.957 slučajeva poremećaja živčanog sustava, 17.283 poremećaja mišićno-koštanog sustava i vezivnog tkiva, 14.096 gastrointestinalnih poremećaja, 8.848 respiratornih, torakalnih i medijastinalnih poremećaja, 8.476 kožnih i potkožnih poremećaja, 4.610 infekcija i infestacija (razvoj parazita). 

Potpuni ili kontinuirani oporavak zabilježen je u 19.582 slučaja, od kojih se 520 oporavilo s posljedicama (kronično stanje), dok se u vrijeme izvješća nije oporavilo oko 11.361 pacijenata koji su imali nuspojave nakon cijepljenja. Status još 9.400 cijepljenih pacijenata nije bio poznat. Prijavljeno je da su 1.223 slučaja nuspojava cjepiva završila smrtno.

„Već znate da djeca, posebno mlađi dječaci, mogu oboljeti od miokarditisa zbog cjepiva, ali tom popisu treba dodati i ozbiljnu mogućnost da cijepljeni obole od embolije moždanog debla, akutne ozljede bubrega (ranije poznato kao akutno zatajenje bubrega), zatajenja srca, epilepsije frontalnog režnja, Hashimotove encefalopatije, herpesa, intersticijske bolesti pluća ili dijabetes melitus tipa 1 – samo da odaberemo nekoliko vrlo ozbiljnih nuspojava s ovog vrlo ‘otrežnjujućeg’ popisa.“

Na objavljenom popisu nuspojava nalazi se i veliki broj različitih autoimunih oboljenja: autoimune anemije, autoimuna hemolitička anemija, autoimune encefalopatije, autoimuni endokrini poremećaji, autoimune enteropatije, autoimuni hepatitis, hipotireoza, neutropenija, autoimuni perikarditis, autoimuna retinopatija, uveitis ITD. 

I nemojte reći da su male šanse za cjepnu ozljedu ili štetnu nuspojavu. Vlastita baza podataka američke Vlade, Sustav za izvještavanje o nuspojavama cjepiva (VAERS), ima više od milijun izvješća o “štetnim događajima” za nova cjepiva – s 24 000 ‘događaja’ koji su navedeni kao – smrt. Pfizer je bio svjestan više od 158.000 „štetnih događaja“ kada je zatražio odobrenje od FDA. Ljudi su imali ozbiljne probleme nakon cijepljenja Pfizerovim cjepivom i Pfizer je to znao prije nego što je zatražio odobrenje za svoje cjepivo.

„Recite prijateljima i svojoj obitelji: cijepljenje djece mora odmah prestati. Vlada SAD-a kupila je 50 milijuna doza ovog otrova za djecu mlađu od 5 godina, a odobrenje Uprave za hranu i lijekove (FDA) trenutno je „na čekanju“ – no, nikada se ne smije dopustiti da doze cjepiva budu korištene.“

Stoga obavijestite o ovome sve svoje izabrane predstavnike vlasti, pozovite sve koje poznajete da se tome danas ‘stane na kraj.’

Ne dopustite nikome da cijepi dijete ovim cjepivom.

Izvor:

  1. Emerald Robinson: „The Pfizer Vaccine Only Has 1,291 Side Effects!“; 4. 3. 2022., Emerald Robinson’s The Right Way, https://emeralddb3.substack.com/p/
  2. Ashley Sadler: „FDA Finally releases data used to greenlight Pfizer jabs after trying to stall in court“; LifeSiteNews, 3. 3. 2022.

Rodjena Marija Kuhar, dr. vet. med.

Povezane objave

Svi ćemo biti – kiborzi

HF

Prestanimo napadati ugljični dioksid!

hrvatski-fokus

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (30)

HF

Trorječnik polimerstva

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više