Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

“Građanizirani” Bošnjaci idu u dijasporu svojim Bošnjacima

Bakir nije išao dijaspori prije negoli je dobio zeta obrtnika u iseljeništvu

 

Bošnjačkim liderima, bubnjarima o cjelovito održivo neodrživom zbirnom beha entitetu, malo je podijeljenosti naroda, izgrađenih zidova i iskopanih provalija u Bosni i Hercegovini pa se uputili, o novcima hrvatskih poreznih obveznika, u svijet da i beha dijasporu podijele, narode odijele i udalje što je moguće dalje jedne od drugi. Iz Bosne i Hercegovine bošnjački „građani“ idu u dijasporu svojim Bošnjacima, protiv onih drugi beha naroda, sijući mržnju kako bi zatrovali i iseljene Bošnjake radikalizmom, ekstremizmom i isključivosti. Kako bi i iseljene Bošnjake deeuropeizirali,  radikalizirali, i islamizirali kao i one u Bosni i Hercegovini. Kako bi što deblje podijelili Bosnu i Hercegovinu, i što čvršće zaokružili svoj etnički i vjerski bošnjački entitet. Bošnjačka politika izgradnje „cjelovite, multinacionalne, multikonfesionalne, građanske, europske i održive“ Bosne i Hercegovine.

Hodaju vođe Bošnjaka po europskim zemljama s ciljem deeuropeiziranja i islamiziranja dijelom europeiziranih i deradikaliziranih Muslimana i Bošnjaka, i lažno ih informiraju o Bosni i Hercegivini i situaciji u koju su je potopili. Izgubljeno povjerenje kod svojih u Bosni i Hercegovini pokušavaju nadomjestiti u bošnjačko muslimanskoj dijaspori koja živi u “nevjerničkim” zemljama kršćanske Europe.

Nakon što su političku beha sadašnjost doveli do oružane usijanosti, snagom izmišljenog broja Bošnjaka u ukupnom broju beha stanovnika, brojem proizvedenog oružja u skrivenoj namjenskoj industriji, te brojem obučenih Askera, odraslih ratnika što su ih Muslimanke rodile po zapovjedi hodže Cerića, te pristiglim brojem islamskih ratnika u odorama migranata, pripreme za agresorski rat su prenijeli u zemlje Zapadne Europe. U zavisnosti od ratnog ishoda u napadnutoj Ukrajini bošnjački Putini bi mogli i Bosnu i Hercegovinu putinizirati.

Bošnjački lideri idu u kontrolu džamija, muslimanski vojarni kako ih je nazvao dobitnik Alijinog amaneta Erdogan, da izvrše pripremljenost Erdoganovi bajuneta, minareta, i vide koliki je broj vjernika, vojnika u Erdoganovim vojarnama diljem zemalja Zapadne kršćanske Europe. Treba se sve provjeriti, izračunati, izbrojiti prije negoli se krene u nastavak osvajačkog rata za bosanski i hercegovački teritorij.

Kao poklone bošnjačkoj dijaspori Izetbegović i družina ponijeli su brojke dominacije Bošnjaka u političkom beha životu, iz kojeg su politikom komšićizma i građanizma ovladali federacijom, a sutra i entitetom Republike srpske. Financijski osigurani novcima poreznih obveznika nebošnjaka slikaju se sa osumnjičenim bošnjačkim teroristima, koji su iz vehabijskog beha entiteta po zadatku otišli kao instruktori obučavati ubojice kršćana ne samo u bosanskoj i hercegovačkoj zajednici nego i u Europskoj uniji.

I sve se to događa, to silno pijansko kaubojsko trošenje novaca iz federalnog proračuna u vrijeme dok velik broj i Bošnjaka, i Hrvata, i Srba, i Komšićevih Ostalih, i Džaferovićevih Građana, traže po kontejnerima komad kruha, i u bolnice ne mogu ići kako zbog respiratora koji su za hlađenje malina tako i zbog lažne diplome člana dinastije Izetbegović.

A kao alfa i omega tragićne beha zbilje, i predaje Bosne i Hercegovine u amanet Turčinu Erdoganu, glava dinastije Izetbegović se uputi  na “službeni” put, službenim novcima gladni poreznih obveznika, u službenu posjetu kćeri i zetu u Njemačkoj, sa aferašom milijuna maraka iz zdravstvenog sustava. Nije isključeno da ti respiratorski milijuni nisu završili i u zetovoj firmi u Njemačkoj, budući da Bakir nije išao dijaspori prije negoli je dobio zeta obrtnika u iseljeništvu.

Vjerojatno je zbog toga i poveo sa sobom Novalića stručnjaka za milijunske malverzacije u najtežem vremenu pandemija korone. O toj svoj svojoj stručnosti Novalić se hvalisao, uz Bakirovo potvrđivanje, bošnjačkoj dijaspori govoreći im o “ekonomskoj i demografskoj dominaciji Bošnjaka“ u  cjelovitoj, održivoj, multinacionalnoj i multikonfesionalnoj beha zajednici, amanetu kojeg je Alija ostavio Turčinu Erdoganu.

Vidljiva je bošnjačka dominacija u Novalićevom potezu uvezivanja potrebitog staža radnicima Bošnjacima kako bi otišli u mirovinu koju će im zarađivati hrvatska raja pod teretom bošnjačkih harača, koje ni smrtonosna pandemija korona virus ne može zaustaviti u zloupotrebama novca iz entitetskog proračuna.

Ono u čemu se bošnjački lideri ističu je, pored prebrojavanja krvnih zrnaca, brojanja Bošnjaka koliko ih ima i kao vojne snage i procenta u ukupnom broju stanovništva, je i kontinuirana diskriminacija nebošnjaka u svim segmentima beha društva. Pa i u dijelu uvezenog radnog staža samo Bošnjacima.

S tim rezultatima koji ruše i opravdano dijele zbirni beha entitet Novalić, sa svojim šefom Bakirom, posjećuje Belgiju, Luksemburg i Njemačku upoznavajući bošnjačku dijasporu sa svojim šovinističko rasističkim dostignućima, kao temeljima u muslimansko bošnjačkom entitetu, krvi i tla.

Moguće da su pronevjereni respiratorski milijuni tim posjetom  preneseni u banke tih zemalja, a najveći dio završava u rukama Bakirova zeta u Njemačkoj kao dar posrnuloj tvrtki, koja je, kako se čuje od običnih ljudi na ulici, bankrotirala zbog faraonske svadbe, održane u gradu gladni, siromašni, beskućnika i nezaposlenih.

Predsjednik, sve više bošnjačke vlade Novalić ni riječi pred svojom publikom o crnilu grada iz kojeg dolazi, o neimaštini kakva ga nije zadesila ni u ratu, o kriminalu kojeg predvodi sa respiratorima koji više ubijaju pacijenta negoli mu pomažu, o lažnoj diplomi Bakirove supruge ravnateljice Kliničkog centra Sveučilišta u Sarajevu. Sve je to dokaz o bošnjačkoj agresivnosti rušenja zajedničke i cjelovite beha zajednice, i dokazi izgradnje čistog muslimansko-bošnjačkog entitetskog teritorija, zaokruženog makar i u granicama “uzmi Alija pa makar k’o avlija”.

I zato je ta bošnjačka delegacija išla svojoj dijaspori da vidi je li prihvaćaju te granice, ili su spremni financijski i fizički ratovati za njihovo proširenje. Preporuka odbjeglog propagatora mržnje prema kršćanima, ne samo u BiH nego i u svijetu, Mulahasanovića sa kojim se Bakir slikao, a kojeg traže neke euro zemlje ovisit će daljnja ratna retorika bošnjačkog čelništva, i razmjere pljačke hrvatski i srpski poreznih obveznika. Ovisit će zapravo i budućnost zbirnog beha entiteta.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Srbin u JNA s kokardom!

HF

Je li sadržaj Hasanaginice absurdan?

hrvatski-fokus

Smetaju im crkvena zvona

HF

Posavino, volim te kao majku – 2022.

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više