Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Putin koristi tipičnu boljševičku retoriku

U Ukrajini postoje desno ekstremne snage koje su  u usporedbi s ostalim europskim zemljama minorne

 

Kako bi se zaustavio „genocid” Rusija se mora „potruditi oko demilitarizacije i de-nacifikacije” Ukrajine, tvrdi ruski predsjednik.

U svom govoru održanom 21. veljače, Putin je optužio ukrajinsko društvo da je postalo neonacističko, dodajući da je cilj Rusije demilitarizati i „denacificirati” Ukrajinu. Tipična SSSR retorika koju Putin  koristio za opravdanje ruskog napada na Ukrajinu. U vladi, vojsci ili biračkom tijelu nema široke podrške ideologijama krajnje desnice, a niti jedan kandidat krajnje desnice nije osvojio niti jedno mjesto u Verhovnoj Radi, državnom zakonodavnom tijelu, tijekom parlamentarnih izbora 2019. godine. Ukrajinski predsjednik Volodimir Zelenskij i ukrajinski premijer Denis Šmihalj su Židovi što čini Ukrajinu jednom od dvije države svijeta koje imaju židovskog predsjednika  države i predsjednika Vlade (druga je Izrael).

Zelenskij je izjavio da se njegov djed, sovjetski pješadinac, borio protiv nacista; izgubivši tri člana  obitelji u holokaustu. Memorijalni muzej holokausta Sjedinjenih Američkih Država osudio je invaziju i Putinovu zloupotrebu povijesti holokausta kao opravdanje za rat.

Putinova izjava je čista propaganda koju je već ponavljao nekoliko puta za koju međutim nema nikakvih temelja. Ruski predsjednik ovdje koristi pojam koji su saveznici nakon Drugog svjetskog rata koristili u Njemačkoj čije društvo je trebalo biti „očišćeno” od pripadnika nacionalsocijalističkog režima.

U Ukrajini postoje desno ekstremne snage koje su  u usporedbi s ostalim europskim zemljama minorne. Na posljednjim izborima je desno ekstremna stranka Jedinstveni front osvojila svega 2,15 % glasova. U  samoj Rusiji desno orijentirane stranke snažnije su nego u Ukrajini.

Na isti način Milorad Pupovac optužuje Hrvatsku za fašizaciju i izjednačava je sa NDH.

„Onima koji razmišljaju o miješanju u ovo – ako to učinite, suočiti ćete se sa većim posljedicama od svih sa kojima ste se suočili u povijesti”.

Putinove riječi zvuče kao direktna prijetnja nuklearnim ratom! U tom obraćanju, Putin se nije ponašao kao gospodar Ruske federacije, već kao gospodar planete zemlje!

Nekoliko je puta izjavio: Ako nema Rusije, zašto nam je planeta potrebna?“ A prijetnjom da će sve biti uništeno, ako se prema Rusiji ne postupa kako on želi,  sada ucjenjuje cijeli svijet!

Time je rat u Ukrajini postao rat Vladimira Putina protiv čovječanstva! Ako ostvari vojne ciljeve, budućnost Ukrajine kao nezavisne države je upitna. Ako ne uspije i bude mnogo žrtava, strahuje se da bi mogao  povući očajničke poteze i odvesti cijelo čovječanstvo na put bez povratka!

Laboratoriji za razvoj biološkog oružja u Ukrajini

To je jedan od argumenata odobravanja putinove agresije, kao da na teritoriju Ruske federacije nema laboratorija!? Koliko li Rusi imaju raketa sa biološkim punjenjem? To nije prvi put. Mora se naći  opravdanje  za ovo što se čini. Samo se sjetite Collina Powella u UN-u s epruvetom u kojoj se navodno nalazilo biološko oružje i izjave Tonyja Blaira da su Saddamove rakete za 45 minuta u Londonu.

https://staronormalno.com/sto-se-dogada-u-americkim-biolaboratorijima-u-ukrajini/  ( 6.ožujka 2022)

https://newsaf.cgtn.com/news/2020-05-16/Time-to-reveal-what-s-going-on-in-U-S-biolabs-QwpxrRTI7C/index.html  (6.ožujka 2022)

Bugarska istraživačka novinarka Dilyana Gaytandzhieva napisala je detaljan članak o američkom istraživanju biološkog oružja u  25 različitih zemalja. Gaytandzhieva je napisala da američka vojska redovito proizvodi smrtonosne viruse, bakterije i  otrove, čime  izravno krši Konvenciju UN-a o zabrani biološkog oružja. Američki znanstvenici  koriste diplomatsko pokriće  za testiranje umjetnih virusa u biolaboratorijima Pentagona u 25 zemalja svijeta. Ove biolaboratorije financira Agencija za smanjenje prijetnji obrane (DTRA) u okviru vojnog programa vrijednog 2,1 milijardu dolara pod nazivom Cooperative Biological Engagement Program (CBEP), a nalaze se u zemljama kao što su Ukrajina, Kazahstan, Uzbekistan, Gruzija, Azerbajdžan, Jordan, Irak, Afganistan i dr.

U travnju 2018. godine, Dilyana Gaytandzhieva izbačena je iz konferencije o biološkom oružju u Europskom parlamentu u Bruxellesu nakon što se suočila s pomoćnikom američkog tajnika Robertom Kadlecom. Kadlec je kategorički zanijekao postojanje američkog programa biološkog oružja, kao i da su podaci oko dotičnih laboratorija povjerljivi. Iako je Kadlec zanijekao postojanje laboratorija, njezin je članak impresivna zbirka informacija koje otkrivaju mrežu ustanova za istraživanje biološkog oružja, kao i misteriozne epidemije u njihovoj blizini. SAD ima više od 200 bioloških laboratorija osnovanih diljem svijeta.

Po novim informacijama Putin je uništio 11 američkih biolaboratorija, 4 njemačka otrovna kemijska centra, 3 švicarska nanotehnološka centra, 1 francuski biotehnološki laboratorij, 3 izraelska laboratorija koja su radili na oružju bjesnoće koje se prenosi zrakom. Također, ruske snage su izvršile precizne udare na mobilni biolaboratorije koji su pokušavale prenijeti smrtonosne patogene preko ukrajinske granice u Poljsku. Ruski zrakoplovi SU-35 koristili su laserski navođenu municiju za eliminiranje lutajućih laboratorija.

https://www.logicno.com/politika/ekskluzivno-iz-ukrajine-rusija-je-unistila-11-americkih-3-izraelska-i-4-njemacka-opasna-biokemijska-laboratorija.html

Putin kao osloboditelj kršćana od Masona, Hazara i sličnih zala

E taj argument mi je doista diskutabilan, jer ne znam po kojim kriterijima su putinove pristaše zaključile da je on „osloboditelj“ od Masona, Hazara i sličnih zala?

Normalan čovjek koji se nije susreo u životu sa ovom temom,  reći će da su to sve tlapnje i teorije zavjere. A mistici tu teoriju vladanja civilizacijom dokazuju događajima u kojima stradava čovječanstvo, epidemije, ratovi, kataklizme …

Hazari, pripadnici nomadskih plemena turkijske jezične skupine  živjeli su u stepama sjevernoga Kavkaza i na prolazu između Crnoga mora i Kaspijskog jezera organizirani u prilično moćnu državu. 740. godine kralj, dvor i vladajuća vojna klasa prigrlili su židovsku vjeru, te je judaizam postao državnom religijom Kazara. Nakon što je njihovo Carstvo razoreno u 12. ili 13. stoljeću, oni su najvjerojatnije migrirali prema istočnoj Europi, pa je tako moguće,  da su Židovi, naseljeni na tom području, zapravo hazarskoga podrijetla.

Hazari – 13. židovsko pleme? / Arthur Koestler, preveo Dragutin Hlad

Oni nisu izabrani sinovi Abrahama kako se predstavljaju tj. pripadnici 12 Božjih plemena, već su oni 13. nadodano pleme zla. Koestler je nakon objave knjige ubijen pod sumnjivim okolnostima. Navodno su se on i supruga otrovali, ali postoji opravdana sumnja da su ubijeni. Unatoč tome njegova uzbudljiva knjiga puna arheoloških i povijesnih dokaza otvorila je mlađim židovskim naraštajima novi pogled na vlastitu prošlost. Iako su u javnosti govorili kako je to laž židovski genetičar Erma Elhka potvrdio je navode iz knjige “Trinaesto pleme”  te je iznio tezu u kojoj je potvrdio na uzorku od 1282 osobe židovskog porijekla u usporedbi s nežidovima da su njihovi geni najbliži turkmenskim plemenima na Kavkazu.

Židovi vladaju cijelim  svijetom! U svojim rukama imaju svjetske financije,  moćne bankarske obitelji, poput Rothchilda, Rockefellera, Soroša  umiješani su u sve pore država i društava te time  u  život svakog čovjeka današnjice. To je informacija o kojoj se ne smije govoriti, kao što se nigdje ne smije spominjati kako je davno otkriveno da svijetom ne vladaju izvorni židovi odnosno preci Abrahama i njegovih 12 plemena, već lažni židovi.

U  tajnosti su  hazarski židovi ovladali  Ukrajinom i pretvorili je u drugu židovsku državu Hazariju  I to je po njima pravi razlog čitavog ukrajinskog problema., jer Hazarija je nevidlljiva prijetnja Rusiji.

https://thebosniatimes.ba/26146/okultizam-i-politika-stvara-se-nova-drzava-hazara-koja-ce-kontrolirati-svijet-i-novi-put-svile-evo-gdje/

Sveta Rusija (Putin) protiv Hazarije

Tatiana Vasilievna Gracheva, pisac, učitelj i politolog, bila je zaposlenica u Centru za strateške studije Glavnog stožera Oružanih snaga RF. Sada je izvanredni profesor, a također je i voditelj Odjela za strane jezike u Glavnom stožeru Oružanih snaga Ruske Federacije. Dobila je čin pukovnika Ruske Federacije.

Napisala je knjigu „ Nevidljivi hazari“ u kojoj novostvorena  Hazarija na teritoriju Ukrajine predstavlja nevidljivu opasnost po Rusiju

Glavni teme njenih razmišljanja kao ruskog domoljuba i politologa temelji se na tvrdnji da ruska duša mora izdržati borbu protiv nevidljivog agresivnog neprijatelja – Khazarije. Ili, točnije, nasljednici Hazara, u čijim planovima je spriječiti Rusiju da živi po svojim zakonima, koje su utemeljili slavenski preci.

Napisala je više knjiga :„Nevidljivi Khazaria” – 2009.”Sveta Rusija protiv Hazara” – 2010., “Kad moć nije od Boga …” – 2010., “Sjećanje na rusku dušu” – 2011.

“Posljednje iskušenje Rusije: za što bi se Rusija trebala pripremiti” – 2013.

“Kina u zmajeve ruke” – 2013., “Projekt” Demokracija “- pravo na ubijanje” – 2015. Godine 2011. ponovno je izdana prva knjiga T. Gracheve, posvećena pitanjima sigurnosti Rusije – “Nevidljivi hazariji” (objavljeno je još tri tisuće primjeraka). To je doista diskutabilno, okriviti nevidljive Hazare, za vlastite propuste, jer svatko može birati hoće li živjeti po Božjim, vjerskim zakonima ili svjetovnim. Tu doista nisu krivi nevidljivi Hazari, nego svaki pojedinac, država i društvo.

Religija vlada svijetom, a politika joj je podređena, pa prema tome, analiziramo li duhovnu komponentu, možemo zaključiti da je ona na Zapadu lišena kršćanske osnove. To je djelomično točno, jer u nekim je zemljama još uvijek jaka, ali činjenica je da je EU ukinula Križ, i da je  pred sam Božić izašao kao probni balon rječnik koji bi se trebao koristiti u EU Parlamentu u kojem se ne bi koristile riječi Božić, spominjalo Mariju i Ivana. Prijedlog nije prošao jer se pobunio Antonio Tajani:

“Nema referiranja na ‘božićni period’ i nema korištenja kršćanskih imena poput ‘Marija i Ivan’ kako bi se izbjeglo vrijeđanje osjećaja nekih ljudi. To su apsurdne indikacije iz dokumenta Europske komisije. Inkluzivnost ne znači negiranje kršćanskih vrijednosti EU.”

https://www.vecernji.hr/vijesti/interni-dokument-europske-komisije-ne-spominjite-bozic-mariju-i-ivana-1543749  

Bijesni kontekst ruskog imperija. Da ne idem duboko u prošlost Rusija je nakon Oktobarske revolucije izašla bez kršćanskih vrijednosti, jer komunizam i vjera nikako ne idu zajedno. Ali Putin je 2018,godine unio Boga u preambulu Ustava, nije prihvaćena Istanbulska konvencija i ojačao je ulogu Ruske pravoslavne crkve, tako da su ga i mnogi Hrvati prihvatili kao čuvara kršćanskih vrijednosti. Rusija kao država, ne želi nikakvu ugrozu u blizini svojih granica. A ona sama, odnosno Putin, oružanom silom ugrozila je susjednu državu, razara, ubija,  ucjenjuje, uvjetuje, ima pravo veta u Vijeću sigurnosti UN i sa tim pravom veta Putin postaje svemoćan, gospodar svijeta! Totalitarno, sa  cenzurom i progonima neistomišljenika, kako upravlja Ruskom federacijom, crno nam se piše ako zagospodari svijetom!

Tatiana Vasilievna Gracheva na stranicama svoje knjige postavlja  pitanja, kako sačuvati identitet ruskog naroda i sama daje odgovor: raditi na ujedinjenju crkve, vojske i naroda, pojačavajući sve to nacionalnim tradicijama. Uvodeći pojam “svijeta iza kulisa”, autorica pretpostavlja da upravo ona vrti kotač povijesti Ruske Federacije.

https://orbitabanket.ru/hr/individualnye/gracheva-tatyana-vasilevna-akademiya-genshtaba-t-v-gracheva-tainaya/

Zaključak

Dobar nam je primjer Istanbulska konvencija, koju je Sabor RH ratificirao 13. travnja 2018. godine. Za ratifikaciju je glasalo 110 zastupnika, 30 protiv, a dva su bila suzdržana. Konvencija je u Hrvatskoj stupila na snagu 1. listopada 2018. godine, da bi članak o rodu odmah bio implementiran u sve zakone RH. Vladajući i Sabor nisu se osvrtali na najveće prosvjede od kada postoji samostalna hrvatska država, jer je narod shvatio da je IK protivna svim božjim i prirodnim zakonima, a mi kao glasači, umjesto da kaznimo one koji su za nju glasali, mi ih ponovno biramo da nam kroje zakone. Dakle tko je tu kriv? Mi, ili nevidljivi Hazari? Mi!

Zašto Putina smatraju osloboditeljem  kršćanstva od Hazara!? Ne znam po čemu, kako i čime on to ratom oslobađa kršćanstvo,? Putin je bio komunist, KGB-ovac, znači pripadnik najopakije komunističke tajne službe i ateist. Poslije se povezao sa Ruskom pravoslavnom crkvom i postao vjernik. Ali kao vjernik ne može biti spasitelj ratom, ubijanjem?

Čitajući sve te materijale i komentare o Hazarima, ne mogu se oteti dojmu da je trebalo pronaći nekog  neprijatelja na kojeg treba svaliti krivicu za sve naše neuspjehe i  promašaje. A Hazari su pogodni, jer su  zločesti Židovi otpadnici od Židovstva. Antisemitizam  nije dovoljno jak, pa su u pronašli Hazare – mržnja se nečim mora hraniti. Oni su krivi za Francusku revoluciju, za pojavu komunizma, Oktobarsku revoluciju, za CIA-u, za korupciju po svijetu, pandemije i ratove!?

Znači nije krivo zlo u čovjeku, udaljavanje od Boga, nepoštivanje Božjih zakona, okultizam, sotonizam, nego su krivi Hazari? To je čisto pranje savjesti, prebacivanje  krivice  i bježanje od odgovornosti svakog čovjeka na ovoj planeti Zemlji.

Imamo vlast kakvu biramo, imamo korupciju jer je dopuštamo, imamo previše nepravde, jer se protiv nje ne borimo, sami smo krivi, nikakvi Masoni i Hazari, nego naša inertnost, komocija i nedjelovanje. Umjesto nas kršćanstvo bi trebao vratiti, neki novi Mesija ili osloboditelj? Zašto uvijek čekamo da netko drugi odradi naše spasenje, umjesto da se sami spasimo? Zar to treba učiniti netko drugi? Putin zasigurno nije taj!

Lili Benčik

Povezane objave

Steže se obruč oko Rusije

hrvatski-fokus

Opasnosti od Ursule von der Leyen

HF

Joe Biden u problemima

hrvatski-fokus

Erdoğan obnavlja Osmansko Carstvo

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više