Hrvatski Fokus
Znanost

Bit ćete užasnuti kako su demokrati odgovorili na anketu o cjepivu protiv COVID-a

Neobavješteni Amerikanci nasjeli na globalizacijsku Rasmussenovu anketu

 

Demokrati su poznati kao Stranka velike vlade. Njihova želja za kontrolom nad američkim narodom bila je u punom izlogu tijekom pandemije. Ali bit ćete užasnuti kako su demokrati odgovorili na ovu anketu o cjepivu protiv COVID-a. Kada je Joe Biden pokušao nametnuti ilegalni i protuustavni savezni mandat za cjepivo privatnim poslodavcima, dokazao je da demokrati nemaju problema prisiliti Amerikance da biraju između svojih poslova i uzimanja eksperimentalne injekcije. Međutim, nova Rasmussenova anketa pokazuje da su demokrati spremni ići mnogo dalje od toga kako bi prisilili Amerikance da se cijepe.

Prema anketi, 59 posto demokrata smatra da bi necijepljeni Amerikanci trebali biti stavljeni u kućni pritvor i smiju napustiti svoje domove samo zbog hitnih slučajeva. Breitbart News je izvijestio: ”Biste li snažno favorizirali, donekle favorizirali, donekle se protivili prijedlogu o ograničavanju širenja koronavirusa tako što bi savezne ili državne vlade zahtijevale da građani ostanu zatvoreni u svojim domovima u svakom trenutku, osim u hitnim slučajevima, ako odbiju dobiti cjepivo protiv COVID-19?’, pita se u istraživanju’. “Iako 61 posto, ukupno gledano, odbacuje taj scenarij, istraživanje je pokazalo da 59 posto demokrata favorizira vladu koja zahtijeva od necijepljenih pojedinaca da ostanu kod kuće ‘u svakom trenutku’ uz iznimke samo za hitne slučajeve. Od toga se 35 posto demokrata ‘snažno’ zalaže za taj prijedlog”, nastavio je Breitbart News.

“Još 55 posto demokrata reklo je da se zalaže za to da vlada kažnjava necijepljene Amerikance”, zaključio je Breitbart News, dodajući da je “iako je 45 posto reklo da bi se založilo za prijedlog o ograničavanju širenja koronavirusa ‘tako što savezne ili državne vlade zahtijevaju da građani privremeno žive u određenim objektima ili lokacijama ako odbiju dobiti cjepivo protiv COVID-19′”.

Ali to nije bio jedini iznenađujući razvoj događaja pronađen u anketi.

Rasmussen je također otkrio da pluralnost demokrata favorizira kažnjavanje ili čak zatvaranje svakoga tko postavlja pitanja o cjepivu.

“Ispitanici su također upitani podržavaju li ili se protive prijedlogu saveznih ili državnih vlada ‘da se kazne ili zatvore pojedinci koji javno dovode u pitanje učinkovitost postojećih cjepiva protiv COVID-19 na društvenim medijima, televiziji, radiju ili u internetskim ili digitalnim publikacijama'”, izvijestio je Breitbart News. “Dok je velika većina Amerikanaca, 67 posto, rekla da se protivi takvom prijedlogu, demokrati su i dalje podijeljeni, a 48 posto podržava kažnjavanje kritičara cjepiva, a 46 protiv”.

Budući da je gušenje slobode govora jedno od načela Demokratske stranke, oni podržavaju cenzuriranje bilo kakvih mišljenja, komentara ili stajališta na društvenim medijima koji se protive radikalnom programu Ljevice ili potkopavaju ih. A želja da se Amerikanci bace u zatvor jer su se odbili cijepiti samo je prirodni izdanak cenzure koju guraju Ljevica i mediji pod kontrolom korporacija. Političke vijesti o životinjama obavještavat će vas o svim novostima u ovoj priči koja je u tijeku.

https://politicalanimalnews.com/youll-be-horrified-by-how-democrats-responded-to-this-one-poll-about-the-covid-vaccine/

Povezane objave

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (2)

HF

Svjetska zdravstvena organizacija udvostručuje “seksualno zdravlje”, transrodnost

hrvatski-fokus

Obrazovni sustav je značajan generator gospodarskog rasta i razvoja

HF

Kaznenopravna zaštita okoliša

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više