Hrvatski Fokus
Iseljeništvo

Podržavamo Tomislava Žigmanova

S velikim zadovoljstvom iskazuje punu podršku izbornoj listi „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“, u okviru koje sudjeluje i DSHV

 

Poštovani gospodine Žigmanov,

U povodu skorih parlamentarnih izbora u Republici Srbiji Zajednica protjeranih Hrvata iz Srijema, Bačke i Banata, sa sjedištem u Zagrebu, s velikim zadovoljstvom iskazuje punu podršku izbornoj listi „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“, u okviru koje sudjeluje i Demokratski savez Hrvata u Vojvodini.

Vi osobno, i stranka kojoj ste Vi na čelu, najjasnije ste prezentirali javnosti stradanje Hrvata u Vojvodini za vrijeme Domovinskog rata i u Vama je naša Zajednica uvijek imala punu potporu, a svojim političkim djelovanjem dosljedno ste zastupali interese hrvatske zajednice u Republici Srbiji.

Svojom ste dugogodišnjom nesebičnom zauzetošću za zaštitu i ostvarivanje manjinski prava Hrvata u Republici Srbiji zaslužili potporu svih pripadnika hrvatske zajednice u Republici Srbiji stoga ih ovim putem pozivamo da u nedjelju 3. 4. 2022. godine iziđu na izbore i daju svoj glas za izbornu listu „Zajedno za Vojvodinu – Vojvođani“, lista broj 12, – nositelj liste predsjednik DSHV-a Tomislav Žigmanov.

Mato Jurić, predsjednik Zajednice protjeranih Hrvata iz Srijema, Bačke i Banata

Povezane objave

Kratak prikaz povijesti Gradišćanskih Hrvatov u Austriji (1)

HF

Satirički pisac od nerva

HF

Oni planski rade…

hrvatski-fokus

Obrazac zahtjeva za registraciju birača

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više