Hrvatski Fokus
Znanost

Ne ću se prikloniti i mahati LGBT zastavom kapitulacije

Patriotizam ili ponos: Samopožrtvovanje ili opsesija, što nas čini većima?

 

Ja se bavim individualnom slobodom. Ali ako mi vaša “jednakost” oduzme moja (stvarna) ustavna prava, ne ću se prikloniti i mahati LGBT zastavom kapitulacije.

Zanimljivo je kako od samopožrtvovanja vojnika koji su umrli za naše slobode prelazimo na mjesec dana samoopsjednutosti LGBT aktivista koji zahtijevaju da se odreknemo svojih sloboda. Od memorijalizacije hrabrih prelazimo na trgovinu nečuvenim. U tom procesu rečeno nam je da budemo dobri automati i prihvaćamo “jednakost”.

No, postaju li stvari doista ravnopravnije?

Korporativna Amerika se cijeli mjesec ne prepravlja u crvenu, bijelu i plavu boju kako bi pokazala bilo kakvu odanost SAD-u. (Kongres je, inače, svibanj 1999. odredio za  mjesec vojne zahvalnosti). Nikad ne slave bogato američko vjersko nasljeđe. Ne podižu zastave i ne izdaju posebna izdanja proizvoda za druge grupe ljudi. Ali ponosno će umočiti svoje logotipe u plitki bazen duginih boja kako bi pokazali svoju privrženost LGBTQXYZ. Ovog lipnja tvrtke, medicinska udruženja, školski sustavi, gradska vijeća, fakulteti i sjemeništa past će u sebe da budu najviše LGBT. Isprskavat će koopirane duge po svojim profilima, objavama i proizvodima na društvenim mrežama.

Postaje bolje, zar ne?

Pa, ovisi s kim razgovarate. Što je s onima koji su se  „prebacili“ ili (točnije) s onima koji u konačnici prihvaćaju spol određen DNK pri njihovom začeću? Što je sa supružnicima koji su ostali u brakovima koji su ostali u ruševinama? Što je sa dragocjenom tinejdžerkom koju znam koja je proslavljena jer je “izašla”, ali publika koja potvrđuje u potpunosti ignorira ovisnost roditelja o drogama i dugogodišnje zlostavljanje oca?

Hoće li korporacije biti na drugom kraju svojih ožbukanih duga kako bi pokupile slomljene dijelove života kojima treba više od blistavog blještavila i pametnih hashtagova? Hoće li pro-LGBT zakonodavci biti tu da brinu o djeci koja posustaju u udomiteljstvu po sve većoj stopi jer su dopustili da veliki LGBT zatvori agencije za usvajanje?

Crkva Korporativne Amerike odlučila je da je jedini grijeh odbacivanje njihove doktrine o vokizmu. Zanimljivo je da današnji ratnici socijalne pravde kapitalizam smatraju nepopravljivim zlom, osim ako ne prisiljava svoju religiju na sve na radnom mjestu i na tržištu.

Ne ću promijeniti svoj jezik, boje na svom profilu ni svoj životni pogled. Moje uvjerenje nadilazi vremensku prirodu politike. Ukorijenjeno je u nečem vječnom. Postoje istine o ljudskom identitetu koje se nikad ne mijenjaju, bez obzira na kulturne plime i oseke, bez obzira na javno glasanje. Krist nas poziva u Ivanu 13:34 da se “volimo jedni druge” kao što je i on volio nas. Krist  nikada nije  prihvatio laž. Potvrdio je da nas je Bog stvorio “muškim i ženskim” u Mateju 19: 4-6 i govorio o braku između jednog muškarca i jedne žene.

U dan i doba u kojem ljevica oštro osuđuje kulturno prisvajanje, sasvim je u redu (nekako) za prisvajanje i potpuno iskrivljenje vjerskih simbola. Podrijetlo stvari je važno. Stvoritelj dugine zastave, izvođač povlačenja i umjetnik Gilbert Baker, bio je “nadahnut Biblijom” prema CNN-u. „Duga je u Bibliji. To je savez između Boga i svih živih bića”, priznao je Baker bez konteksta da je svijet uništio poplava zbog svih stvari koje Biblija opisuje kao grješne. Baker je nastavio u svom zalaganju za „izlazak“: “Možete živjeti u ovom svjetlu istine. Potpuno je oslobađajuće. Ne moraš živjeti laž. Ako živite laž, to će vas zabrljati.” Da. Življenje laži vas zbrka. Pitajte  bivše homoseksualce. Njihove su priče potresne i inspirativne.

Uvijek ću voljeti pojedinca, bez obzira na to što on ili ona prolazi. Ali ne ću tolerirati bezobzirni aktivizam koji milijune – posebno djece – poziva na zbunjenost i depresiju. Znam razliku između ljubavi i tolerancije. Ljubav ljude diže iz njihovih okolnosti. Tolerancija ljude drži tamo gdje jesu i pretvara se da nema okolnosti.

Ne ću se prikloniti kultu LGBTisma. Ne ću dječaka nazivati ​​djevojčicom više nego što bih Rachel Dolezal nazivao  “Afroamerikankom”. Ako se identitet mora prepoznati kao stvarnost, tada se identificiram kao korisnik Twittera i Facebooka čiji sadržaj nije zabranjen ili cenzuriran u sjeni.

Našim jezikom upravljaju oni koji negiraju diskriminaciju, a istovremeno diskriminiraju oni koji vjeruju u osnovnu biologiju i ustavnu slobodu govora. Zamjenice, na primjer, nisu mržnja. Oni jednostavno opisuju srž onoga što smo. No ako se donese Zakon o (ne)jednakosti, proimenici i protuznanstveni kodeksi koji trenutno postoje u New YorkuDC-uCA-u postat će federalizirani. Bit ćemo prisiljeni prepoznati pojedinca kao dvoje ili više ljudi.

Kada je zbrka postala vrlina, a jasnoća porok?

Učitelj tjelesnog odgoja u Virginiji Tanner Cross razumije razliku i na sastanku školskog odbora s ljubavlju je izrazio zašto se ne bi udovoljio školskom nalogu transrodnosti. On, poput milijuna drugih roditelja, vidi emocionalnu i fizičku štetu nanesenu djeci negirajući naš identitet. Nekoliko dana kasnije, javne škole okruga Loudoun (LCPS) poslale su Crossu pismo stavljajući ga na administrativni dopust navodeći da je “sudjelovao u ponašanju koje je imalo remetilački utjecaj na operacije”. Očito je da se tim ponašanjem izvršavaju njegova prava na Prvi amandman.

“Volim sve svoje učenike, ali nikada im ne ću lagati bez obzira na posljedice. Ja sam učitelj, ali prvo služim Bogu i ne ću tvrditi da biološki dječak može biti djevojčica i obrnuto, jer je to protiv moje religije. Laže dijete, zlostavlja dijete i griješi protiv našeg Boga”, izrazio je Cross kratkim, ali dirljivim govorom. Sustav propagande javnih škola okruga Loudoun putem svog arogantnog školskog odbora aktivista ne će tolerirati informirano neslaganje.

Ja se bavim individualnom slobodom. Ali ako mi vaša “jednakost” oduzme moja (stvarna) ustavna prava, ne ću se pokloniti i mahati LGBT zastavom kapitulacije. I dalje ću ostati čvrst u svojoj vjeri (koju znanost neprestano pojačava), voljeti ljude dovoljno da govore istinu i bez premca mahati crvenom, bijelom i plavom. Sad su to boje kojima se mogu ponositi svi Amerikanci, u raznolikoj naciji bogato blagoslovljenoj Bogom.

https://www.lifesitenews.com/blogs/patriotism-or-pride-self-sacrifice-or-self-obsession-which-makes-us-greater

Povezane objave

Tajni život morskih pasa

hrvatski-fokus

Plansko širenje virusa

hrvatski-fokus

Znanstvenici pozivaju na moratorij na 5G nakon što je studija pokazala da regulatori ignoriraju zdravstvene rizike radijacije (1)

hrvatski-fokus

U Facebooku nemaju pojma kamo idu njihovi korisnički podaci i što se radi s njima

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više