Hrvatski Fokus
Hrvatska

Osloboditelj Putin protiv ‘trulog Zapada’

Neviđeno barbarstvo u 2022. godini

 

Osvrt iz internetskih bespuća  na rusku agresiju na Ukrajinu. Tekst nije napisan sa namjerom  vrijeđanja predsjednika Putina, ni hrvatskih domoljuba pa  ni ostalih aktera koji se spominju, kao što nije vrijeđanje  hrvatskog naroda i njegovih osjećaja,  ni tekst “Lijepa naša haubico“ koji je napisao Nikola Bajto, urednik Novosti SNV-a.

Županijsko državno odvjetništvo iz Zagreba riješilo je molim lijepo, da je to satira, jer po članku 38. Ustava RH u Hrvatskoj nema cenzure. Člankom 38. Ustava RH zajamčena je sloboda mišljenja i izražavanja Kada je Vladimir Vladimirovič Putin započeo specijalnu, osloboditeljsku operaciju na Ukrajinu, demokratsku zemlju sa 44 milijuna stanovnika s namjerom da je denacificira, demilitarizira i zaštiti svekoliko ukrajinsko pučanstvo od maltretiranja genocidne ukrajinske vlasti, u hrvatskim domoljubnim i vjerničkim krugovima na raznim internetskim platformama, zavladalo je sveopće oduševljenje i odobravanje. Krenulo je, konačno je krenulo!  Osloboditelj Putin krenuo je u ljuti i sveti boj protiv trulog zapada, protiv bezbožništva, masonerije, hazara, Sodome i Gomore. Putin je spasitelj kršćanstva, spasitelj od trulog Zapada na kojemu vladaju oholost, bludnost i škrtost:

– oholost, kad se duša odmetne od Boga (Otkr., 12,7-9) , kada se Boga izbaci iz svakodnevnog života, u kojem  vladaju razni rothschildi, sorosi, gatesi, masoni i iluminati. 

– bludnost kad se tijelo odmetne od duše (Postanak, 6,5-7), gdje vladaju homoseksualci,  transvestiti, pedofili i perverznjaci raznih vrsta i profila.

– škrtost, kad se stvari dignu protiv čovjeka (Postanak, 96,3), gdje vladaju siti, koji gladnima ne vjeruju.

Sve će to sada Baćuška, okićen KGB-ovom aureolom, za tili čas riješiti. Ima on Bože moj vojsku, moderno naoružanje, koja će  blitzkriegom brzo stvari dovesti u red. A hrvatski domoljubi kojima je Titino brzo rješavanje hrvatskog pitanja nakon oslobađanja Zagreba 1945. godine, još u živom sjećanju oduševljeno su prihvatili i počeli odobravati specijalnu Putinovu operaciju. Znaju oni kako to boljševici i komunisti efikasno rade. Sjećaju se kako je Tito govorio da će prije Sava poteći uzvodno, nego što će Hrvati imati svoju državu. Tako se ni Ukrajina nikako ne smije osloboditi  od skuta Majčice Rusije.

Konačno će nestati kemijskih laboratorija, pandemije, siromaštva, korupcije, pedofilije i pederastije. Bog je pripremio kaznu za nepokajane grješnike, faciendi Domine – (čini, sudi Gospodine) Rat ja kazna za oholost naroda, epidemije su kazna za bludnost, a glad je kazna za škrtost.

Putin oslobađa svijet od duboke države, masonerije, hazara i reptila. Svijet sada nakon mjesec dana puno “ljepše” izgleda! Bog je pripremio „surovu osvetu i tvrdu kaznu božju“, ako se narod ne popravi. Kazna je stoga čin milosrđa. Putin je doslovno shvatio svoju misiju osloboditelja od zapadnih grijeha kaznu božju, pa je  iz milosrđa prema ukrajinskom narodu, koji nije ni shvatio o čemu se radi,  kišom od  stotina tisuća ubojitih projektila zasuo  ukrajinske gradove i sela i pobio grješan ukrajinski narod. Samo je pitanje zašto je u tom svetom boju baš  ukrajinski narod odabran? E i to hrvatski domoljubi, biblijski dobro potkovani znaju. Radi se o Hazarima, ako  niste znali  baš  je Ukrajina pradomovina Hazara, 13-og odmetnutog i zlog židovskog plemena.

E baš ti Hazari, Židovi i Izrael, ušli su u geopolitičku pozornicu. Naime, kako „arapsko proljeće”, uključujući Libiju, Egipat i Siriju, i nije dalo očekivani rezultat, osim kaosa i razaranja, napravljen je plan stvaranja “Novog Velikog Khazara”, koji bi se protezao od Sueskog kanala do Baltika i kontrolirao sve rute nafte, plina i transporta “novog Velikog puta svile” koji ide od Azije do Europe i nazad.

Ne znamo mi obični Hrvati, koji se u Crkvi Bogu molimo, što se stvarno događa u svijetu, usprkos poznatim stručnjacima iz geopolitike. Nas indoktriniraju  i ispiru nam mozak mas-mediji, kontrolirani od duboke države, zapadne masonerije i soroševe  mašinerije. Pravi  bogobojazni Hrvati  domoljubi, kojima su  Bog i Hrvatska stalno na jeziku i prstu, imaju jedine točne informacije, informiraju se oni iz samo njima poznatih opskurnih izvora, pa znaju da je stvaranje Hazarskog kaganata počelo u Ukrajini, od narančaste  revolucije u Kijevu 2014. godine.

Tada  je 21. i 22. veljače 2014. u Ukrajini, uz izravno financiranje lokalnih “židovskih” oligarha i Sjedinjenih Država, te uz sudjelovanje više od 300 boraca nacista i instruktora izraelskih specijalnih snaga pozvanih u Ukrajinu osobno od glavnog rabina Kjiva, državni udar srušio legitimnog predsjednika i njegovu pro rusku vladu Viktora Janukoviča. Zašto bi ukrajinski narod sam birao tko će ga voditi, pored Putina i Majčice Rusije? E to je jako razljutilo Baćušku, pravednika, poštenog boljševika i sposobnog KGB-ovca našeg osloboditelje Putina, pa je odmah uzvratio aneksijom Krima, neka se zna tko je jači, tko je gazda. I neka znaju Ukrajinci da im ni CIA, ni nacistički AZOV, neće pomoći. Zna Baćuška kako se će denacificirati i demilitarizirati Ukrajinu.

E puno toga mi neosviješteni domoljubi Hrvati ne znamo, nismo dobro informirani. Da bismo razumjeli problem, moramo shvatiti da su ukrajinski političari korumpirani, za razliku od Putinovih oligarha koji su oličenje pošteno stečenog bogatstva sa svoje dvije ruke ili ne daj Bože hrvatskih tajkuna, koji su se pošteno, ne kršeći niti jedan zakon obogatili. Ma da ne znamo mi da, svi oni svoju djecu školuju na tom trulom Zapadu, a ne vidimo ni to da su zbog dobrog života Ukrajinci i Hrvati masovno otišli trbuhom za kruhom u Rusiju. Krivo smo informirani da su se raštrkali po Njemačkoj i Irskoj, slijepi i nijemi, očarani trulim zapadom, jer kako vidim mnogim hrvatskim domoljubima  Baćuška je bliži i miliji  od “trulog” zapada! I gle apsurda, djeca su im nažalost napustila Hrvatsku i otišla u potragu za boljim životom ne u Rusiju, nego u Irsku, Njemačku ili Švedsku! Nije ni taj truli Zapad baš idealno mjesto za život, za običnog malog čovjeka, ali mu pruža mogućnost  izbora.  Mogućnost izbora u životu, koju Putin nije dao Ukrajincima!

I nikako se velikosrpska agresija na Hrvatsku, 1991-1995. ne može  uspoređivati s Putinovom agresijom na Ukrajinu. To ni spominjati, jer će se osviješteni i točno informirani Hrvati žestoko toj usporedbi suprotstaviti. Velikosrbi nisu granatirali hrvatske gradove i sela, vole oni naš hrvatski jezik, našu književnost i naš Dubrovnik, a pogotovo Republiku Istru. Pokupovali su Velikosrbi iz ogromne ljubavi prema Hrvatskoj  veliko parče hrvatske zemlje od Slavonije do obale Jadranskog mora za kojim strašno pate, neka se zna da gdje i jedan Srbin to je Srpski svet.

Nikako nije za usporediti Ukrajinu kao samostalnu zemlju, kada je Putin rekao da je Ukrajina ruska zemlja! Zna gazda Putin da ukrajinski jezik ne postoji, da je to ruski jezik. Napisao je Putin doktorsku disertaciju na tu temu nama neznalicama na znanje. I što sada, mjesec dana od oslobodilačke  operacije, nakon  grandioznih rezultata invazije koju je ruski predsjednik Vladimir Vladimirovič Putin započeo 24. veljače 2022. godine, kada je  razoreno u tren sve što je ljudska ruka, stoljećima i godinama gradila i stvarala, kada ukrajinski gradovi izgledaju kao da su projahala četiri jahača apokalipse? Što sada kada je osloboditelj Putin poslao preko 4 milijuna Ukrajinaca na taj truli zapad, kada je Ruse kršćane pravoslavce poslao da ubijaju isto tako po vjeri kršćane, braću Ukrajince, je li svijet izgleda puno ljepše i slobodnije?

I što sad kada se pokazalo da je jedan glumac, zabavljač (svirač k..) predsjednik Zelenski ostao uz svoj narod, da nije pobjegao i napustio Ukrajinu, nego animira cijeli svijet, upoznaje ga što se u Ukrajini događa, moli za pomoć i razumijevanje u borbi protiv puno nadmoćnijeg napadača kao David u borbi protiv Golijata? Da reći će neki, Ukrajinci su si sami krivi, izazivali su Putina, a Putina se molim lijepo ne smije izazivati, pred Putinom treba klečati, jer on je novi Mesija, osloboditelj kršćanstva od bezbožnog zapada, iako mu metode nisu ni kršćanske ni Božje! A car Putin samo želi vratiti Ukrajinu pod skute velike carske Majčice Rusije! I ne smeta to vrlim hrvatskim domoljubima ni kada to čini barbarski, kao pračovjek snagom toljage ili modernih raketa, oni mu plješću i odobravaju! Izgleda da pogrešno shvaćam čovjekoljublje i domoljublje, a Božje zakone da ne spominjem. Moram se bolje informirati.

Lili Benčik

Povezani članci

Nema slučajnosti

HF

Most štiti kriminal SDP-a

HF

Udar masonerije nakan 2335 Zakonika kanonskog prava Rimokatoličke Crkve

HF

Dopune hrvatske povijesti

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...