Hrvatski Fokus
Najnovije vijesti

Nove informacije o valu bombaša samoubojica krenule su prema zapadnoj Europi, a možda čak i u Ameriku

Naoružani su kinetičkim eksplozivnim prslucima koji se mogu lako rastaviti i ponovno sastaviti kako bi se izbjeglo otkrivanje tijekom graničnih prijelaza

 

Nove informacije o valu bombaša samoubojica krenule su prema zapadnoj Europi, a možda čak i u Ameriku. Također smo dobili važne informacije – očišćene od svih detalja OPSEC-a (američka protuobavještajna vojna organizacija nastala u vrijeme Vijetnamskoga rata) koji bi mogli ugroziti sigurnost američkih snaga – upozoravajući na val bombaša samoubojica koji se novače u Afganistanu, naoružani samoubilačkim prslucima u Iranu, zatim prevoze u Ukrajinu i stavljaju pod privremenu kontrolu ruskih vojnih jedinica. Njihov krajnji cilj je useljenje u zapadnoeuropske zemlje (zemlje NATO-a su meta) predstavljajući se kao ukrajinske izbjeglice.

Naoružani su kinetičkim eksplozivnim prslucima koji se mogu lako rastaviti i ponovno sastaviti kako bi se izbjeglo otkrivanje tijekom graničnih prijelaza. Važno je napomenuti da neki od terorista posjeduju eksplozivne prsluke pojačane prljavim bombaškim materijalima (tj. radioizotopima). Oni nisu izuzetno radioaktivni, ali su više na tragu zračenja niske razine, tek toliko da područje bude nesigurno za naseljavanje i širenje straha od “radijacijske prljave bombe”. Ovi materijali vjerojatno ne predstavljaju akutni rizik od trovanja zračenjem, ili bi bili previše nesigurni za prijevoz od strane samih bombaša samoubojica.

Rečeno nam je da se napadi bombaša samoubojica sada očekuju u Parizu, Londonu, Berlinu i drugim istaknutim gradovima u zemljama NATO-a. Vjerojatne mete bit će “meke” mete s visokom ljudskom gustoćom kao što su kafići, koncerti, kazališta itd.

Dio tih napora osmišljen je kako bi se stvorila ekonomska i politička nestabilnost na Zapadu, u kombinaciji s ekonomskim poteškoćama uzrokovanim Putinovim zahtjevom za plaćanje izvoza energije u rubljama (koje stupa na snagu sutra, ako se u potpunosti provede).

Mnogi neprijatelji Zapada iskorištavaju ovaj trenutak u povijesti kako bi oslobodili razne napade više vektora: valutne napade, kinetičke napade, radiološke napade, izbjegličke “poplave” zemalja NATO-a, nestašicu energije itd.

Teroristi će vjerojatno pokušati ući u SAD

Također nam je rečeno da će bombaši samoubojice uložiti napore kako bi dobili pristup kontinentalnim Sjedinjenim Državama (CONUS) s očekivanjem samoubilačkih bombaških napada na meke mete niske sigurnosti u SAD-u. Važno je napomenuti da to znači da naša vojna obavještajna služba vjeruje da ovi bombaši samoubojice neće pokušati krenuti na ciljeve visoke sigurnosti kao što su stvarni tereni Bijele kuće koji su vrlo, vrlo sigurni, već će ciljati nečuvane civile koji se u velikom broju okupljaju na društvenim događajima kao što su koncerti, restorani, kazališta itd.

To ne prenosimo kako bismo kod bilo koga potaknuli strah, već kako bismo pomogli našim čitateljima da budu spremni predvidjeti ove događaje koji su već pokrenuti globalnom dinamikom rata s Rusijom, ekonomskim sankcijama, nestašicom robe, valutnim ratovima itd. Stvarna šansa pojedinca da bude uhvaćena u samoubilačkom bombaškom napadu u SAD-u je gotovo nula. Daleko veći rizik za sve nas je kako će tiranski vladin režim odgovoriti na eskalaciju nasilja terorizma širenjem nadzora građana, uvođenjem više sigurnosnih kontrolnih točaka, nezakonitim pretragama običnih građana, a potencijalno čak i rasnim profiliranjem svakoga tko podsjeća na bliskoistočni profil.

Drugim riječima, stvarna opasnost za Ameriku nije terorizam bombaša samoubojica, već reakcija vladine tiranije protiv vlastitih građana i iskorištavanje još jedne krize kako bi se oduzela individualna sloboda. Imajte na umu da je jedini razlog zbog kojeg takvi teroristi imaju jednostavan pristup kontinentalnim Sjedinjenim Državama taj što američka vlada izravno odbija osigurati južnu granicu. Sve se ovo namjerno projektira.

https://noqreport.com/2022/03/31/it-seems-that-the-end-of-the-biden-regime-is-nigh/; https://www.brighteon.com/66563cae-95d2-44c5-82ce-99728d8b1c96

Povezane objave

“Moralna vertikala” uvela cenzuru!

HF

Tko će prvi

HF

Umro povjesničar Antun Abramović

HF

Posebno ističem važnost nacionalnih manjina unutar našega društva

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više