Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Imovina BiH imovina je Bošnjaka, Hrvata i Srba

Bosna i Hercegovina je suvremeni primjer kako se nekažnjeno istrjebljuje malobrojniji i najstariji hrvatski narod

 

Sveobuhvatna je bošnjačka okupacija, i prisvajanje Bosne i Hercegovine. Na svaki njen dio materijalni i državnički agresira se i otima nebošnjacima. Napose Hrvatima kojima se domovina Bosna i Hercegovina počela otimati već u beogradskim tajnim muslimansko-srpskim pregovorima diobe zemlje. Nema tog bosanskohercegovačkog komadića teritorijalnog ili državničkog dijela, te institucije koja nije bošnjačka meta, u okupacijskom pohodu koji se svaki dan širi. Što je više osvojene Bosne i Hercegovine u njenim državničkim institucijama, sve je manje nebošnjaka, napose hrvatskog naroda kojeg su daytonisti, i visoki predstavnici putinovskih ovlasti, Petritsch, Ashdown i Schwarz-Schilling silom strpali u zamišljeni federacijski rezervat.

Teško se hrvatskom narodu braniti od tog planiranog i još uvijek nekažnjenog, zločinačkog pothvata, s elementima i dimenzijama Putinove genocidne agresije na Ukrajinu i ukrajinski narod. U procesu stvaranja Novog svjetskog poretka silom i zločinima nestaje šarenila svijeta, boja malobrojnijih naroda. Svjetski mozaik sve je više jednobojan u bojama brojnijih naroda, koji ne biraju načine i sredstva osvajanja prostora i uništenja slabijih i malobrojnijih narodà.

Bosna i Hercegovina je suvremeni primjer kako se nekažnjeno istrjebljuje malobrojniji, hrvatski, narod kao autohtoni i domicilni u prošlosti jedini narod u Katarininoj kraljevini. I što je jedan narod na nekom području, u beha slučaju hrvatski, najstariji u svom nacionalnom i vjerskom identitetu, tim je veća žrtva tvoraca Novog svjetskog poretka kakvog u, danas zbirnom beha entitetu, grade visoki predstavnici sa potomcima Osmanlija.

Već u američkoj vojnoj bazi u Daytonu gdje je hrvatski narod stjeran u rezervat sa svojim ubojicama i progoniteljima, nazirao se nastavak njegova progona i istrjebljenja. Narodu kojem se otima teritorij znak je crnog plana njegova trajnog nestanka. To se planski događa hrvatskom narodu u njegovoj fratarskoj Bosni. Sve to liči kao nastavak turske okupacije i prisilne islamizacije, otimanja zemlje katolicima i gradnje džamija na temeljima njihovih crkava.

Ono što su započeli daytonisti u Daytonu ucjenama i prijetnjama, smanjivanje teritorija kojeg su hrvatski branitelji kroz Hrvatsko Vijeće Obrane, i republičke institucije Hrvatske Republike Herceg Bosna donijeli i upisali u Daytonski sporazum, Bošnjaci daleko agresivnije i opširnije nastavljaju u rezervatu za Hrvate nazvanom beha federacija Muslimana i Hrvata.

Prelaskom Muslimana u Bošnjake širi se otimačina svega i svačega od Hrvata, što izaziva pravi egzodus hrvatskog naroda, zaostatak dovodi na razinu najobespravljenijeg naroda u Europi i šire. Naime nakon što je Hrvatima u Daytonu otet dio obranjenog teritorija, obrambenu vojnu komponentu HVO ugurali u muslimanske Oružane snage, i Hrvatsku Republiku Herceg Bosnu potopili u veći dio podijeljene BiH, Bošnjaci agresorski otimaju Hrvatima suverenost, konstitutivnost, identitet, pravo, ravnopravnost, jednakost, slobodu, zemlju i na njoj grade džamiju, imovinu, čime ih se dovodi u položaj raje u kakvom su bili u vrijeme turskog danka u krvi, kojeg Bošnjaci vraćaju na velika vrata u Katarininu kraljevinu, čija se kruna čuva u Vječnom gradu.

Potvrđuje se povijesna istina da je narod bez teritorija rob. Tu vlast nad Hrvatima koja je data Muslimanima u Daytonu otimačinom velikog dijela obranjenih prostora, Bošnjaci koriste u punom kapacitetu, idući dotle da im nameču i svoje age i paše, istjerujući ih iz svih entitetski, kantonalni i općinski institucija vlasti, pa čak i iz zasebnih škola, namećući im svoje sa turskim i arapskim jezikom, sa svojom istinom vjerskog beha rata za teritorij, i općenito krivotvoreći cijelu povijest BiH, ne priznajući turski zulum, danak u krvi, prisilnu islamizaciju, rušenje crkava.

Sve je hrvatskom narodu oteto ili je u, neometanom, procesu otimanja. Bitka se vodi za imovinu Bosne i Hercegovine. One Bosne i Hercegovine za kakvu su ratovali Muslimani , i dalje ratuju Bošnjaci. Otimati pravo nebošnjacima, kršćanima, katolicima i pravoslavnima  njihov dio beha imovine potvrda je bošnjačke unitarizacije i centralizacije, ali i da rat u BiH nije stao i da se vodi jednakom brutalnošću kao i u vjerskom sukobu za teritorij.

Pa i Putin vodi osvajački rat u Ukrajini kako bi okupirao ukrajinsku imovinu. Svaka zaraćena beha strana u Daytonske pregovore je unijela i svoj obranjeni dio beha imovine, što kazuje da i nema ni BiH ni njene imovine, nego samo imovina beha naroda. Bošnjačka agresija na beha imovinu pokušaj je osvajanja cijele Bosne i Hercegovine, a time i okupacija nebošnjaka, napose Hrvata koje Bošnjaci ne priznaju u njihovom nacionalnom i vjerskom identitetu, kao što i Rusi ne priznaju Ukrajince.

Daleko veće pravo imaju Hrvati reći da imovina BiH nije državna imovina, negoli što Bošnjaci tvrde da je imovina BiH državna imovina. Ako je BiH zbirni entitet ozakonjen u Daytonu i potpisano od Alije Izetbegovića, a jest, onda je i imovina BiH zbirna imovina Bošnjaka, Hrvata i Srba. Svaki bošnjački govor kako je imovina BiH državna imovina, ne samo da je govor da je ta imovina bošnjačka, već i potvrda onoga što se u BiH zna kako je beha vjerski sukob bio za teritorij, i potvrda kako su se Muslimani borili i Bošnjaci bore za islamsku BiH, kao amanet Turskoj.

I sve dok se ta istina ne prizna, ne samo od strane Bošnjaka nego i od svjetske zajednice u današnjem zbirnom beha entitetu ne može se graditi pomirenje između zaraćenih naroda, kao bezalternativni temelj mira u kojem će jednako biti slobodni svi njeni narodi, a imovina BiH biti ne državna, bošnjačka, nego i bošnjačka, i hrvatska i srpska. Imovina BiH ne može biti imovina Velike Džamahirije, kao što ne može biti ni Velike Srbije, niti Velike Hrvatske. Kao što je Bosna i Hercegovina i bošnjačka, i hrvatska i srpska, tako je i imovina BiH  imovina Bošnjaka, Hrvata i Srba.

Vinko Đotlo

Povezani članci

Planska arabizacija redatelja Bakira

HF

Nelegimtiman ratni Ustavni sud

HF

“Prva muslimanska država u srcu Europe”

HF

Zaustavite mirnodopski rat!

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da ste s ovim u redu, ali ako želite možete se odjaviti i ne prihvatiti. Prihvati Pogledaj više...