Hrvatski Fokus
Hrvatska

Lažni identitet 10. svjetskog ubojice

Trebalo bi odvojiti nadimak Tito od imena i prezimena Josip Broz uz napomenu da je spajanje toga kazneno djelo

 

Na jednom portalu u raspravi o povratku imena trga maršala Tite u Zagrebu sudjelovali su Viktor Gotovac, Zlatko Hasanbegović, Katarina Peović i novinar Saša Kosanović, što me je ponukalo na jedan prijedlog – zahtijev za rješenje tog problema. Naime, ja tvrdim da se taj problem, samo na sudu može riješiti. Na sud treba nekoga dovesti, i zbog kriminala (krađa identiteta), i zbog krivotvorenja (hrvatske) povijesti. Dobro, mrtvoga se ne može tužiti za krađu identiteta. Ali može onoga tko koristi ukradeni identitet u svojoj politici. Onda je to politika na tuđem identitetu, znači, kriminalna politika! S druge strane, imamo, krivotvorenje, i hrvatske, i svjetske povijesti. Antun Babić je napisao da je Tito najveća podvala u povijesti što je svakako istina. Što zbog broja stanovnika i moderne tehnike za prenošenje informacija – Titin sprovod u Beogradu! Na sprovodu, i Idi Amin, i norveški kralj, kanibali i kraljevi.

A Tito nije bio Josip Broz. To piše i Boštjan Marko Turk u 7 Dnevno 10. siječnja 2020. pod naslovom 5 nepobitnih dokaza da Tito nije bio Broz. Dakle, dobro, Trg maršala Tite može bez imena i prezimena Josip Broz, ali bi predlagatelj naziva imena Trg maršala Tite, kada bi se na sudu dobila potvrda da Tito nije bio Josip Broz, u svom zahtjevu morao navesti kako je Tito stranac. Između ostalog, ako bi se moglo koristiti ime trga samo po Titi, bez imena i prezimena, u ostaloj komunikaciji, pogotovo u školstvu, trebalo bi odvojiti nadimak Tito od imena i prezimena Josip Broz. Uz napomenu da je spajanje toga kazneno djelo. Jer to nije… Miroslav Blažević Ćiro, nego krađa identiteta 10. svjetskog masovnog ubojice kada bi se taj slučaj dao na sud. Plus toga, pravomoćnom sudskom presudom, treba ići u Kumrovec u Kumrovčanima reći da oni imaju pravo na spomenik Josipu Brozu, ali ne maršalu Titi. Dakle, sudskom presudom na maršalov kip u Kumrovcu i na „Dan mladosti“, pa neka Viktor Gotovac, Katarina Peović i Saša Kosanović Maršalov kip nose na Avalu da na Avali imaju dva neznana junaka – Titu i Dražu Mihailovića.

U opis optužnice, staviti i slučaj Josip Perković, te zahtjev Vijeća Europe, koje od hrvatske Vlade traži da hrvatska Vlada otvori arhive tajnih službi (UDBA i KOS), zbog kriminala i u Europi. Reći, kako je Tito, i poslije smrti 1980. šef tih tajnih službi. Odnosno, da su današnje „krupne ribe“ u Hrvatskoj Titini kadeti i šegrti. Ovo je egzaktno, relevantno i materijalno za sudove u Den Haagu i u Strasbourgu. Tužitelj može protiv nekoga podignuti tužbu za krađu identiteta Josipa Broza. U toj tužbi ima pravo tražiti da se nadimak Tito odvoji od imena (prezimena) Josip Broz te da se u svakoj komunikaciji iza Tite stavi (kaže) da je Tito bio (i ostao) stranac u Hrvatskoj i 10. svjetski masovni ubojica.

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Istina o Dječjem prihvatilištu u Sisku 1942. godine

hrvatski-fokus

Posljedice njemačke ofenzive “Westbosnien”

HF

Od žilet-žice do zastoja na granici

HF

Štakorska izvidnica u naletu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više