Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Veći je problem Anto Nobilo od Josipa Perkovića

Gotovina i Čermak potpisali su zahtjev za Perkovićevo pomilovanje, a Mustač ne. Zagonetno!

 

U čemu to, mnogi nisu ni do koljena Josipu Perkoviću, gospodine Domazetu? Nisu bili dostojni druženja s Jovanom Raškovićem i s Božidarom Spasićem? Na onoj slici s Jovanom Raškovićem (u Primoštenu) su Žarko Puhovski, Josip Perković i Josip Boljkovac. Pa ona poznata slika na kojoj su: Stanko Čolak, Ivan Lasić, Predrag Đorđević, Josip Perković i Božidar Spasić!

Kada nabrajate sve zasluge Josipa Perkovića za stvaranje Hrvatske, previđate jednu stvar. Previđate SANU-ov Memorandum 2 o čemu vaš branjenik, sigurno puno zna, a šuti. Osim toga, tu je i sumnjiva pogibija Mire Barešića i još puno toga. Kao sukob Torcide i BBB-a (huligani), skandiranje Ubij…! na nogometnoj utakmici, tajno crtanje grafita, slova U i kukastih križeva na javnoj površini. Ne kažem da Josip Perković zna tko je po noći nacrtao neki grafit o Srbima na javnoj površini, ali UDBA i KOS? Oni sigurno znaju.

Inače, nabava oružja Hrvatskoj u Domovinskom ratu, i nije neki jači argument za oslobađanje Josipa Perkovića. Jer da nije bilo UDBA-e (Josipa Perkovića?), da nije bilo predavanja oružja teritorijalne obrane, Hrvatskoj i ne bi bila potrebna ta pomoć Josipa Perkovića. I na koncu, suđenje Mirku Norcu po „dvostrukoj liniji zapovijedanja“ Ante Nobila u Medačkom Džepu? A autor „paralelne linije zapovijedanja“ pokreće postupak pomilovanja Josipa Perkovića! Pače, pravosudni proces Andriji Artukoviću? Pače, Nobilovo izvješće za Ahmiće? Udruga Naš Hajduk i Budimir Lončar? I tu imamo „kratki spoj“. Dok odvjetnik Tomislav Dragun (i ja) traži ukidanje hrvatskog državljanstva Anti Nobilu, vi postajete saveznici Ante Nobila koji pokreće zahtjev pomilovanja Josipa Perkovića. Saveznici Ante Nobila, koji je bio tužitelj Andrije Artukovića, koji je sastavio „izvješće za Ahmiće“, koji je autor „paralelne linije zapovijedanja“ (Mirko Norac) i koji je ortak Danka Končara. Pače Vučji čopor, kojega ste Vi maestralno objasnili u HT-u. Vučji čopor: Opera i Labrador, Bajramovićev intervju Feralu (Oliver Frljić, obitelj Zec i Tomislav Merčep), suđenje Andriji Artukoviću i izvješće za Ahmiće,

Anto Nobilo i Josip Perković? Bez hrvatske emigracije. Pa se može reći kako je tu veći problem Anto Nobilo od Josipa Perkovića, ako problema ima. Još me tu nešto muči. Od trojke: Ante Gotovina, Ivan Čermak i Mladen Markač, prva dvojica potpisuju zahtjev za pomilovanje Josipa Perkovića, Mladen Markač ne. Kako to? Između ostalog, možda, i zbog toga što Ivan Čermak ima stan u Londonu. A čini mi se, da sam nedavno pročitao na jednom portalu da je Mladen Markač povezan s jednom mađarskom naftnom industrijom. Te Ivan Čermak i civilna vlast u Splitsko-dalmatinskoj županiji poslije Oluje?

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Još je Guglielmo Ferrero predsakazao raspad Europe

HF

Tomo Medved u Stuttgartu zagovara komunističke simbole

hrvatski-fokus

Hini je trebalo četiri dana…

HF

Modernizam, đavolja klopka za Crkvu

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više