Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Federacija BiH je oružje u bošnjačkim rukama

Narod bez teritorija narod je bez slobode

 

Sve što je u normalnim zemljama normalno u nenormalnom zbirnom beha entitetu je nenormalno, što je u svijetu dozvoljeno u raskomadanoj beha zajednici je zabranjeno, što je u slobodnim društvima slobodno u beha amanetu izdanog Turskoj je porobljeno i okupirano. Bosna i Hercegovina tajno, i trajno, podijeljena između Muslimana i Srba u Beogradu postala je zloglasni europski zatvor Guantanamo za hrvatski narod. Planiran i osmišljavan u Beogradu, dijelom i u Turskoj, u pregovorima između Velikosrba i Velikomuslimana, a kasnije dotjerivan i uređivan politikom visokih predstavnika i zločinima srpskih nacionalista na jednoj, i muslimansko mudžahedinsko vehabijskih terorista na drugoj strani taj Guatanamo je po svim karakteristikama i znakovima postao, i ostao, konclogor za Hrvate.

U takvom ropskom položaju neprijateljima Srbima i Bošnjacima i nije bilo teško oduzeti Hrvatima sve što jedan slobodan narod ima i posjeduje, i što ga čini suverenim i konstitutivnim. U Beogradu je tajno dogovoreno između Srba i Muslimana da se Hrvatima oduzme pravo na beha teritorij, i zbog toga se i ne pozivaju na razgovor o diobi hrvatsko, srpsko, muslimanske beha zajednice.

Narod bez teritorija narod je bez slobode, porobljen narod, nomad i beduin. Na to ropstvo, to lutanje u traženju mjesta gdje bi šator razapeli na svojoj bosansko hercegovačkoj zemlji osudili su ih Srbi i Muslimani u zločinačkom tajnom beogradskom dogovoru, a presudu potvrdili vojnom agresijom, progonima, silovanjima, ubijanjima, konclogorima, i na velikosrpskoj i velikomuslimanskoj strani etnički čisti teritorija na koja se i danas ne vraćaju hrvatski prognanici.

Svijet takav kakav jest, nepravedan i od interesa, priznaje i srpske i muslimanske zločine i ozakonjuje beogradske tajne pregovore diobe BiH, dijeleći tronacionalni i trovjerski zbirni beha entitet na dva dijela, jedan sto posto čisti srpski, i drugi federacijski sa zadatkom da u planiranom polustoljetnom periodu postojanja postane sto posto čisti muslimanski entitet. Pola stoljeća smatraju suvremeni svjetski i bošnjački putini, i oni u osobama visokih predstavnika dovoljno je vremena da se hrvatski narod, u pola tisućljeća branjenoj i obranjenoj fratarskoj Bosni od turskog danka u krvi, zauvijek istrijebi na toj granici kršćanstva i nadirućeg islama.

Svi mogući zločinački načini i ubojita sredstva koriste se u tom genocidnom planu, čijem cilju se ubrzano pristiže. Zahvaljujući njemačko – nizozemsko- turskoj koaliciji kao glavnim akterima udruženog zločinačkog pothvata, kojoj logistiku pruža radikalna bošnjačka politika prebrojavanja krvnih zrnaca, u vremenu postojanja dvoentitetske Daytonske BiH, iz tog zbirnog beha entiteta zločinima marginaliziranja i obespravljivanja nestalo je više hrvatskog naroda negoli u periodu srpsko muslimanske agresije kada se smije braniti i kada se obranio.

U vrijeme velikosrpske i velikomuslimanske agresije hrvatski se narod branio kroz institucije Hrvatske Republike Herceg Bosna i vojnu organizaciju Hrvatskog Vijeća Obrane, no danas u obespravljenosti kada mu je oduzeto gotovo sve, a ostatak prava i slobode, suverenosti i konstitutivnosti u procesu oduzimanja i silom otimanja, ogoljen je do ropskog položaja i bez bilo kojih načina i sredstava da se brani.

Svaki pokušaj obrane i ostatka ostataka prava i slobode, identiteta i položaja nailazi na osmanlijsku odmazdu iz perioda turske okupacije, i na današnju Putinovu genocidnu agresiju na Ukrajinu, brisanja svakog traga napadnutog naroda. Ono što danas prolazi ukrajinski narod pred Putinovim genocidom, kroz takvo stradanje hrvatski narod prolazi sve od 1463. godine, početka okupacije Bosne od strane ondašnjeg osmanlijskog Putina koji je u Bosni i Hercegovini ostavio nasljednike, potomke, koji nastoje dovršiti ono što Turci nisu uspjeli.

Nakon što su Muslimani, uz pomoć daytonista i visoki predstavnika, oteli hrvatskom narodu Hrvatsku Republiku Herceg Bosnu i Hrvatsko Vijeće Obrane, okupirali velik dio teritorija i poubijali desetke tisuća civila, djece, stari i branitelja, a neke spalili u visokim pećima Željezare Zenica. Stotine su tisuća prognali Hrvata, Bošnjaci su strahom i prijetnjom protjerali više od sto tisuća hrvatskog puka, postavili svoje age i paše na hrvatska mjesta u institucijama vlasti. “Potomci Osmanlija”, islamistički Građani i Ostali talibansko putinovski su udarili na nacionalni hrvatski identitet.

Naime, prijedlog predsjednika Kluba HDZ Nikole Lovrinovića da se u osobne dokumente konstitutivnih naroda, manjina, neodređenih, Građana, Ostali, unese pripadnost nacionalnom narodu, kod Bošnjaka je dočekana odbojno, na način kako se Putin odnosi prema Ukrajincima koje pokušava genocidom izbrisati sa lica zemlje.

Biti protiv nacionalne odrednice bilo gdje a napose u osobnim dokumentima znak je nepriznavanja nebošnjaka, nepriznavanja Hrvata kao federalnog partnera. Po uzoru na Putina koji ne priznaje ukrajinsku naciju, i Bošnjaci ne priznaju Hrvate, u njihovom nacionalnom i vjerskom identitetu.

Kada bi netko predložio da se u dokumente zbirnog beha entiteta upisuje samo odrednica Musliman, Bošnjak, Građanin, Ostali, Potomak Osmanlija, a sva osobna imena bila Alija i Nusreta zasigurno bi ih Bošnjaci uz velika slavlja prihvatili i velikim slovima ispisivali. Ne samo u dokumente nego na svakom pedlju beha zemlje, napose na onom sa kojeg su protjerali Hrvate i izbrisali njihov nacionalni i vjerski identitet.

Potvrđuje se, kao i u cijeloj ljudskoj prošlosti, da su okupatori, agresori, ubojice, zlikovci, i brojniji narod u federalnim zajednicama bili i ostali, i bit će uvijek protiv nacionalnosti malobrojnijeg naroda. Ne samo u dokumentima nego i u životu. Stoga sve federalne zajednice bilo gdje, i bilo kakve, napose one na balkanskim prostorima kojima su Osmanlije prisilnom islamizacijom izmijenili nacionalnu i vjersku demografsku sliku, su Guantanamo za malobrojniji kršćanski narod. Federacija BiH je oružje u bošnjačkim rukama kojim izgrađuju čisti muslimanski entitet, kakav je danas Afganistan, Iran, i sve druge islamske zemlje.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Uz dolove Uzdol zove

HF

Kako su bošnjački suborci okrenuli puške u leđa HVO-u u Mostaru

hrvatski-fokus

Sudstvo u rukama Bošnjaka

HF

Gradnja kuće bez temelja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više