Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Organizirani kriminal počinjen nad Amerikancima

Stručnjaci u svjedočenju tvrde da je najmanje 4,8 milijuna glasačkih listića prokrijumčareno na izborima 2020.

 

Tisuće glasačkih listića prokrijumčareno je u Wisconsinu. Catherine Engelbrecht i Gregg Phillips iz True the Vote svjedočili su u četvrtak pred pred predbornim i izbornim odborom u Skupštini Wisconsina o svojoj istrazi trgovine glasačkim listićima na glasačkim kutijama u Wisconsinu.

Prema True the Vote 7 posto glasačkih listića u Wisconsinu na kutijama za ispuštanje glasačkih listića vjerojatno su bili lažni glasovi. Procjenjuju kako je u Wisconsinu prokrijumčareno preko 137.000 glasačkih listića. Joe Biden je “osvojio” Wisconsin za manje od 21.000 glasova. Gregg Phillips iz True the Votea posvjedočio je da su vidjeli slične rezultate u svim državama na bojnom polju.

Demokrati upleteni

Trgovci glasačkim listićima u Georgiji koristili su urede demokratskih dužnosnika kao točke zaustavljanja tijekom glasovanja. A Phillips je tada dodao da je na izborima 2020. prokrijumčareno najmanje 4,8 milijuna glasačkih listića. Ovo je zapanjujući broj. Sada znamo kako su izbori ukradeni.

The Gateway Pundit, https://noqreport.com/2022/04/05/a-organized-crime-perpetrated-on-americans-experts-claim-in-testimony-at-least-4-8-million-ballots-trafficked-in-the-2020-election-video/

Povezane objave

Opasne pukotine u NATO-u

HF

Nije uspio ruski blitzkrieg

hrvatski-fokus

ROTHSCHILDI – Misteriji najutjecajnije svjetske obitelji još traju

hrvatski-fokus

SAD protiv pristranoga Haaškog suda

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više