Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Lucija Zovko predstavlja svoj prvi samostalni album

Novi album obuhvaća deset domoljubno-duhovnih pjesama

 

Lucija Zovko predstavlja svoj prvi samostalni album u petak, 6. svibnja, u 20.00 u dvorani Hrvatskoga doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

Album pod nazivom »Pjesme o ljubavi« svjetlo dana ugledao je prije dvije godine kada ga je izdala kuća »Laudato« iz Zagreba, a ovo je njegovo prvo predstavljanje. Novi album obuhvaća deset domoljubno-duhovnih pjesama te se na njemu nalazi i »Pjesma o ljubavi« posvećena hercegovačkim fratrima koja je 2016. nagrađena na natječaju u sklopu Dana pobijenih hercegovačkih franjevaca što ih svake godine priređuje Vicepostulatura postupka mučeništva »fra Leo Petrović i 65 subraće« pod vodstvom fra Miljenka Stojića. Pjesma »Pozdrav Majci«, koju izvodi s klapom Bratovština, proglašena je Duhovnom pjesmom godine na Radiopostaji »Mir« Međugorje te najizvođenijom marijanskom pjesmom na Laudato televiziji 2021.

Autor stihova i glazbe je Stanko Zovko, Lucijin suprug. Studijske aranžmane potpisuju Josip Vukoja, Saša Miočić i Gabrijel Prusina, a glazbeni producent albuma je Franjo Kraljević.

Lucija će nastupiti uz pratnju Simfonijskog orkestra Mostar i njihovog rock sastava, pod ravnanjem maestra Damira Bunoze. Gost koncerta je klapa Bratovština.

Lucijana Kožul, Vicepostulatura

Povezane objave

Nezaustavljivi migrantski islamski val

HF

Korak koji još uvijek nedostaje

HF

Islamska zajednica nije dobila posjed nad Crkvom svete Marije u Jajcu

hrvatski-fokus

Bošnjaci bi danas brisali freske i slike po crkvama, a sutra opet crkve rušili

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više