Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

HGK pomaže onima kojima su okolnosti otežale iskorak u samostalan život

Hrvatska gospodarska komora humanitarnim koncertom „Tradicija za budućnost“ obilježila 170 godina postojanja

 

– U prepunom Lisinskom u vrhunskom glazbenom programu uživali brojni uzvanici, predstavnici vlasti, akademske zajednice, poduzetnici i gosti. Zahvaljujući suradnji sa Zakladom „Vaša pošta“, humanitarna komponenta koncerta omogućit će Ivi i Ivanu, mladim ljudima kojima je potrebna podrška za iskorak u samostalni život, jednostavniji novi početak Hrvatska gospodarska komora u nedjelju je, u krugu svih onih koji na razne načine podržavaju misiju i viziju njezinog dugogodišnjeg djelovanja, koncertom u Lisinskom obilježila 170 godina od svog osnutka. Zahvaljujući suradnji sa Zakladom „Vaša pošta“, humanitarna komponenta koncerta omogućit će Ivi i Ivanu, mladim ljudima kojima je potrebna podrška za iskorak u samostalni život, jednostavniji novi početak. Vrhunski program prepun glazbenih ostvarenja koja su kroz godine postajale sastavni dio hrvatske povijesti i kulture izvodila su neka od najpoznatijih imena domaće kulturne scene uz pratnju Tamburaškog orkestra HRT-a pod ravnanjem maestra Siniše Leopolda – ansambl LADO, klapa Kaše, Jure Brkljača, Viktorija Kulišić Đenka, Filip Hozjak, Vanda Winter, Vlatka Kopić Tena, Josipa Lončar, Elis Lovrić, Blanka Došen, duo Hojsak & Novosel te Drago Diklić.

„Danas i ovdje, zajedno s našim poduzetnicima, partnerima i prijateljima, želimo slaviti poslovne uspjehe i kreativnost, ali i kulturu, jer sve to čini brend naše zemlje. Uz to, večeras pomažemo onima kojima su okolnosti otežale iskorak u samostalan život. Onima koji našem društvu mogu znanjem, učenjem, angažmanom i budućim poslovnim inicijativama vratiti mnogo. Pred njima je zasigurno svijetla budućnost koju im svi zajedno možemo pomoći satkati“, istaknuo je prilikom otvaranja rođendanskog koncerta Luka Burilović, predsjednik HGK.

Anđelka Felja

Povezane objave

Nijemci otvaraju nove termoelektrane

HF

Automatizacija i računalni vid kao rješenje u ekološkoj poljoprivredi

hrvatski-fokus

Ovo je moja istina o Ini

HF

Fiktivni stečajevi – novi naziv za ‘zakonitu’ pljačku!

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više