Hrvatski Fokus
Religija

Dan otvorenih vrata Muzeja anđela!

Uz čašicu Ajngelekovog napitka

 

Suvremeni hrvatski likovni umjetnik, slikar Željko Prstec, utemeljitelj i promotor varaždinskog Muzeja anđela poziva nas na proslavu rođendana, naime Muzej anđela Varaždin 13. svibnja 2022. slavi svoj 11. rođendan.

Za Dan otvorenih vrata Muzeja anđela u Galeriji možete razgledati novi postav s radovima slikara Željka Prsteca, te kolekciju radova na temu anđela iz cijeloga svijeta.
„Naš mali Muzej anđela, oazu mira, mjesto poniranja u svijet mašte, slikarske vizije Željka Prsteca godišnje posjeti i do 15.000 posjetitelja iz Hrvatske i inozemstva.
Pozivamo vas na druženje s autorom i utemeljiteljem Muzeja anđela uz čašicu Ajngelekovog napitka u petak 13. svibnja 2022. u vremenu od 17,00 – 20,00 sati“, ističe Željko Prstec

O posebnosti i osobitosti varaždinskog Muzeja anđela valja ukazivati i isticati ga u aktualnoj kulturnoj ponudi naše domovine jer doista, riječ je o jedinstvenoj i rijetkoj specifičnoj pojavi, apsolutno nesvakodnevnoj, iznimno rijetkoj.

Miroslav Pelikan

Povezane objave

Janša nominirao katoličkog svećenika za Nobelovu nagradu

hrvatski-fokus

Bogati Sjever i kršćanstvo

HF

SOLUS CATHOLICUS – Budimo hrabri!

HF

SOLUS CATHOLICUS – Zloduh protiv Stepinca

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više