Hrvatski Fokus
Kolumne

Imam dokaze, Plenković je ruski čovjek

E pa, ne može!

 

Ne ulazeći u političke kvalifikacije raznih tema i mnoštvo osoba vezano uz temu, ne mogu a da se ne osvrnem na činjenicu koju Plenković posljednje vrijeme definira predsjednika Republike Hrvatske kao ruskog čovjeka na Pantovčaku. Plenković se služi dobro osmišljenom strategijom zamjene teza, dakle Plenković ovo koristi sa isključivim ciljem prikrivanja svoje uloge ruskog čovjeka. E pa, NE MOŽE! Plenkoviću poručujem ti:

Ti si instaliran u hrvatsku politiku, na poziciju predsjednika Vlade Republike Hrvatske da izvršiš naloge ruskih interesa, otuđiš javnu imovinu, izvlastiš privatnu imovinu hrvatskih investitora radi ruskih interesa zajedničke osobne koristi, političke svrhe ili podmićivanja. Ti si radni nalog prekomjerno izvršio i tim činom si društveno-politički, ekonomski, socijalno, demografski uništio Hrvatsku, a i ugrozio nacionalnu sigurnost Republike Hrvatske“. Plenkoviću ti i tvoja banda dobro znate da ja posjedujem dokaze o tvojim radnjama da sit i ruski čovjek. Budući si u Republici Hrvatskoj ukinuo demokraciju, vladavinu prava, a sa svojom bandom provodiš korupciju i kriminal uskoro ćeš na sudu, u drugim državama, dobiti presude tvojim zločinačkim postupcima.

Orban nervozan, Rusi zapeli u Ukrajini

Zadnjih pet godina pišem o geopolitičkim odlukama Ruske Federacije koje utječu na društveno-političku, ekonomsku situaciju i život u Republici Hrvatskoj, kao i drugih država Zapadnog balkana. Pišem i o tomu:

– Kako je Plenković poslan od bivše kancelarke Njemačke Angele Merkel i nekih osoba iz Europske komisije da provedu ruske interese u Republici Hrvatskoj.

– Da je činjenica da u djelu provođenja plana na terenu bila uključena i Mađarska.

– Da je Plenković od prvoga dana, dakle prije 5 godina svog mandata na koji su inzistirali Rusi , Nijemci i EU, krenuo u provedbu plana.

Prvo je krenuo na INA-u te se ubrzo povukao jer je imao problem sa sindikatima. Kasnije je taj problem zaobišao uz pomoć nekih osoba iz Europske unije te INA-u isporučio Mađarima. Danas Rusi i Mađari imaju utjecaj na društveno-politički, ekonomski život u Republici Hrvatskoj. Sve što se događa, što je jasno i vidljivo kao dan, trebalo bi nas sve jako zabrinuti.

U objavi (https://www.facebook.com/ivicatodoric.hr) je:

  1. video/ priča – ORBAN U SLIKAMA
  2. poveznica – izjava osječko-baranjskog župana Ivana Anušića.

Ps. Kao i inače moje objave su na osnovi argumenata. U ovom slučaju upoznao sam Roberta Ježića sa Sándorom Csányjem, poslije Orbána, ključnom osobom u Mađarskoj. Predsjednik NO MOL-a, predsjednik OTB banke, Sándor Csány i Zsolt Hernádi mene su molili da lobiram za prodaju INA-e MOL-u. Pokojni Jozo Petrović je u Agrokoru imao prvi sastanak sa Zsoltom Hernádijem. Bio sam gost u njihovim kućama te proveo dosta vremena s njima. Kada sam shvatio način njihovog postupanja, na što su sve spremni, odmah sam se distancirao od navedenih osoba. Trebamo se paziti i to ozbiljno.

Usporedba cijena goriva

Slovenija i Mađarska imaju veći BDP po stanovniku od Republike Hrvatske. Republika Hrvatska je s Bugarskom među članicama Europske unije na začelju prema uspješnosti/neuspješnosti gotovo svih usporedivih podataka koje prezentira Eurostat, a pokazuje katastrofu. Prije pet godina analizirajući Plenkovića, njegov tim, njihovo dijeljenje i potencijal rekao sam: “Uskoro ćete vidjeti kako će to na kraju ispasti te kako će izgledati!“ Pogledajte ove cijene! Plenković pljačka vlastite građane. Plenković i HDZ su od Hrvatske i njegovih građana stvorili sirotinju.

Ivica Todorić

Povezane objave

Tvrtko Jakovina izjednačio kardinala Stepinca s Dražom Mihailovićem

hrvatski-fokus

Brisanje povijesti holokausta ili kako Srbi kradu povijest

hrvatski-fokus

Luciferijanizam “duboke države”

HF

Istina o Plenkoviću, kumu bande

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više