Hrvatski Fokus
Gledišta

Hrvatska država protiv hrvatske djece u Srbiji

Diplomatska mreža Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske protiv Žigmanova!?

 

Samoimenovani zastupnik 57.900 Hrvata u Srbiji u srbijanskom parlamentu otkrio je, poslije posjeta Zagrebu, veliku međunarodnu urotu! Naime, diplomatska mreža Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske organizira (više godina) urotu protiv upisa hrvatske djece „u nastavu na hrvatskome“ u Srbiji (čitaj Subotici)!!!

Tomislav Žigmanov na twitteru piše: „Ni ove godine oni koji napadaju @stranka_dshv i nude neku alternativu, a koje je organizirala diplomatska mreža @MVEP_hr i dobivaju novac iz RH te uživaju podršku struktura vlasti u SRB, neće upisati svoju djecu u nastavu na hrvatskome! Štoviše, oni aktivno ruše cijeli koncept…“ i nastavlja:

“Upis djece u školu je još uvijek u tijeku! Ohrabrujmo se! Potičimo jedne druge! Podržimo roditelje! Angažirajmo se!… Jer, identitet se živi i očituje svaki dan! I od mene, Tebe, sviju nas, ovisi gotovo sve! twitter.com/stranka_dshv/s…” (https://twitter.com/tomezig/status/1528575926266634240?cxt=HHwWgICxlZnty7YqAAAA)

Dakle, nositelji ove urote su iz redova Ministarstva vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske, plaćeni novcem iz Republike Hrvatske, pa glavni krivac može biti samo ministar tog Ministarstva.

Od ovog priopćenja @tomeziga ne može spasiti njegov osobni međunarodni tajnik Vrtlarević iz Šapca, jer je ovom (@tomezigu) poslije ovacija u Lisinskom očito pomućen razum, pa očekujemo intervenciju gospodina Gordana Grlića Radmana ili odgovarajućih medicinskih službi grada Subotice.

Dugo sam se dvomio koji emotikon da stavim povodom ove zavjere, pa stavljam oba, a sami se odlučite koji vam više odgovara!

Branimir Miroslav Tomlekin

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Zloporaba prognanih srijemskih i bačkih Hrvata

HF

Moja pitanja predsjedničkom kandidatu

HF

POČETAK KRAJA – (Pre)ostalo je još troje poltrona

hrvatski-fokus

Potrebna policijska istraga hrvatskih huligana

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više