Hrvatski Fokus

Poruka Tomaševiću: Nema predaje!

 

Dragi prijatelji, hvaljen Isus i Marija!

Nakon intenzivnih priprema, ovim newsletterom predstavljamo vam naš novi (politički nekorektan) portal: vigilare.info. U klasičnom Vigilare-stilu pišemo i predstavljamo stvari i događaje koje drugi prešućuju ili prikazuju na mlak način. Redovito ćemo vam slati neke zanimljive članke… Jako smo ponosni na naš novi projekt – svakako posjetite naš portal!

Ovdje pročitajte i moj uvodni članak o portalu i zašto smo ga pokrenuli: 
Odbijamo moralne izopačenosti, rušenje obitelji, abortusi i ponižavanje domovine!

No u ovom trenutku sam vrlo zabrinut!

Zbog čega? Zbog ugroze opće slobode i napada na nerođenu djecu.

Zagrebački gradonačelnik Tomašević i njegova ekstremna ljevičarska falanga u Hrvatskom saboru otvoreno gaze najranjivije u društvu – nerođene.

Umjesto da bude dobar administrator za sve građane Zagreba, ponaša se kao najobičniji ljevičarski aktivist i diktator, kao da je Zagreb njegovo privatno vlasništvo.

Zamislite, u XXI. stoljeću najvažnija bitka ljevice u Hrvatskoj je bitka za slobodno ubijanje nerođene djece i ukidanje priziva savjesti liječnicima, kako bi ih se natjeralo da ubijaju nerođene. Dijabolično.

I umjesto da još uvijek vijore zastave „Hoda za život”, sada gledamo zastave duginih boja… Naši odvjetnici rade na tom slučaju i velika je vjerojatnost da ćemo podići sudsku tužbu. Ovakve stvari i ponižavanja naših obiteljskih vrjednota nikada se ne smiju zaboraviti!

Evo kako je – dva dana prije Hoda – Tomašević zabranio postavljanje zastava: Kako je i zašto došlo do zabrane zastava Hoda za život?

Najveći svjetski pro-life portal LifeSiteNews prenio je izvješće s Hoda za život u Zagrebu; vjerujem da članak o tome može biti vrijedan i vaše pažnje: Hod za život, civilizacija protiv rulje

https://szop.vigilare.eu/campaigns/poruka_tomasevicu_nema_predaje.php?brdspl=1&campaign=WHd6RHE5ZWNLck92RE5xa05JK05neURsTnlaT2w5RDY1WXFVQWZ5bzh5ND0=&m_id=32514

Povezane objave

Ugledajmo se na Stevea Jobsa

HF

Oni koji ne prepoznaju što branitelji traže, već su prepušteni zaboravu

HF

Ipak je Stipe uhvaćen u pekmezu

HF

Umro Željko Mataja

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više