Hrvatski Fokus
Religija

Komu se klanjaju vatikanski dužnosnici?

Izvolite se očitovati i reći istinu hrvatskom narodu na čijoj ste strani! Poslušnost prestaje gdje grijeh počinje!

 

Otvoreno pismo Kaptolu

Poštovani,

nakon što se Vatikan javno očitovao da namjerava podržati i provoditi agendu Svjetskog ekonomskog foruma, tražimo hitno očitovanje HBK, hrvatskih katoličkih biskupa i kardinala Josipa Bozanića, misle li podržati svoje kolege iz Vatikana u provedbi genocida i zločina nad čovječanstvom koje je upravo odredio Svjetski ekonomski forum u Davosu? Jeste li svjesni činjenice kakvu agendu podržavate? Okrećete li leđa svom hrvatskom narodu koji od 7. stoljeća stoji uz Katoličku crkvu i brani kršćansku vjeru od svih mogućih osvajača? Hrvatski narod stoji uz Krista Kralja od svog pokrštavanja do dana današnjega! Hrvati su kroz čitavu svoju povijest opstajali uz pomoć vjere u Isusa Krista, i bili privrženi Rimokatoličkoj crkvi, te i pored svih najezda raznih osvajača kroz čitavu povijest hrvatski narod je, uz svoju kršćansku vjeru, branio i obranio Europu i njenu civilizaciju, i kršćanstvo kao ishodište te iste europske civilizacije! Hrvati su od davnina bili poznati kao Antemurale christianitatis, što znači predziđe kršćanstva! Sramotno je da Katolička crkva i Vatikan podržavaju planove globalista, što je u suštoj suprotnosti s Riječju Božjom u Svetom Pismu! Znajući činjenicu da su predsjednik Klaus Schwab, kao i skoro svi sudionici Svjetskog ekonomskog foruma dokazani okultisti i globalisti, i provoditelji agende 2030 koja ima za cilj u potpunosti porobiti čovječanstvo, što je i opisano u Schwabovoj knjizi “Veliki Reset”, pitamo vas kako je moguće da Katolička crkva surađuje s takvim ljudima kojima je jedini interes materijalizam, prestiž, moć i bogatstvo? Interesne skupine, čiji je cilj depopulacija svjetskog stanovništva, fabriciranim pandemijama, ekonomskim krizama, stvaranjem i financiranjem sukoba u Ukrajini, žele u potpunosti Europu i europsko stanovništvo baciti na koljena! Sramotno se zvati Kristovima, a davato podršku takvoj jednoj morbidnoj i zločinačkoj organizaciji kojoj je jedini cilj uništenje čovječanstva i čovjeka kao Božje kreacije uz pomoć farmako-mafijaške industrije eksperimentalnih pripravaka kojima se pojedinci uzdižu i iznad samog Boga Stvoritelja!

Kardinale Bozaniću i svi biskupi Katoličke crkve u Hrvatskoj, podržite li agendu Svjetskog ekonomskog foruma zabili ste nož u leđa Sinu Božjem i hrvatskom narodu koji uz Isusa Krista oduvijek stoji, slavi Ga i brani Njegovo ime!

Izvolite se očitovati i reći istinu hrvatskom narodu na čijoj ste strani! I vaša šutnja bit će vaš stav i jasan dokaz veleizdaje Boga Stvoritelja i hrvatskog naroda! Hrvatski narod je svojom žrtvom i prolivenom krvlju zaslužio znati istinu, pri tome ne umanjujući vrijednost bilo kojeg drugog naroda na kugli zemaljskoj. Vaša je dužnost da služite Bogu i hrvatskom narodu kao što je i vladajućoj eliti dužnost da služe Bogu i narodu, i tko god se ogriješi o Boga i hrvatski narod, pa makar to bila i Katolička Crkva, priklanjajući se agendi uništenja i veleizdaji Boga i ljudskog bića, odgovarat će pred narodom, a u konačnici i pred Bogom! I zapamtite, savjest koja nam je darovana izravno od Boga je iznad poslušnosti bilo kome na zemlji! Poslušnost prestaje gdje grijeh počinje!

Udruga Hrvatski Ratnik, https://hrvatskiratnik.hr/events/otvoreno-pismo-kaptolu/

Povezane objave

Solinske jaslice

HF

Život i djelo dr. Vilka Anderlića (1882.-1957.)

hrvatski-fokus

Priručnik o oprostima

HF

Bergoglijeva protumisija u Kanadi

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više