Hrvatski Fokus
Kolumne

Plenković je ruski liferant

Izvršitelj otimanja hrvatskih nacionalnih interesa je Plenković kojega su Rusi instalirali i nametnuli za predsjednika Vlade

 

Danas imamo nepobitne dokaze da je Agrokor otet zbog toga što je bio dio hrvatskog paketa – plana za preuzimanje. Razlog je uspostava kontrole u Republici Hrvatskoj radi globalnih interesa Ruske Federacije.

Ruski plan sadrži kontrolu društveno-političkog i ekonomskog života u Republici Hrvatskoj. Preuzimanje: INA-e, luka, banaka, turizma, nekretnina, tržišta plina, korisnika plina, eksploatacije plina i nafte, željeznice, Agrokora itd.

Rusi su svoj geopolitički plan uskladili s bivšom kancelarkom Njemačke Angelom Merkel, Komisijom EU-a, nekim drugim članicama EU-a, uz podršku bivšeg predsjednika Amerike, Donalda Trumpa. Izvršitelj otimanja nacionalnih interesa Republike Hrvatske je bio Plenković kojega su Rusi instalirali i nametnuli Hrvatskoj za predsjednika Vlade Republike Hrvatske.

Plenković sada koristi svoju novu političku i državničku poziciju – zapovijeda u Vladi i Saboru Republike Hrvatske, u konkretnom slučaju Agrokora naređuje izglasavanje Zakona Lex-Agrokor kojeg su pisali njegovi BANDITI, grupa BORG. Protiv takvog neprijatelja s takvim pozicijama svjetske moći je bilo nemoguće se boriti. I tu niti jedna ŽRTVA u Republici Hrvatskoj nije imala šanse spasiti se, suprotstaviti se. Vidi se da je bio monstruozan plan Ruske Federacije protiv država EU-a, ali i država koje nisu članice EU-a. Međutim, padom Trumpa i Merkel, promjenom menadžmenta Komisije EU-a, promjenom stava Zapada prema Rusiji, dolazi do potpuno novoga odnosa moći. Sada prijašnji globalni interesi Rusa dobivaju negativan predznak i osude. A ruske žrtve (među njima i Agrokor) rade nove strateške planove, nove ciljeve. To radi i čitav svijet osim Republike Hrvatske u kojoj poluge moći su ostale u rukama Plenkovića – nacionalnog izdajnika! Plenković iz razloga što je LIFEROVAO državnu i privatnu imovinu strancima (pa bi sada trebao odgovarati) sprječava da se nadoknadi Republici Hrvatskoj i dr. nevjerojatna i neprocjenjiva šteta. JOŠ KRATKO!

Nema zaborava

Plenkovićevi ortaci i plaćenici pokušavaju nametnuti tezu kako u Republici Hrvatskoj uz sve zamjerke nažalost nema boljega rješenja od Penkovića i njegovih bandita.

Prvo: Prije nekoliko dana Zdravko Marić je izjavio kako se Hrvatska pokrenula s dna. Konačno je netko odgovoran priznao da smo na DNU.

Drugo: DORH iz afere Agrokor posjeduje dokaze da je Plenković korumpiran. Pitanje zar zaista misle da korumpirane osobe mogu obnašati državničke funkcije?!?! Sada kada je ta dokumentacija u posjedu stranih tužiteljstava vidjet ćemo što je DORH, (ali i nažalost neki sudovi koji su kontrolirani od politike – Plenkovića) radio ili nije? Danas već imamo previše osoba koje će svjedočiti u interesu jedine nam domovine Hrvatske.

Treće: Pola Vlade Republike Hrvatske je u procesima osumnjičeno za korupciju.

Četvrto: Predlažem da se ova gospoda koja zagovaraju Plenkovića počnu vraćati unatrag pa da vide što se nalazi u praznim ladicama i na što DORH žmiri, a govore da nisu pod utjecajem?

Peto: Krenimo od zadnje javne informacije koju je iznio odvjetnik Anto Nobilo kako postoje glasine da je sadržaj Horvatova mobitela kompromitirajući!!!

Javna je tajna da se već mnoge stvari znaju. Pričekajmo one (DORH) koji ne rade pod utjecajem pa ćemo nastaviti priču. Idemo unatrag, prvo Horvat, pa gospođa Josipa Rimac…, pa INA, Agrokor još od 2016, godine.

NEMA ZABORAVA!

Ivica Todorić

Povezane objave

Afera INA-MOL i Oreškovićevo priznanje zašto je smijenjen

hrvatski-fokus

Dejan Jović – čovjek s neskrivenim hrvatofobnim sentimentom

hrvatski-fokus

Mala povijest jugoslavenskih tajnih službi

hrvatski-fokus

Mate Šimunović – svjetski putnik

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više