Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Megyn Kelly razotkrila ljevičarske medije koji su lagali protiv Trumpa

Netrpeljivost između Donalda Trumpa i prve američke usluge lažnih vijesti je osobna

 

Američka novinarka, odvjetnica, politička komentatorica, voditeljica talk showa i voditeljica televizijskih vijesti Megyn Kelly je proglasila pobjednicu u njihovoj svađi. A bomba istine koju je Megyn Kelly bacila je demokrate razbjesnila. Megyn Kelly kaže da se mediji pod korporativnom kontrolom godinama petljaju s našim glavama. Nedavno je pozvana u radijski program Joea Pagliarula gdje je otkrila najvažniju stvar koju je Donald Trump postigao kada je postao predsjednik: povlačenje zavjese i razotkrivanje nevjerojatne ljevičarske pristranosti medija pod korporativnom kontrolom.

“Novinarstvo je stvarno mrtvo. Mislim, već je neko vrijeme mrtvi i mislim da je to najveći dar koji nam je dao Donald Trump”, rekla je Kelly. “I dao nam je puno darova u razotkrivanju korumpiranih industrija i institucija kojima smo nekada vjerovali, poput FBI-ja.”

Kelly kaže da je bivši predsjednik “iznio pristranost koja je vrebala upravo tamo i samo se poigravala s nama”. Nakon što je Trump izabran Kelly je, kao i većina Amerikanaca, ostala zatečena kad je otkrila u kojoj su mjeri američke redakcije prepune militantnih ljevičara. Kaže da je prije nego što se Trump kandidirao pretpostavila da postoji pristranost protiv konzervativaca, ali je pretpostavila da većina novinara daje sve od sebe da kaže istinu. No, panika u medijima lažnih vijesti zbog mogućnosti Donalda Trumpa očito se pokazala kroz zapanjujuće očite kampanje blaćenja.

“Mislim, jeste li imali pojma da je CNN bio toliko pristran? Uvijek sam mislila da su ljevičari. I znate, to je u redu. Nije me briga jeste li ljevičar ili desničar, sve dok mi izravno date vijest”, rekla je Kelly. “Nisam imala pojma koliko su nepošteni, koliko su gerilci, koliko mrze desnu polovicu zemlje. To je dar za znati.”

Želja za rušenjem Donalda Trumpa svakako je pomogla medijima da brzo kupe rusku prijevaru Hillary Clinton. I otišli su još dalje namjerno gašenjem priče o prijenosno računalu Huntera Bidena. Anketa je kasnije pokazala da ga punih 17 posto glasača Joea Bidena ne bi odabralo da su mediji rekli istinu o financijskim skandalima obitelji Biden. No, dok su članovi militantnih ljevičarskih medija dobili bitku oko toga tko će ući u Ovalni ured 2020. godine, brzo gube rat.

Ankete pokazuju da količina povjerenja koju Amerikanci polažu u korporativne kontrolirane medije brzo opada – s dobrim razlogom. Na tomu možemo zahvaliti Donaldu Trumpu otkako je njegova kampanja razotkrila takozvane “novinare” u CNN-u, The New York TimesuThe Washington Postu, naslijeđenim mrežama i drugim medijskim hakerskim napadima pod korporativnom kontrolom dok novinarsko krilo neslužbeno radi za demokrate. Političke vijesti o životinjama obavještavat će vas o svim novim događajima u ovoj tekućoj priči.

https://politicalanimalnews.com/megyn-kelly-dropped-a-truth-bomb-about-donald-trump-and-this-cable-network-that-has-democrats-furious/?utm_source=pannl&utm_medium=ong&utm_campaign=1497557765

Povezane objave

Nemiri u Kazahstanu

HF

Zajedno ćemo opet uspjeti

HF

Istok protiv zapada u Arktičkome krugu

HF

Zaokupljen proučavanjem okultnog

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više