Hrvatski Fokus
Kultura

Najavljeno 6. izdanje CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu!

Svoje glazbeno umijeće pokazati neka od najjačih imena regionalne glazbene scene

 

Ovogodišnje izdanje festivala pop i rock glazbe vraća se 27. kolovoza u fantastičnu Tvrđavu Brod u Slavonskom Brodu! Nakon prošlogodišnjeg izdanja održanog na prekrasnoj plaži Poloj uz rijeku Savu, CMC 200 vraća se tradicionalnoj lokaciji, ali ovoga će puta u novouređenoj tvrđavi u samome centru grada svoje glazbeno umijeće pokazati neka od najjačih imena regionalne glazbene scene.
 Na press konferenciji koja se danas održala u studiju Croatia Recordsa predstavljen je line up i lokacija CMC 200 Slavonija festa 2022. Program i aktivnosti koje čekaju sve one koji će 27. kolovoza biti u Slavonskom Brodu predstavili su direktorica TZ Slavonskog Broda Biljana Lončarić, kreativna direktorica Croatia Recordsa Nikolina Mazalin, direktor CMC televizije Mario Kovač i voditelj festivala, Dalibor Petko.
 Na festivalu će nastupiti Bang Bang, Code 369, Emir & Frozen Camels, Flyer, J.R. August, Lili Gee, Lu Jakelić i Vanja & Nešvil Funk, a čak tri headlinera – Neno Belan & Fiumens, Pips, Chips & Videoclips i Vlatko Stefanovski – spremaju se napraviti spektakl u novouređenoj Tvrđavi Brod. 
Nešto više od mjesec dana ostalo je do 6. CMC 200 Slavonija festa u Slavonskom Brodu, a organizatori su najavili da će festivalskome danu u petak, 26. Kolovoza, prethoditi i CMC party na kojem će publiku zabavljati Gazde, Ivana Kovač i Tri mušketira – Jasmin Stavros, Mladen Grdović i Zlatko Pejaković.
I ovoga puta festival se održava uz pokroviteljstvo Grada Slavonskog Broda i Turističke zajednice grada Slavonski Brod, a glavni medijski pokrovitelj je Laganini FM. Festival već tradicionalno prati velik broj medijskih pokrovitelja, njih više od 40 iz Hrvatske i regije. CMC televizija realizirat će i festivalske emisije Ususret CMC 200 Slavonija festu, koje ćete moći pogledati na službenom YouTube kanalu CMC televizije, a prva epizoda emitirati će se u srijedu 13. srpnja.

Anđelka Felja

Povezane objave

Pokušavam doći do što originalnije ideje

HF

Pisma

HF

Sve radim iskreno i otvorena srca

HF

Dalmatinski motivi Nevena Otavijevića

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više