Hrvatski Fokus
Znanost

HAARP u Hrvatskoj uhvaćen na mobitelu

Projekt HAARP službeno se predstavlja kao civilni znanstveni projekt čiji je cilj pomoću umjetnih promjena temperature u jonosferi istražiti njezine karakteristike

 

Čitatelj mi je poslao 20-ak screenshotova s mobitela – s vrlo neubičajenim pravilnostima kišnih fronti (u mobilnoj aplikaciji za vremensku prognozu). Snimke su od 9. 6. 2022.

Kad vam kažu da je Istanbulska konvencija zbog zaštite žena – vjerujte da je upravo suprotno: da ima za svrhu srozati položaj žena (i obitelji)… I eto transgendera na zajedničkoj fotografiji s Možemovcima, a koji će (pervertiti) zauzeti ženske WC-e i svlačionice, te izbaciti žene s pobjedničkih postolja u ženskim športovima…

Kad se Bill Gates i Boris Johnson zabrinu za vaše zdravlje, kako ne biste umrli od misteriozno nadošlog Covida – vjerujte da je upravo suprotno: te da to što oni nameću ima za cilj pobiti što više ljudi…. I jednom i drugom su očevi bili ugledni eugeničari koji bi smanjivali ljudsku populaciju “beskorisnih jedača” (“useless eaters”). Zapravo je lako kad jednom uočite obrazac: sve je obratno nego kažu – pa vam je onda sve jasno.

Kad vam kažu da je vaš auto krivac za klimatske promjene (“zatopljenje”, CO2) – vjerujte da klimatske promjene proizvode upravo oni najglasniji… I evo nam HAARP-a na Petrovoj gori. Evo slike prije i nakon Google-ovog retuširanja: I sada imamo snimku ekrana mobitela s aplikacijom za prognoziranje vremena u kojoj je gotovo pravocrtna kišna fronta. To nikada nema u prirodi. Očiti “Glitch!”.

Ako me zemljopis još služi, Petrova gora je baš negdje na sredini ove umjetno ravne crte. Svijetlo plavo je područje sa slabom do umjerenom kišom, a tamno plavo je jaka kiša. Mobilna aplikacija se zove “Weather&Radar”. Niz snimaka je spojeno u video. Može izgledati vremenski nedosljedno, budući je snimano s mobitela posebno u u 5-minutnim, pa u 15-minutnim režimu – i prošlog vremena i prognoze za dogledno kraće vrijeme.

Prenijet ću tekst s jedne stranice iz 2020. (https://www.nevencarin.com/blog-detaljno/mediji-otkrili-instalirane-haarp-sisteme-za-kontrolu-klime-na-petrovoj-gori) “Imamo dojavu o lokaciji HAARPA u Hrvatskoj! Donedavno se mogao naći na Google map, ali su od neki dan to umjetno izbrisali u Fotošopu! Kolega kojeg ne ću imenovati koji mi je prenio ovu vijest je osobno otišao autom da vidi je li to to, i kada se približavao HAARPU na kući je bila kučica sa vojnicima koji nisu dozvolili dalje, ispitivali su ga da što tu radi, pa im je rekao da je na izletu te da se izgubio. Kaže da je bilo jako neugodno i da je mislio da će ga uhapsiti, ne sreću izvukao se! Priložene su i fotografije s koordinatama mjesta na komu se navodno nalazi HAARP sistem u Hrvatskoj, a riječ je o šumi u vlasništvu Hrvatskih šuma u blizini Petrove gore i Karlovca. Kako navode autori stranice, fotografije prikazuju HAARP antene koje su do nekog vremena bile jasno vidljive na Google mapsu, dok druga fotografija prikazuje sadašnju sliku, Fotošopom uklonjen HAARP sa slike, navodi hrvatski portal.

Projekt HAARP (High-frequncy Active Auroral Research Program) službeno se predstavlja kao civilni znanstveni projekt čiji je cilj pomoću umjetnih promjena temperature u jonosferi istražiti njezine karakteristike. Prema riječima Rosalie Bertel, predsjednika Internacionalnog instituta za brigu o ljudskom zdravlju, HAARP je mamutski grijač sposoban da u jonosferi napravi velike promjene.

HAARP pretpostavlja uređaj snage 1,7 GW koju putem složenog antenskog sastava može emitirati u ciljano područje jonosfere. Na taj se način izaziva kuhanje ionosfere koja reagira zračenjem u području dugih talasnih dužina prema Zemlji, što može izazvati globalne posljedice po klimu, biljni i životinjski svijet te čovjeka! Ono što je najzanimljivije od svega.

Prema riječima brojnih istražitelja HAARP sustav i služi za namjerno mijenjanje klime te uređivanje vremenskih nepogoda po ljudskoj volji. HAARP sustav osmislio je sam Nikola Tesla a kao i sve što je od njega trebalo služiti na dobrobit čovječanstva, ugrabljeno je od strane moćnih korporacija koje sada kroje svijet i klimu po svojoj volji. Kemtrejls u Hrvatskoj! “Ovih dana ako ste pogledali u nebo sa bilo kojeg kraja Hrvatske mogli ste vidjeti mnoštvo kemtrejlsa svaki dan. A zaprašivanje je išlo: petak, subota, nedjelja kiša. Pa ponedjeljak, utorak, srijeda, pa opet najavljena kiša. Isto tako na nebu je ovih dana uobičajeno HAARP nebo a koje, kažu upućeni, piše hrvatski portal. “Naime, ukoliko niste znali, otrovi i teški metali koji se kemtrejlsima raspršuju u atmosferu u službi geoinženjeringa, uz depopulaciju i sustavno trovanje planeta služi i za lakšu provodljivost HAARP-a. Napast će me fukare.hr i raskrkavanje.ba zbog teorije urote. Takva jedna teorija su bili i chemtrailovi – pa su sada i službeno potvrđeni. Tako je to sa svime.

https://homunizam.wordpress.com/2022/06/17/haarp-u-hrvatskoj-uhvacen-na-mobitelu/

Povezane objave

Zašto bojkotiramo UN-ov skup o prehrambenim sustavima?

hrvatski-fokus

Prilog HAZU-a kurikulnoj reformi (27)

HF

Minijaturni i nanoroboti

hrvatski-fokus

Obiteljski odgoj

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više