Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Ovo što rade muslimani u BiH nastavak je turske agresije i genocida nad Hrvatima koji traje 500 godina

Hrvati katolici u BiH žrtve su muslimana. Isto kao i američki domoroci što su žrtve novih doseljenika u Ameriku

 

Da se u BiH vodi veliki međunarodni sukob, to je svima jasno. A o tom sukobu, imamo pobrkanu paradigmu o tom sukobu. Kao sukob Istoka i Zapada, sukob velikih sila u BiH, te hrvatsko-američko savezništvo. Da su velike sile, u međsobnom sukobu u BiH, te da je SAD saveznik Hrvatske, to nije istina. Istina je sasvim drukčija. Istina je da su Engleska, Francuska i Rusija saveznici Srbije protiv Hrvatske, a SAD saveznik i Srbije i muslimana protiv Hrvatske. Zašto? Zašto je SAD saveznik muslimana protiv Hrvatske? Zbog interesa SAD-a ili muslimana? Ili zbog interesa i SAD-a i muslimana?

Mogu li se interesi SAD-a i muslimana u BiH poklopiti? Mogu, kako ne. Stoga pokušajmo pronaći nit veze tih interesa. „Tko vlada naftom, vlada svijetom“? Je li to rekao dugogodišnji ministar vanjskih poslova SAD-a Henri Kissinger? Ako jest, onda je to uzrok ovog ponašanja SAD-a u BiH, pa i Njemačke. U traženju te niti interesa po nafti „Tko vlada naftom, vlada svijetom“, kao nultu, već zaboravljenu sintagmu imamo onu „muslimani jedina žrtva“. I petro-dolar. „Muslimani jedina žrtva“ i petro-dolar? Ima li to kakve veze? Kako ne. Tu postoji čvrsta veza i ucjena! Sigurno postoji pakt SAD-a i šeika. U tom paktu, ucjena šeika terorizmom „Vi nama BiH, mi ćemo vas ostaviti na miru“. Jer ova njemačka deklaracija za BiH, može biti, samo posljedica ucjene. Iz one „muslimani jedina žrtva“, i genocid u Srebrenici, i zločin u Ahmićima, i ona Alije Izetbegovića 1991. „to nije naš rat“, i njegov amanet (ostavljanje) BiH Turskoj, i nacionalnost Bošnjak, i „podjela BiH“ i „agresija Hrvatske na BiH“? Sve to, iz režima „Tko vlada naftom, vlada svijetom“? Tko vlada naftom, vlada u BiH? Izgleda da možemo reći da imamo izborni zakon u BiH i nacionalnost Bošnjak na petro-dolar! Uz asistenciju HRT-a? Zar nisu ovom stanju u BiH kumovale optužbe iz Hrvatske „podjela BiH“ i „agresija Hrvatske na BiH“? A jedini pravni lijek za to je znanost! Kao što je HAZU pobio sve srpske (SANU-ove) laži protiv Hrvata, tako HAZU može tražiti ukidanje nacionalnosti Bošnjak. Znanost lako može dokazati kako je to fantom nacionalnost koju koriste muslimani. Odnosno, da je Bošnjak, samo musliman i potkupljeni Hrvat. Protiv legitimiteta i legaliteta nacionalnosti Bošnjak, treba koristiti baš onu „muslimani jedina žrtva“! Također, tu će se morati i HBK (Hrvatska Biskupska Konferencija). Kao što je kardinal Bozanić reagirao na srpske laži o kozaračkoj djeci, tako će se i hrvatski biskupi morati uključiti u ovaj sukob u BiH. Kao i fratri iz samostana Visovac, kao i Hrvatski zavod svetoga Jeronima u Rimu, kao i Gradišćanski i Moliški Hrvati, pa i mi ispod Velebita.

Netko treba reći, kako je ovo što rade muslimani u BiH, nastavak turske agresije na Hrvatsku, nastavak turskog genocida nad Hrvatima koji traje 500 godina. Iako je Katolička Crkva žrtvovana u Kanadi, zbog genocida nad američkim domorocima, to Hrvatska treba iskoristiti. Treba reći kako su Hrvati (katolici) žrtve muslimana u BiH kao američki domoroci žrtve novih doseljenika u Ameriku. Za to treba koristiti dokumente i građevine (slike građevina) Klis, Dubrovačke zidine, Nehaj, Karlovac itd. Treba prisiliti predsjednika Hrvatske, da on to govori na konferenciji za medije. Treba mu prijetiti uklanjanjem njega, ako on to ne bude govorio.

Zoran Milanović, kao pok. Milan Bandić. Bandić je išao od Kumrovca do oltara katoličke crkve. Primao i hostiju i koljivo Srpske pravoslavne crkve. Tako i Zoran Milanović. Od Brezovice do Promine. U Brezovici hvali „1. antifašistički ustanak u Europi“, uz velike pohvale Srbima u tom ustanku, a na komemoraciji žrtvama srpskog genocida 22. srpnja 2022., komemorira, i žrtve iz Grubora. Na toj komemoraciji, kaže Zoran Milanović, i nekoliko Srba. Što on pohvaljuje, kaže, kako i on Zoran Milanovi ide na komemoraciju ubijenih Srba. Tako izjednačava srpski genocid nad Hrvatima sa politički, opet srpskim zločinom. Radi podjele krivnje, u korist „građanskog rata“. Sigurno je ured na Pantovčaku naručio one Srbe da sa Zoranom Milanovićem dođu na komemoraciju u Prominu. A tko su oni? Zašto ih nismo vidjeli tada na televiziji? Jesu li to osobe po zadatku? Iz Documente?

I na kraju, slučaj sa Veljkom Kajtazijem? Na internetu čitam da je pučka pravobraniteljica zgrožena Zoranom Milanovićem. Kako je zabrinuta zbog poruke koja se time šalje u odnosu na sve Rome. Sigurno će pučka pravobraniteljica to poslati na State Department.   

Jure Vukić, Tribanj

Povezane objave

Zahvalnost ljudima koji su dali svoje živote za obranu

HF

Europski korijeni islamskog radikalizma

HF

Nećak Emir i daidža Aziz ef. Hasanović

HF

Propala “multi-kulti” ideja

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više