Hrvatski Fokus
Znanost

Geoinženjering s Daneom Wigingtonom

Visoko toksični teški metali i kemikalije koji se sustavno raspršuju u našu atmosferu iz mlaznih zrakoplova u sklopu programa geoinženjeringa / upravljanja sunčevim zračenjem

 

U epizodi radija HealthMade, dr. Michael Karlfeldt razgovarao je o klimatskim promjenama i vremenskim modifikacijama i njihovom utjecaju na naša tijela i planet s istraživačem Daneom Wigingtonom. Istraživao je sve razine geoinženjeringa od stratosferskog aerosolnog geoinženjeringa (SAG) do upravljanja sunčevim zračenjem (SRM), do postrojenja grijača ionosfere poput HAARP-a. Dane se pojavio u brojnim filmovima i radijskim intervjuima u nastojanju da educira javnost o iznimno teškim ekološkim i zdravstvenim opasnostima s kojima se suočavamo iz tekućih globalnih programa klimatskih intervencija.

Kakva vremenska modifikacija

Visoko toksični teški metali i kemikalije koji se sustavno raspršuju u našu atmosferu iz mlaznih zrakoplova u sklopu programa geoinženjeringa / upravljanja sunčevim zračenjem (SRM) manipuliraju se izuzetno snažnim radiofrekvencijskim signalima. Ti se signali prenose s bezbrojnih lokacija širom svijeta s različitih vrsta prijenosnih platformi (instalacije grijača ionosfere poput HAARP-a, SBX radara, NEXRAD-a itd.). Utjecaj mikrovalnih prijenosa na formacije oblaka je dubok i vrlo vidljiv (kvadratne formacije oblaka stvaraju se u nekim scenarijima).

Koja je svrha Vremenske modifikacije
Vojne aplikacije uključuju Weather Warefare
Globalno zataškavanje pravog stanja našeg slomljenog okoliša

Nepovoljni utjecaji na vremenske izmjene

  • Aluminij + 5 drugih otrovnih kemikalija koje uzrokuju sintetičku toksičnost 10.000x
  • Alter hidrološki ciklus
  • Udarni mikrobiom tla
  • Uzrok izumiranja od 200.300 dnevno
  • Alter Kiselost tla smanjuje sposobnost biljaka da apsorbiraju hranjive tvari

Baš kao što će tijelo reagirati na toksine, toksini u klimatskom inženjerstvu stvaraju reakciju planeta.

Što možemo učiniti? Educirajte, izložite i prisilite one iznutra da odstupe

Dane Wigington ima pozadinu u solarnoj energiji. Bivši je zaposlenik tvrtke Bechtel Power Corp. i bio je licencirani izvođač radova u Kaliforniji i Arizoni. Posljednjih 15 godina bavi se stalnim istraživanjima klime/geoinženjeringa. Njegova osobna rezidencija nalazila se u naslovnom članku o najvećem svjetskom časopisu za obnovljive izvore energije, Home Power. Posjeduje rezervat divljih životinja pored jezera Shasta u sjevernoj Kaliforniji. Dane je sav svoj fokus, napore i energiju stavio istražujući pitanje klimatskog inženjeringa kada je počeo gubiti vrlo značajne količine solarnog unosa zbog sve veće “solarne zaklanjanja” uzrokovane prskanjem mlaznih zrakoplova po nebu iznad njegovog doma na vrhu planine. Također je istaknuo kako dolazi do značajnog pada zdravlja šuma i čini se da se ubrzava.

Dane je proveo opsežna ispitivanja i istraživanja geoinženjeringa od 2002. godine. On je vodeći istraživač za www.geoengineeringwatch.org. Istraživao je sve razine geoinženjeringa od stratosferskog aerosolnog geoinženjeringa (SAG) do upravljanja sunčevim zračenjem (SRM), do postrojenja grijača ionosfere poput HAARP-a. Dane se pojavio u brojnim filmovima i radijskim intervjuima u nastojanju da educira javnost o iznimno teškim ekološkim i zdravstvenim opasnostima s kojima se suočavamo iz tekućih globalnih programa klimatskih intervencija. (v.h.)

Povezane objave

S.O.S. za Jadran

HF

Jokićev prijedlog reforme je neprovediv

HF

Crni siječanj za agrobiznis

hrvatski-fokus

Predstavljen rad HAZU-a u prvih šest mjeseci 2015.

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više