Hrvatski Fokus
Religija

Vatikanske kovanice od 20 € i transgensko cijepljenje

Katolicima je očito da su u Vatikan prodrle protivničke sile

 

Svjedoci smo potresnog događaja. Vatikan počeo kovati kovanice od 20 eura u slavu cijepljenja djece! Na jednoj strani kovanice nalazi se Franjin grb. Druga strana predstavlja dvije osobe i dječaka koji su spremni primiti injekciju, a tri osobe nose maske preko usta. Možemo vidjeti raspelo koje visi u pozadini što sugerira da se radi o kršćanskom centru za cijepljenje. Ova povezanost Vatikana s politikom cjepiva je šokantna.

Pseudo papa Franjo gorljivi je branitelj cijepljenja protiv Covida. Bio je prvi europski državni zastupnik koji je uveo otpuštanje necijepljenih zaposlenika.Ova karikatura otisnuta na kovanici od 20 eura – muškarac, žena i dijete – odnosi se izravno na Svetu obitelj. Pseudo Papa tako svoju propagandu cjepiva usmjerava prema obiteljima kako bi ih potaknuo na cijepljenje djece! Bi li Marija i Josip dali Isusa cijepiti eksperimentalnim i otrovnim proizvodom? Ne nikada! Bi li riskirali da ubiju Isusa? Ni na koji način ne bi riskirali!

Pripremanje obveznog cijepljenja djece opaka je rabota koju je Pfizer započeo u siječnju 2021. godine. Podaci Ureda za nacionalnu statistiku Ujedinjenog Kraljevstva iz 2021. godine pokazuju da su djeca u dobi od 10 do 14 godina koja su primila dvije doze cjepiva protiv Covid-19 imala 51 puta veći rizik od smrti između siječnja i listopada 2021. od one koja nisu bila cijepljena. Pseudo papa Franjo notorno bojkotira ovu užasnu stvarnost. U Francuskoj, bez najave javnosti, vlasti pripremaju eksperimentalno cijepljenje djece za početak školske godine 2022.-2023., proizlazi iz dokumenta najviše zdravstvene vlasti u Francuskoj – La Haute Autorité de Santé.

Dr. Sucharit Bhakdi, mikrobiolog, upozorava da će transgene injekcije zamijeniti konvencionalna cjepiva. Francuska i druge zemlje planiraju ove opasne proizvode uvrstiti u obvezno cijepljenje djece do 3 godine! Ali to će biti veća nesreća od Velikog potopa! Postojat će cijela generacija genetski modificiranih organizama, a pitanje je hoće li oni uopće moći imati potomstvo i ako hoće kakvo. Sada se sve to događa u skladu s ciljevima otpadničkog Vatikana.

Vatikan promiče svoju zlu strategiju preuzimajući manipulativne argumente Big Pharme. Vatikan je već postao sjedište “duboke Crkve” i dosluha sa svjetskim velemajstorima. Katolicima je očito da su u Vatikan prodrle protivničke sile. Ali to što otvoreno prihvaća i promovira aktualnu sotonističku ideologiju zla potresa svijet. Vatikan je zlorabio vrhovnu crkvenu vlast nad djecom. Katolici će sada, poput čedoubojica, svoju djecu voditi u centre za cijepljenje. A ako ih netko na to upozori, glupo će ponavljati kao mantru: “Nemojte vrijeđati našeg Svetog Oca!”

U “Novom poretku barbara”, dr. Richard Day kaže: “Čim Rimokatolička crkva padne, ostatak kršćanstva će lako slijediti… Neki će misliti da će se Crkva svemu tome suprotstaviti, ali u stvarnosti Crkva će nam pomoći.”Biskupi, svećenici i laici ne dijele svi isto mišljenje o transgenskim injekcijama kao pseudo papa. Nema sumnje da će zlobna cijepljenost djece još više podijeliti krvavu Crkvu.

Citirali smo činjenice iz informativnog članka. Bizantski katolički patrijarhat može dodati samo riječi Biblije. Bog upozorava preko proroka Izaije: “Vođe (Mojeg) naroda su ih zavele. Vodili su ih na put uništenja!” (Iz 9,16)

+ Ilija, patrijarh bizantskog katoličkog patrijarhata
+ Metodije OSBMr
+ Timotej OSBMr, tajnici biskupi

Povezane objave

Obitelj, temeljna zajednica ljubavi i života

HF

Mnogi se pitaju zašto Bog ne intervenira

hrvatski-fokus

Ima dana…?

hrvatski-fokus

Ekspanzija znanosti danas je put k samouništenju čovječanstva

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više