Hrvatski Fokus

I laž je bošnjačko oružje kao i vagoni za Hrvate iz sakrivenih muslimanskih tvornica namjenske industrije

 

Tamo u Jablanici, jednom od najvećih stratišta hrvatskoga i katoličkog puka u obrambenom domovinskom ratu od muslimanskih kršćanofobista, jednako u vrijeme muslimanske agresije i daytonskog primirja, u predizborno vrijeme 2022. boravio je najveći musliman među beha muslimanima, a i u svijetu, sin ratnog zločinca Alije Izetbegovića koji je s mudžahedinima i vehabijama etnički i vjerski opustošio te krajeve od Hrvata katolika, Bakir Izetbegović.

Izašavši iz bankovnog trezora u kojem je u vrijeme muslimanske agresije na Hrvate brojao milijune europskih donacija za gladne Muslimane, i milijune dolara  pomoći iz islamskih zemaja  u širenju islama na Europu, mali muž velike “doktorice” Sebije, izabrao je ne slučajno Jablanicu. Na tom danas etnički čistom muslimanskom prostoru nastavio je prebrojavanje koliko ima džihadista, dronova i oružja. Sve da pripremi svoje džihadističke pristalice za završnu realizaciju očevog nacifašističkog cilja, čisti muslimanski Izetbegovićistan na beha prostorima. Najveći i najbrutalnijih muslimanski ratni i poratnih zločin nad Hrvatima katolicima, gotovo 560-godišnjim braniteljima “križa svetog i slobode časne”, pred agresivno genocidnim Osmanlijama i njihovim potomcima.

Tu u mjestu potpunog  biološkog istrjebljenja Hrvata katolika, gdje su islamski kršćanofobisti i na Badnjak 2002. masakriranjem kako to svugdje čine talibani, poubijali cijelu katoličku obitelj Anđelić.  Muslimanski lider sin Izetbegović iza kojeg stoji, i kojeg na sve načine podupire IZ BiH i njezin poglavar Kavazović, kao i onaj bivši Cerić, održao je tribinu zločinačko terorističke očeve partije SDA, na kojoj je nastavio krađu hrvatske domicilnosti i autohtonosti, hrvatskog identiteta i prošlosti koja je gotovo četrnaest stoljeća duboka u bosansko hercegovačkoj zemlji. Ta muslimansko-bošnjačka krađa hrvatskog katoličkog identiteta, utemeljenog u hrvatskim banovima, kraljevima, kraljicama, crkvama, fratarstvu i povijesnim kraljevskim gradovima, kao i u od muslimana otetoj im crkvi svete Marije sa zvonikom svetog Luke u Jajcu, proces je kršćanocida kojeg muslimani i potomci Osmanlija provode sve od nasilne pojave islama na toj europskoj periferiji, ispred kojeg je, gotovo nestalo kršćana i kršćanstva. Uvijek i svugdje, kada i gdje silom i mačem dođe islam, a on samo tako i dolazi, gotovo da nestane kršćana i kršćanstva, pa eto s tim ciljem kontroliranja Jablanice i cijelog planiranog puta muslimanskog nasilničko zločinačkog izlaska na more, nakon čega je cijeli taj put etnički i vjerski očiščen od Hrvata katolika, došao je mislimanski planer i graditelj kaosa, mržnje, korupcije, i brojač muslimana, njihovih tenkova, dronova, robota, i proizvođač vagona za transport Hrvata u pripremljene konclogore na okupiranoj hrvatskoj zemlji. Došao je najbolji učenik mudžahedina, vehabija i svih drugih džihadista, koji je slušao njihova predavanja o ratu protiv nevjernika u babinom uredu ili, u zavisnosti od situacije, bankovnom trezoru broječi, očito da on voli brojati i prebrojavati, milijune dolara pristigli iz islamskih zemalja za džihad u BiH.

Bez obzira na ničim oborivu istinu vjerskog beha sukoba u kojem su Muslimani izvršili brutalnu agresiju na Hrvate katolike iz vjerske mržnje, koja u njima plamsa sve od prisilne pojave islama na tim područjima, Izetbegović ml. u Jablanici mjestu gdje i danas stradava hrvatski narod od strane muslimamskih ekstremista, laže u kamere  svijetu da mu je babo Alija bio pripadnik partizanskog pokreta.

Bakir kao i njegov otac nema granica u laži. Tolika laž ih uistinu svrstava u potomke Osmanlija, kako se sa ponosom nacionalno izjašnjavaju, jer katolička izreka u BiH kaže za lažove “laže k’o Turčin”. 

A Bakiru ni nebo nije granica u lažima. No i ne bi to puno zabrinjavalo hrvatsku žrtvu muslimanske agresije i osvajanja teritorija da tu hrvatsku tragediju u kontinuitetu laži nije utemeljio Bakirov babo Alija, koji je lažima nadmašio sve političare svijeta. Jedno je mislio, drugo govorio, treće činio, četvrto potpisivao, i na kraju sve to negirao i poricao. Lažovi brzo postaju ubojice i laž koriste kao sredstvo ubijanja i zločina. Muslimanska a zatim i bošnjačka laž o Hrvatima i njihovoj trinaeststoljetnoj autohtonoj prošlosti u BiH, je ne samo muslimansko nepriznavanje kao naroda u nacionalnom hrvatskom  i vjerskom katoličkom identitetu, nego i muslimansko bošnjački pokušaj njihova fizičkog istrjebljenja na tim područjima.

Laž je kategorija koju su Osmanlije donijele na beha osvojene prostore, i nit kojom se prisilno poturčeni katolici koriste cijelu prošlost nasilničke pojave islama. Bakir u svojim lažima govori i o tome kako su Muslimani imali problem sa jednopartijskim režimom. Režimom koji im je dao prava i nacionalnog izjašnjavanja, vrijeme lutanja i nikad trajnog prihvaćanja slobodno izabrane nacije, što je bio muslimanski period obnavljanja veza sa turskom prošlošću, njenog vraćanja  najcrnjem obliku, te kasnije izjašnjavanje potomcima Osmanlija. A ako je netko potomak okupatora, agresora, zlikovaca, onda se sam izjašnjava takvim. Kaže Bakir da su muslimani bili protiv jednopartijskog režima, a sa svojim ocem nametnuo je svom narodu, a to pokušava i Hrvatima, najbrutalniji, najopasniji jednopartijski i jednovjerski režim, dinastijski režim obitelji Izetbegović. Kaže da su bili protiv jednopartijskog režima, ali da mu je otac Alija eto bio njegov sutvorac kroz partizanski pokret kojem je navodno pripadao.

I opet, za Hrvate katolike koji su najveća žrtva muslimanskog vjersko političkog ekstremizma ne iznenađujuća laž, a koju njegov otac islamskim radikalizmom zbog kojeg je osuđivan na zatvorske kazne, i sa kojim je i započeo vjerski sukob u BiH pobija.

A onda Bakir ide i dalje, i ne misli stati jer to mu ne će biti zadnje sa čime pokušava fizički uništiti Hrvate, i lažima kao oružja sa kojim ubija hrvatski nacionalni i vjerski identitet, s namjerom trganja trinaest stoljeća dubokog hrvatskog korijena iz beha zemlje, kao pjevač Erdoganu, “Turska je naša mati tako je bilo i tako će ostati” kaže: “Mi smo muslimani, Bošnjaci, Bosanci, Evropljani, i ništa ne isključuje jedno drugo. Zato s ponosom možemo reći da je kralj Tvrtko naš, da je naša i kraljica Katarina, da smo pod Tvrtkovim ljiljanima obnavljali nezavisnost 1992. godine. Bobovac je naše mjesto. Naše je i osmansko i autrogarsko naslijeđe”.

Pa iako je od Izetbegovića previše je, očito da u lažima i agresiji na Hrvate i njihovu autohtonu povijest u BiH nadmašuje i otca Aliju, i osvajača Mehmeda II., i turski danak u krvi. Nakon što se prebrojio i vidio silnu muslimansku osvajačku vojsku opet pod Bečom i Budimpeštom, sutra će proglasiti i da su sve crkve u BiH njihove kao i ona sv. Marije u Jajcu, i ona sv. Sofije u Istanbulu što ju je njegov politički uzor, njegov poslodavac Erdoğan proglasio džamijom.

Za hrvatski narod ne bi bilo iznenađenje da Bakir jednog dana kaže da su on i njegova sestra poturčena djeca hrvatske kraljice Katarine, a ljiljani sv. Ante osvajački znaci islamskog širenja po Bosni i osvojenim kršćanskim zemljama. I laž je bošnjačko oružje, kao i vagoni za Hrvate, iz sakrivenih muslimanskih  tvornica namjenske industrije, za ono „ne daj Bože“. Beha  Federacija u koju svjetska zajednica prisilno gura Hrvate je lokomotiva kojom će hrvatski narod biti odvučen u vagonima u provaliju trajnog nestanka na tom predziđu kršćanstva.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Proslavljen dan grada Livna

HF

Selefije i islamizam u BiH

HF

Bakir potvrdio da se vjerski beha rat vodio, a i danas vodi, isključivo za teritorij

hrvatski-fokus

Agresija planirana već u porazu Osmanlija

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više