Hrvatski Fokus

Tijekom svojih prljavih izdajničkih radnji izdajnici su i glavni razlozi propasti federalnih društava

 

Za svaki narod najveći teret sadašnjosti i najveća opasnost za njegovu budućnost je izdajnik iz vlastitih redova. Ti otpadnici su oružje u rukama neprijatelja. Pridobivanjem i zapošljavanjem samo jednog

izdajnika neprijatelj je stostruko, pa i tisućito, povećao broj svojih vojnika. Jer taj jedan ljudski nitkov spreman je uraditi, i radi, najprljavije, najbrutalnije ratno ubilačke poslove protiv svog naroda. Zato im neprijatelji kojem su se priključili i daju najprljavije zadatke.

Oni su spremni na sve, i nema tog ratno ubilačkog posla protiv svoga naroda koji nisu spremni izvršiti. To su najvjerniji psi neprijatelja, psi rata, i sijači mržnje prema narodu iz kojeg kažu da su. A u stvari sami ne znaju ni otkud su ni kome pripadaju, oni znaju samo svoje poslodavce. Oni su najvjernije sluge svojih jednako tako prljavih poslodavaca koji su ih kupili za mali sitniš stalno klimave stolice na kojoj im je dopušteno sjediti samo dotle dok ne obave strašne i razarajuće zadatke protiv naroda iz kojeg su se odmetnuli. Kojeg su izdali i iz kojeg se nerijetko lažno predstavljaju da su. U Bosni i Hercegovini muslimani-Bošnjaci za jedan mandat u nekoj dobro plaćenoj općinskoj, županijskoj službi, ili u Predsjedništvu BiH, preko noći postaju Hrvati i zauzimaju njihova mjesta. Bosna je to, zemlja konvertita, muslimansko-bošnjačkih lutalica i lopova hrvatskih mjesta.

No pitanje je, znaju li oni sami iz kojeg su naroda i čiji su. To su pojedinci kao kurve, tko više plati oni su njegovi. Što je društvo slojevitije tim više ima izdajnika. Po izdajstvu i brutalnostima izdajničkih poslova prepoznatljive su federalne zajednice na nemirnim balkanskim prostorima. Izdajnici su najvjernije sluge federalnih tvorevina, ali i pokazatelji kako su te zajednice utemeljene i egzistiraju na nepravdi.

Tijekom cijele svoje prljave izdajničke rabote izdajnici su i glavni razlozi propasti federalnih društava. Bez obzira na sve sramotne aktivnosti kojima se bave, bilo iz vlastitih uvjerenja ili po zapovjedi poslodavaca, izdajnici ne uspijevaju na duži vremenski period niti služiti poslodavcu niti održati federalne zajednice.

Zapravo nema te snage, tog izdajničkog nitkova koji je uvijek terorističkog mentalnog sklopa, koji mogu održati nepravedne federalne tvorevine. Uvijek je pitanje vremena, koje zasigurno dolazi, kada će se te političke zgradurine brojnijeg federalnog partnera urušiti. Na njihovom urušavanju naveliko rade baš ti njihovi arhitekti, na način političke isključivosti, obespravljivanja svog malobrojnijeg federalnog partnera uzurpiranjem institucija vlasti, vojske, vojne proizvodnje.

Što više tih nepravilnosti i nepravde brojnijeg prema malobrojnijem narodu tim manje federalne zajednice. Živimo u vremenu kao svjedoci bošnjačkog i izdajničkog Komšićeva razbijanja američke federalne

tvorevine u podijeljenoj Bosni i Hercegovini. Žrtve tog isplaniranog razbijanja, zapravo bošnjačko izdajničko Komšićeva osvajanja beha federacije, je hrvatski narod kojeg je svjetski policajac silom i ucjenama isporučio muslimanskim ratnim zločincima, i koji i danas vladaju tim entitetom.

U izdajničkom prljavom poslu, što je kako se sve više vidi i otkriva mentalni sklop raznih komšićâ, osobâ koje nemaju kulturu zahvale zbog čega su se upregli u izdajnička kola protiv Hrvata i hrvatskih institucija koje su ih, i njene bliže hranili u Sarajevu, dok su Muslimani ubijali i čistili hrvatske prostore Lašvanske doline, i svugdje tamo kroz koje je prolazio mlađi Komšić sa zločinačkom muslimanskom armijom. Kao izdajnik i otimač hrvatskog mjesta u beha Predsjedništvu, vojnik Komšić se pokušava ulizati i Visokom predstavniku motajući mu se pasji oko nogu, nastojeći ga doušnički pratiti čak i u privatnom životu. Zajedno sa drugim bošnjačkim članom Džaferovićom u opkoljavanju visokog predstavnika Christiana Schmidta uspijevaju se slikati sa njim i u prolaznoj udaljenosti ga, navodno, upoznavaju sa aktualnom političkom situacijom u, od njih dvojice, okupiranoj federalnoj zajednici.

Bošnjački bi radikalni dvojac upoznavao onoga koji zna političku beha situaciju daleko više od njih, budući da visoki predstavnik beha zajednicu ne gleda samo kroz bošnjačke želje i opasne planove, nego je gleda trodimenzionalno kroz hrvatsko, srpsko i bošnjačko pravo. Budući da ta izdajnička pasmina gubi povjerenje kod dinastije Izetbegović, više  se ne šalje na zadatke samo jedan. Uvijek uz vojnika Komšića je, a tko bi drugi bio, obavještajac Džaferović, i prati ga po zapovjedi Bakira na svim putovanjima i kontrolira šta govori. Obojica iste ratne prošlosti, vojnik koji ne zna koliko je poubijao Srba i Hrvata, obavještajac koji ne zna koliko je Hrvata i Srba  poslao u smrt, u kojim masovnim grobnicama su pobacani, koliko ih je završilo u visokim pećima željezare Zenica, i koliko je mudžahedina i vehabija nagradio sa beha državljanstvima i okupiranim hrvatskim i srpskim kućama. Taj dvojac za ratne zločine, i poratne zločine na hrvatska prava, a tamo gdje je ugroženo pravo naroda ugrožena mu je i sloboda i egzistencija, nekažnjeni muslimansko-bošnjački duo svijetom slobodno hodaju upoznavajući ga s aktualnom situacijom, koju su sami zagrijali do ivice oružanog sukoba. Pred tim istim svijetom se takmiče koji će se pokazati većim borcem za nikako i ničim obranjivu beha zajednicu, koju su toliko pozelenili da su i nogostupe obojili u zelenu islamsku boju.

A svako farbanje beha zajednice u islamsko zelenilo isilovski je udar na kršćane katolike i pravoslavce. Eto dokaza što sve može napraviti izdajnik svoga naroda kao vojnik neprijateljske armije, i drugi izdajnik Bosne i Hercegovine obavještajac koji je beha zajednicu, a to znači njene nebošnjake i nemuslimane izdao mudžahedinima i vehabijama.

Zločinac u ratu zločinac u miru, izdajnik u ratu izdajnik u miru, i sve što ti Komšići izdajnici hrvatskog naroda, i taj Džaferović izdajnik BiH čine u daytonskom (ne)miru je ili da beha zbirni entitet u potpunosti islamiziraju ili da ga izdaju babi Erdoğanu. Zar je onda ova kriza iznenađenje i za koga? Obrana naroda i njegove slobode je dužnost, prisilna islamizacija i građanizacija su agresija i okupacija. To su dvije nespojive Bosne i Hercegovine, jedna bošnjačko-muslimanska agresorska i druga hrvatsko-srpsko katolička pravoslavna obrambena.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Dvojbeni karakter izvornika izvješća

HF

Središnja Bosna opominje

HF

Sultanu nije bilo mjesto u Zagrebu

HF

Federacija BiH je oružje u bošnjačkim rukama

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više