Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Umjesto mira, muslimani-Bošnjaci zazivaju rat

Listopadski izbori 2022. godine su dodatna iskra za nove sukobe

 

Sve je više bošnjačkih ratnika i izazivača rata negoli svjetskih i unutarnjih zagovornika mira i njegovih graditelja za buduću beha zajednicu. Biti danas zagovornik mira i njegov graditelj u porazbijanoj, ispucanoj i ratnim oružjima izrešetanoj Bosni i Hercegovini, znači izložiti se životnim opasnostima od strane njenih, u najvećem broju, bošnjačkih razbijača i protivnika mira u razlikama.

U lažnoj bošnjačkoj galami o cjelovitosti i održivosti Bosne i Hercegovine, ne čuje se glas zagovornika demokratske i slobodne beha zajednice suverenih i konstitutivnih Bošnjaka, Hrvata i Srba. Suverenost i konstitutivnost nebošnjaka razlog je bošnjačkog protivljenja demokratskoj i za sve njene narode jednako slobodne, ravnopravne, i jednakopravnog bosanskog i hercegovačkog u Daytonu zbrojenog entiteta, na temelju onoga što su u tu američku vojnu bazu donijele zaraćene beha strane.

Bošnjačko neprihvaćanje daytonske činjenice, čiji su supotpisnici, da je Bosna i Hercegovina zbirni entitet Republike Srpske, Distrikta Brčko i muslimansko-hrvatske Federacije, suverenih i konstitutivnih Hrvata, Srba i tadašnjih Muslimana, ne daje im pravo da je ruše. Alijino vrijeme potpisivanja dogovorenog i odmah po izlasku sa razgovora nepriznavanje potpisanog, je neponovljiva prošlost, koja i jest glavni uzrok dijeljenja stare prijeratne i Bosne i Hercegovine, te stvaranje jedne nove Daytonske Bosne i Hercegovine, koja, što je nepobitna istina da je ovakva kakva je neželjeno dijete i Bošnjacima, i Hrvatima i Srbima.

Ni od jednog od zaraćenih naroda neprihvaćena, gotovo postaje i razumljivo, no ne i opravdano bošnjačko zazivanje rata, kojim bi je ponovo ubijali, komadali, dijelili, snagom svojih prebrojanih krvnih zrnaca, brojem tenkova, haubica, dronova i vagona za Hrvate, kojima je u Daytonu gotovo sve oteto, i obranjeno umanjeno.  I opet kao takvi obespravljeni i marginalizirani danas, kao i u prošlosti ostali su najveći branitelji, demokratske, slobodne i europsko natovske Bosne i Hercegovine.

No, odnos hrvatskih snaga kao glavnog i danas jedinog zagovornika i branitelja mira u beha zajednici na jednoj, i bošnjačkih zazivača rata bilo novog ili nastavak u Daytonu zaustavljenog, a na čijoj

strani je i velik dio Svjetske zajednice i gotovo cijeli muslimanski svijet, je kao odnos Davida i Golijata. Ta činjenica i jest glavni razlog bošnjačkog radikaliziranja i na svaki hrvatski spomen mirnog rješenja nemirnog beha slučaja, zazivanje rata, pa čak i prijetnje muslimanskim terorizmom kakav postaje svakidašnja slika po europskim gradovima i drugim kršćanskim zemljama demokracije.

Prijetnje idu tako daleko, ne samo sa prebrojanim svojim bošnjačkim ljudskim i vojnim arsenalom, nego i brojkom od 1,5 milijarde muslimana u svijetu koji se, “još nije digao ali ako zatreba spremni su” kaže član dinastije Izetbegović koja Bosnom i Hercegovinom teokratski vlada, iz pozadine ili javno, gotovo sve od pojave te familije na ovim nemirnim prostorima.

Onda kada Izetbegović II. se povlači u pozadinu kako bi prikazao svoje ratnike koji se bore za istu, muslimansku BiH, u prve redove, po iskustvu iz vjerskog beha sukoba, ulazi, zapravo on iz rata i ne izlazi i misli da ubijanje nije prestalo, Alijinim zlatnim ljiljanom okićeni Željko Komšić. Vojnik zločinačke muslimanske armije, suborac i sudžihadist vehabija i mudžahedina, snajperski čeka, i tako zapuca, na sve one, u prvom redu na Hrvate koji su stjerani u rezervate, za pokazivanje svijetu multi kulti beha zajednice,

kada ukažu na neodrživost, na nepravdu, na obespravljenost u kojem se nalaze. Bošnjačka brutalnost kojom udaraju na svaki legitimni hrvatski prijedlog novog te iznad svega pravednijeg uređenja zbirnog beha entiteta pokazatelj je i smjera i cilja kojem vode i Bosnu i Hercegovinu. I stoga se koriste svim i svakakvim sredstvima, samo da bi izazvali ratni sukob, vodeći se Putinovom okupatorskom politikom da je dozvoljeno brisanje cijelog naroda sa njegovim identitetom, kako bi se osvojio njegov teritorij i napravio čisti muslimanski entitet.

Iz bošnjačkog oružja etničkog čišćenja Hrvata i njihovih teritorija u vrijeme, na štetu hrvatskog naroda nametnutog daytonskog primirja, a što je zapravo finaliziranje ograđivanja muslimanske države u, između Srba i Mulimana u Beogradu podijeljenoj BiH, uspješnim se pokazuje izazivanje straha, nesigurnosti, prijetnje ratom, gospodarsko propadanje i ubijanje hrvatskih povratnika. I sve to je planirani bošnjački zločinački pothvat, ispred kojeg je, naravno da je to prisilno iseljavanje hrvatskog naroda, nestalo u brojkama onoliko Hrvata koliko ih je prognala muslimanska armija, mudžahedini i vehabije u periodu muslimanske oružane agresije.

Pokazavši se vrlo učinkovitim oružjem bošnjačke prijetnje ratom sve su glasnije, napose u ovo predizborno vrijeme 2022., i sve ih slabije, ili nikako ne čuje ni prestrašeni Visoki predstavnik, ni Svjetska zajednica koja ga nametnula za protektora u Alijinom amanetu datom Turskoj. Zbog toga je BiH sve više turski pašaluk i baza islamskih terorista, a sve manje, gotovo nikako zemlja za slobodno življenje i Srba, i Hrvata i svih drugih nebošnjaka, kojima je otimaju pripadnici armije BiH, nekažnjeni ratni zločinci i dinastija Izetbegović.

U tako unitariziranoj, centraliziranoj i islamiziranoj BiH jedini način zaštite i obrane ostatka ostataka nebošnjaka nemuslimana, poglavito Hrvata kao najugroženijeg naroda i nacije u Europi, je teritorijalna reorganizacija, odnosno povlačenje teritorijalnih nacionalnih granica unesenih u Daytonske pregovore.

Nakon svih propalih pokušaja izgradnje pomirenja, kao temelja mira, između zaraćenih, i još uvijek ratujućih beha naroda, ostaje još jedino povlačenje konfederalnih granica bošnjačko-hrvatsko- srpskih republika, odnosno država po granicama koje su Bošnjačka armija, Srpska vojska i Hrvatsko Vijeće Obrane iscrtale u ratu i kao takve unijeli u daytonske pregovore. Opravdanje za to je činjenica da je Svjetska zajednica u to vrijeme vjerskog beha sukoba i čekala da se nacionalne granice iscrtaju, kako bi mogla i početi sa pregovorima. I vjerovanje Svjetske zajednice u Alijinu laž da je u vjerskom beha ratu stradalo milijun muslimana, bio je razlog da se sukob zaustavi.

Kratko po Daytonskom sporazumu u bosansko i hercegovačka bespuća svakog predznaka dolazi američka agencija za provjeru stvarnog stradanja, i zaključuje na temelju detaljnjih istraživanja da je u vjerskom ratu stradalo nešto malo manje od 100 tisuća svih naroda, od toga procentualno po broju koliko je kojeg naroda bilo prije rata, zaključak je da je hrvatski narod najstradalniji. Dijelom i zbog toga što je bio najmalobrojniji, no najviše iz razloga što je bio žrtva i velikosrpske i velikomuslimanske agresije, dogovorene u beogradskim tajnim muslimansko srpskim pregovorima diobe Bosne i Hercegovine.

Kada, međutim, Svjetska zajednica i napose Amerika uviđaju Alijinu laž na kakvu nisu u svijetu naišli, u Daytonsku zemlju šalju još jednog lažova ne samo ravnog Aliji nego i njegovog suradnika  plaćenog naftnim dolarima iz islamskih zemalja, Pady Ashdowna. Njegova zadaća je da beha problem još više zakomplicira, Bošnjake od kojih je plaćen i sa kojima surađuje da radikalizira obećavajući im čisti muslimanski entitet, kakav nije ni Turska uspjela izgraditi. Ubrzo beha slučaj postaje crna točka u svijetu. Umjesto mira Bošnjaci zazivaju rat. Napose im hrvatski govor o miru smeta, i svim snagama uz pomoć Visokih predstavnika Hrvate obespravljuju u svim segmentima nacionalni prava i ljudski sloboda.

Bošnjaci uz pomoć Ashdowna i svih kasnijih Ashdowna koji su došli kao protektori, gradeći čisti muslimanski entitet na federalnom beha dijelu  bosansko i hercegovački lonac napunili su mržnjom, kakvom nikad nije bio ispunjen do sada. Samo je pitanje vremena kada će, od dijela Svjetske zajednice, dobiti zeleno svjetlo da ga potpale i da eksplodira daleko razornije negoli ga  je Alija Izetbegovići zapalio sa mudžahedinima i vehabijama, talibanima i isilovcima. Od rezultata listopadskih izbora 2022. ovisit će i vrijeme i iskra sa kojom će ga bošnjački radikalisti potpaliti, na koliko će ga dijelova raskomadati.

Vinko Đotlo

Povezane objave

I SIP preglasava Hrvate

HF

Sarajevski mediji u ofenzivi

HF

Zločini nad kršćanima s kojima se muslimani ponose

hrvatski-fokus

Sramni Čovićev odlazak u Beograd

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više