Hrvatski Fokus
Bosna i Hercegovina

Vrijeme je za resetiranje Bosne i Hercegovine

Ekonomska analitičarka Svetlana Cenić prijeti

 

Bošnjačka politička prljavština, koja već desetljeća smrdi i truje nebošnjake u beha zajednici, i drži ih taocima u svom ekstremizmu kakvim džihadisti drže Europljane u njihovim domovinama, po reakcijama na izjavu hrvatskog predsjednika Zorana Milanovića, iz prljavštine prelazi u najavu terorizma u Hrvatskoj. I stoga je svaka politička prljavština daleko prljavija, i opasnija, od bilo kakve higijenske ljudske, personalne. Personalna prljavština nikad ne smeta drugom, i nikad nije toliko opasna kao politička. Svaka politička prljavština uvod je u sukob, dok osobna nečistoća nikad ne vodi u rat. Društvo i narodi svijeta trebaju čistiti političku prljavštinu, i to im je obveza, no o osobnoj higijeni dužan je se brinuti pojedinac. I zato govori državnika o prljavštini su uvijek u smislu političke prljavštine, i zasigurno nikad i ni u kojem slučaju nije riječ o higijenskoj prljavštini pojedinca ili naroda

Deeuropeizirani i radikalizirani, na europskim prostorima i u europskim identitetima nesnalažljivi beha muslimani Bošnjaci, pokazuju se, i potvrđuju, dijelom globalnog radikaliziranog i kršćanofobiziranog islama. Uz kršćanofobiju koja postaje dio mentalnog sklopa velikog broja muslimana, Bošnjaci ne mogu nikako da prihvate i akceptiraju vertikalne europske vrijednosti slobodu mišljenja i slobodu govora, vrjednota koje imaju svoje duboko izvorište u temeljnim ljudskim pravima i slobodama.

Po reakcijama na izjavu predsjednika Milanovića, člana Socijaldemokratske Partije, nasljednice Komunističke Partije, a u koju se Bošnjaci zaklinju i čiju teoriju zagovaraju uzimajući je kao temelj avnojevsko-komunističke Bosne i Hercegovine, dolazeće ljeto 2021. moglo bi u Hrvatskoj biti u znaku islamskog terorizma kao onog u Austriji i Francuskoj.

Ekonomska analitičarka Svetlana Cenić prijeti riječima, koje na ljeto trebaju prijeći u djela „Brzo će turistička sezona, kakva god da bude. Tad se valja sjetiti sapuna i parfema.“ Otvorena je to prijetnja islamskim terorizmom ne samo na hrvatski narod, što i ne bi bilo prvi put u povijesti muslimanskih agresijâ, već se time prijeti i mnogim drugim europskim narodima koji bi trebali u tom godišnjem ljetnom periodu se odmarati u Hrvatskoj. To su muslimanske prijetnje Europljanima, ne dolazite u sezoni u Hrvatsku, jer čeka vas ono što proživljavate u svojim domovinama. Teror, ubijanje, prolijevanje krvi i na užarenoj jadranskoj obali.

Nakon što su islamisti uspjeli strašnim zločinima, koje zaista ne može oprati nikakav sapun, ušutkati i u domove zatvoriti čvršće negoli pandemija korona virus mnoge građane europskih zemalja, razlog za teroristički napad na Hrvatsku je jedan, nikakvom mržnjom prema Bošnjacima ispunjen, predsjednikov govor o političkoj prljavštini i političkom sapunu. Budući da se u tom govoru ama baš nikako i ni u kojem kontekstu ne spominje higijena i čistoća niti jednog bosanskohercegovačkog naroda, ili pojedinca, a na to su reagirali samo Bošnjaci, onda i nije teško zaključiti da ovaj Milanovićev govor i nije bio pravi razlog tolike bošnjačke mržnje i prijetnje Hrvatskoj.

Tražio se samo, i izmislio, moment dodatnog žestokog udara na Hrvate u Bosni i Hercegovini i njihova prava, koja su im deeuropeizirani i radikalizirani Bošnjaci oteli, na isti način na kakav su ih i protjerali u vjerskom beha ratu, i progone u daytonskom nemiru. Izabrali su, ne slučajno, baš ovaj povijesni trenutak kada, i kada su izbori u Mostaru kako bi potakli što veći broj Bošnjaka da izađu na izbore, i moment kada na mjesto predsjednika svjetske imperije dolazi njihov čovjek, kojeg pokušavaju privući na svoju kršćanofobičnu stranu. Dakako, ova neopravdana bošnjačka agresija na instituciju predsjednika Hrvatske, opravdanje je za terorizam koji najavljuju u Hrvatskoj.

 Kako to da se u Milanovićevom govoru o načinu čišćenja bosanskohercegovačkog političkog smrada, isprljan muslimanskim zločinima genocida, konfesiocida, etničkih čišćenja i progona Hrvata u vjerskom beha ratu za teritorij, nisu prepoznali niti Srbi niti Hrvati, pa niti izmišljeni Komšićevo bošnjačko muslimanski Građani.

Reagiranje Bošnjaka na ono što nije rečeno ni protiv koga, naravno ni protiv njih, zapravo govori o tome da oni ne priznaju više ni jedan drugi narod u toj zajednici, a to znači da je Bosna i Hercegovina, zajedno sa svim nebošnjacima i nemuslimanima okupirana zemlja. Islamizirana u najstrašnijim ekstremnim dimenzijama.  Svijetu se nastoji poslati poruka da u toj beha zajednici živi samo jedan muslimansko bošnjački narod, te da je ta zajednica samo njihov teritorij, njihov grunt i njihova babovina.

Ovakve gnjusne bošnjačke reakcije na slobodu govora, pokušaj je ušutkavanja hrvatskog naroda u cjelini, onog u Hrvatskoj da misli i govori samo ono što je u muslimansko-bošnjačkom okupatorskom interesu, i onog u Bosni i Hercegovini da govori samo ono što mu je dozvoljeno u Ahdnami. Vražje su kolo opet zaigrali na okupiranoj hrvatskoj zemlji, kraj masovni grobnica masakriranih Hrvata od strane Komšićeve muslimanske armije, džihadista i vehabija, svih tih muslimanskih zlikovaca koji danas slobodno, ne samo pričaju najprljavije ratne priče kako su ubijali i kolikom su broju žrtava glave odsjekli, već i danas žive u okupiranim hrvatskim kućama Lašvanske doline. Po prljavštini reakcijâ koje dolaze iz svih bošnjačkih struktura uistinu na svjetlo dana izlazi nemoguće zamisliva bošnjačka prljava mržnja prema kršćanima, ravna onom u svijetu viđenom u povijesnom 11. rujnu 2001. islamskim terorističkim udarom na Ameriku. Udarom na kršćanski svijet. Toliki primitivizam govora mržnje teško je prenijeti i na papir. I papir je pocrvenio pod tim sramotama bošnjačke kulture komunikacije. Rječnik je to koji ni po čemu ne pripada europskoj kulturi.

Baš zbog tolike brutalnosti govora, u kojem iz svake riječi kipti muslimanski kršćanofobizam, sa dodatkom turskog danka u krvi, i Ahdname, nitko od napadnuti Hrvata, napadnutog hrvatskog naroda u cjelini i ne osvrće se na bujicu mržnje, bujicu koja nastoji sve hrvatsko potopiti u beha zajednici i šire. Ono što ta bošnjačka kršćanofobičnost nameće, ne samo hrvatskom narodu kao prvoj žrtvi te vjerske ideologije već i svijetu u cjelini, je na koji način graditi pomirenje i suživot, pravdu i jednakost sa federalnim partnerom tolike političke prljavštine. Jednostavno to je nemoguća misija, što je potvrdilo i potvrđuje 25 godišnje stagniranje, zapravo nazadovanje daytonske, odnosno Holbrookeove tvorevine. Vrijeme je, stoga, za resetiranje Bosne i Hercegovine, što i ne bi bilo prvi put, i beha problema, te uz Svjetsku zajednicu započeti, ali i dovršiti, tu građevinu komotnu za sva tri stanara, koja treba biti bez katova kako ni jedan narod ne bi bio iznad drugog, već jedni pored drugi.

Vinko Đotlo

Povezane objave

Progon Hrvata u tuzlanskom kraju

HF

“Stavili su mi ruke na usta i krvnički udarali”

HF

U Europskom parlamentu poražena je Europa

hrvatski-fokus

Smetaju im crkvena zvona

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više