Hrvatski Fokus
Društvo

Celestinsko proročanstvo Jamesa Redfielda

Priča o pustolovini jednog Amerikanca koji je progonjen od vlasti kroz peruanske prašume

 

Nedavno je zagrebački nakladnik VBZ u svojoj biblioteci Ambrozija, objavio „svjetski književni fenomen prodan u više od 20 milijuna primjeraka“, Jamesa Redfielda u prijevodu s engleskog Gorana Pavelića. Riječ je o romanu pustolovini.

Celestinsko proročanstvo priča je o pustolovini jednog Amerikanca koji – progonjen od vlasti – kroz peruanske prašume i visove traga za neuhvatljivim drevnim Rukopisom. Kroz Devet uvida, misteriozni Rukopis govori o novom razumijevanju koja će pomoći ljudima da povijesna zbivanja sagledaju kroz vlastitu doživljajnost, da dožive svijet kao niz neobičnih podudarnosti, da međusobne odnose shvate kao suvišnu borbu za vlast nad emocionalnom energijom i da uvide kako će se sve to odraziti na njihov budući život.

Nakladnik preporučuju ovaj roman kao “knjigu kakva se pojavi samo jednom u životu da bi ga zauvijek promijenila“, čijih 260 stranica pruža odgovore na vječna pitanja Tko smo? Zašto smo ovdje? Kamo idemo?

Odgovori su napokon tu.

Miroslav Pelikan

Povezane objave

MUDROSITNICE – Zaljubljeni Božji darovi

HF

AFORIZMI – Komentar o tovljenicima

HF

Je li već odlučeno?

HF

Trojica za Kartal Miljenka Jergovića

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više