Hrvatski Fokus
Vanjska politika

Zgadila mi se emisija Hrvatskoga radija o događajima u Americi

Lijevo komunističko krilo Demokratske stranke želi uništiti kršćanstvo i “bijelu” Ameriku

 

Budući imam problem sa spavanjem, jutros sam na Prvom programu Hrvatskog radija slušao emisiju o vanjskopolitičkim događajima u svijetu. Kao što sam očekivao, glavna tema bili su upad Trumpovih pristaša u zgradu Kongresa i jučerašnji impičment (po drugi put – prvi put u američkoj povijesti) Donalda Trumpa. Već nakon nekoliko prvih komentara voditelja emisije bilo mi je jasno da to ne će biti objektivna raščlamba o onome što se prošle srijede dogodilo u Washingtonu, nego doslovno jednostrano prenošenje ljevičarskog antitrumpovskog stajališta CNN-a te ponavljanje do apsurda nategnutih teza Bidena, Pelosi i njihove Demokratske stranke (o državnom udaru), koja je već počela provoditi diktaturu, iako još nije formalno preuzela vlast. Oni koji malo pozornije prate američku političku scenu znaju da impičment Donalda Trumpa ima samo jedan cilj. Spriječiti Trumpa da i nakon što prestane obavljati dužnost predsjednika Amerike bude najveća prepreka suludim planovima Demokratske stranke, a posebno njezinog lijevog (komunističkog) krila, o uništenju kršćanstva i “bijele” Amerike.

Veliko je pitanje je li moguće spriječiti građanski rat u Americi, o kojem sam više puta pisao u zadnje dvije godine. Naime, ako se nastavi progon Trumpovih pristaša, njih 75 milijuna, građanski je rat u Americi neizbježan. Nitko ne zna tko bi izašao kao pobjednik u tom ratu. Stoga pozivam na krajnju suzdržanost hrvatskih političara, a posebice Plenkovića i Milanovića, kao i hrvatskih medija, u dodvoravanju pokvarenom globalistu Bidenu i njegovoj, danas sve više marksističkoj Demokratskoj stranci. Neka se ugledaju na njemačku kancelarku Merkel, koja je oštro osudila twitter zato što je trajno ukinuo Trumpov twitter račun, premda je Trump često kritizirao njemačku vanjsku politiku i Merkel osobno.

Gašenje Trumpovog twitter računa, a to je samo vrh sante leda, pokazalo je da divovske tehnološke kompanije u Americi, koje imaju monopol na društvene mreže i internet, mogu proglasiti nepoželjnom bilo koju osobu na svijetu, od predsjednika SAD-a do Pape. No jedno je sigurno, a to je da twitter i druge tehnološki giganti ne će dirati kineskog predsjednika XI Jinpinga, jer je Kina za njih zlatna koka, bez obzira što se u toj zemlji ne poštuju ljudska prava. Zamislite si što onda čeka nas smrtnike u Hrvatskoj ako Biden uspije, uz pomoć googlea, twittera, facebooka, amazona, opplea itd., zavesti diktaturu u Americi?

Ako dozvolimo da u Hrvatskoj i dalje prevladava komunistički mentalni sklop, u slučaju građanskog rata u Americi, koji će izazvati i svjetski sukob, Hrvatska bi se ponovno mogla naći na pogrješnoj strani.

P.S. Budući sam u Hrvatskoj već proglašen kao persona non grata i stavljen s druge strane zida mainstream medija i društvenih mreža, žurim se izjaviti kako kao radićevac ne podržavam bilo kakvo nasilje, osim u slučaju obrane Hrvatske od vanjskog agresora.

Antun Babić

Povezane objave

Svi krivi za terorizam

HF

Povratak Rusije – stvaralačko razaranje

HF

JAG uhitio bivše i sadašnje članove Radne skupine za COVID

hrvatski-fokus

Joe Biden u problemima

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više