Hrvatski Fokus
Gledišta

Ognjen Kraus, Zoran Milanović, Andrej Plenković, Božidar Vučurović…

Na obilježavanju obljetnice VRO Maslenice sve je otprije izrežirano

 

Iako se ova igra sa HOS-om na obljetnici VRO Maslenica tretira kao neka provokacija, ja kažem da je u pitanju strateška genocidna operacija protiv Hrvata. Kao etiketa lažne NDH, i kao rampa istrazi Jasenovca o čemu ja stalno pišem na ovom portalu. Dokaz čega je sljedeće: „Židovska općina Zagreb pokrenula je inicijativu da se krene u proceduru zakona kojim bi se zabranilo ustaška obilježja i veličanje zločinaca“. Tvrde kako je objavljeno na internetskim stranicama Židovske općine Zagreb (ŽOZ). U zagrebačkoj židovskoj općini danas je „održan sastanak predstavnika naroda žrtava NDH, antifašista i većine Klubova zastupnika u Saboru RH, kako vladajućih, tako i oporbenih stranaka“.

U priopćenju koje je potpisao predsjednik ŽOZ-a Ognjen Kraus, navodi se kako je „na sastanku jednoglasno zaključeno da se pristupi usuglašavanju zakonskog okvira za stavljanje u saborsku proceduru zakona o zabrani i kažnjavanju upotrebe ustaških obilježja i znakovlja, nijekanje koncentracijskih logora smrti i veličanje ustaških zločina“. Kraus je prenio Hini da su sastanak sazvali prije desetak dana i nije povezan s današnjim događajem obilježavanja obljetnice operacije Maslenica u kojem je predsjednik Zoran Milanović odbio sudjelovati zbog ustaških obilježja, što je priča za one koji su bili na tom sastanku, i njihove.

Iz navedenog se vidi kako je u pitanju izrežirani plan koji ima scenarij, svrhu i cilj u kojem strši „kažnjavanje ustaških simbola i nijekanja koncentracijskih logora smrti“, što treba gledati kao pritisak na pokušaj istrage Jasenovca. U toj tako komponiranoj operaciji u kojoj sudjeluju kvislinške marionete (Zoran Milanović, Andrej Plenković) kao predsjednici Hrvatske i Vlade, ta zločinačka provokacija ima stopostotni učinak. Kada pred „predsjednika Hrvatske“ (Zorana Milanovića) dođe netko tko nosi ustaško znakovlje i koji „negira koncentracijski logor smrti“, Zoran Milanović odlazi od njega. Tako svojim gospodarima pokazuje koliko on mrzi i prezire NDH. Tako on pokazuje da je on pravi slijednik Tite. Isto kao Andrej Plenković kada kaže kako je to ustaški simbol kojega on osuđuje. Tako redatelj te operacije dobiva željenu iznuđenu potvrdu. A to je potvrda od hrvatske, navodno legitimne vlasti, da je NDH bila zločinačka i genocidna država. Što je najvažnije, za Hrvate i najopasnije, to je i zabrana istrage Jasenovca. Čemu istraga Jasenovca, kada hrvatska državna vlast kaže da je ustaško znakovlje bilo zločinačko znakovlje, koje osuđuje država! A država je iznad Igora Vukića, Romana Leljaka, Stjepana Razuma…

I još nešto za Ognjena Krausa, poštovani gospodine Kraus, iranski pukovnik Qasem Soleimani kojega ste vi na Bliskom Istoku nedavno ubili, prije 27 godina je u BiH ubijao Hrvate. Dakle, sofisticirani zločinački pothvat koji ima stopostotni učinak u kojem je dovoljno nekoliko crnih majica s oznakom HOS-a na nekoj važnoj hrvatskoj obljetnici, što se odmah proglašava hrvatska genocidnost. Što je opravdanje za genocid nad Hrvatima na Bleiburgu, na Ovčari i priprema za novi genocid nad Hrvatima. Kao i posrbljivanje Petrinje nazivom „Banija“, koju su Srbi granatama razarali, da bi napravili „još stariju Petrinju“ (Božidar Vučurević: Srbi će sagraditi stariji Dubrovnik).

Vidite što ja i kako tu sve povezujem. Ja ovu „provokaciju“ u Zadru na proslavi obljetnice VRO Maslenica povezujem s ovim nedavnim posrbljivanjem Petrinje „Banijom“ i s prisustvom onog iranskog generala Soleimanija u BiH u, kada su njegovi mudžahedini ubijali Hrvate. I nikakve osude Soleimanija od srpskih i hrvatskih „Banijaca“ i od ovih koji su bili na ovom sastanku s Ognjenom Krausom.

Jure Vukić, Tribanj

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Meteorski roj

hrvatski-fokus

Musić i Srpski Strvinarski Imperijalizam

HF

Hodak će glasovati za Bandića!?

HF

Gruba manipulacija saborske većine

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više