Hrvatski Fokus
Iseljeništvo

Amerika nije više uzor i snaga!

Joe Biden i potpredsjednica Kamala Harris su samo “trojanski konji” za duboku državu globalista i marksista

 

Ništa izvana nikada ne će uništiti Ameriku. Ako ne uspijemo i izgubimo svoje slobode, to će biti samo zato što smo se sami uništili!

Abraham Lincoln

Prošlogodišnji američki predsjednički izbori bili su uzbudljivi, prljavi i krvavi, jer su demoni Demokratske stranke i njezini koalicijski partneri bili spremni za obračun s predsjeenikom Donaldom Johnom Trumpom odmah nakon inaguracije (20. 1. 2017.).  Naime, ljevičarski dnevnik The Washington Post, objavio je 19 minuta nakon inauguracije, povjerljivu informaciju: “Demokrati imaju spremljen opoziv (impeachment) za predsjednika Donalda J. Trumpa”, što se je obistinilo tek 18. 12. 2019., kada su zastupnici Kongresa odnijeli opoziv u Senat. Trump je bio oslobođen u Senatu, ali optužbe nisu prestale sve do izbora 3. 11. 2020., pa bismo za taj nadnevak mogli reći da je bio – D-Day (Presudni dan) za Trumpa.

Istina, predsjednik Donald J. Trump bio je nova pojavnost u političkom životu i dinamici u SAD-a postavio je  nove smjernice upravljanja državom i uvjete za međunarodnu suradnju. Njegove su odluke bile izričite i potresne, što je obesvjestilo korupiranu birokraciju i diplomaciju u Washingtonu.

Pune četiri godine sustavno su organizirani napadi, optužbe, kleveti i laži na Trumpa, u čijoj su koaliciji bili: demokratski zastupnici u Kongresu i Senatu, ljevičarski proleteri i paraziti, socijalistički maksimalisti, marksistički ideolozi, politički analitičari, te sve vrste medija – tiskovne, elektronske i društvene mreže (s malim izuzecima), kriminalistička mafija, vlasnici krupnog kapitala (Geoge Soros, Mike Bloomberg, Howard Schultz i drugi), hollywoodske i estradne zvijezde (izuzev pojedinaca), manji broj osobnih prijatelja, nekoliko republikanskih zastupnika (vendidit animarum) i najbliži suradnici, čak i iz uže obitelji (nećakinja). Dakle, svekoliko što je mogla udružiti  mržnja, osveta i zavist, okupila je luciferka predsjednica Zastupničkog doma (speaker) Nancy Pelosi, uz podršku  demokratskih demona: Chuck Schumer, Adam Schiff, Jerrold Nadler i drugi. Sve himbene nedaće u Americi sručile su se na Trumpa, samo što ga još nije mlin mlio i grom udario!

Zbog izmišljene i namještene “tajne suradnje” Trumpa s ruskim predsjednikom Putinom i predsjednikom Ukrajine Zelenjskim – demokrati u Kongres izglasali su optužnicu  (18. 12. 2019.) kojom Trumpa optužuju za veleizdaju i traže njegov opoziv. Bio je promašaj jer nisu imali čvrste dokaze za bilo kakvu presudu. Međutim, tek se sada doznalo da su obavještajne službe (FBI i CIA), u suradnji s Hillary Clinton,  namjestili cijelu aferu kako bi zataškali svoje urotničke poslove. Još uvijek se čeka na rezultate istraživanja – afere urote, kao i glavnih aktera kriminalnog pothvata u obavještajnim službama. Rezultati istrage suca Johna Durhuma, su gotovi ali su bili odgođeni zbog izbora, pa se očekuje konačno izviješće u ožujku ove godine.  

Cijeli svijet znade kako su prošli prošlogodišnji izbori u Americi, kakve  su bile krađe i prijevare, čak se još u nekim državama broje glasovi! Uzaludan je bio prosvjed Trumpa i zastupnika Republikanske stranke, kao i medijskih dokazi (Fox News) gdje su kradljivci listića uhvaćeni na videu i očitovanje svjedoka koji su dali izjave uz prisegu. Sudstvo u spornim državama nije poduzelo nikakve provjere, nego su potvrdili rezultate i optužili Trumpa zbog “sumnje u izborne rezultate”. Jedino su u državi Georgiji ponovili izbore za dva senatora, na kojima su republikanci – opet izgubili!?  

Konačno, kada je trebalo ovjeriti elektorske glasove (6. siječnja 2021.) u Kongresu, na prosvjed u Washingtonu došlo je oko stotinu tisuća osoba, koji su tražili provjeru glasova u pet država. Trump je pozdravio okupljenu masu i zahvalio se na njihovoj suradnji i potpori, te ih zamolio da se mirno vrate doma. Međutim, nakon njegovog odlaska s pozornice, odvojila se manja skupina ubačenih provokatora, kriminalaca i antifa, koji su porazbijali prozore i provalili u Kongresnu zgradu; obišli prostorije i kratko se zadržali u uderu pythonissam Pelosi, te “usput” uzeli njezino računalo, razbacali stvari i razbili pokućstvo u kongresnoj dvorani. Naime, FBI je bio obaviješten tjedan dana prije incidenta, što će se dogoditi na prosvjedu u Washingtonu 6. 1. 2021., ali nisu o tomu obavijestili Trumpa niti sigurnosnu službu u Bijeloj kući!?

Američka i svjetska ljevičarska, kriminalistička i marksistička elita optužili su Trumpa da je osobno odgovoran za “ustanak” (insurection) i “domaći terorizam”, gdje su na žalost, ubijena dva federalna policajca i tri civilne osobe, također bilo je nekoliko ranjenih osoba, a vandalizam je ostavio veliku materijalnu štetu i trajne neugledne posljedice. Opet, po drugi put, demokratski demoni u Kongresu izglasali su optužnicu za opoziv i odnijeli u  Senat, u kojoj se tereti Trampa “za poticanje terorizma”? Demokrati ovog puta vjeruju u uspjeh, jer imaju u rukama sve tri vrste vlasti: demokratskog predsjednika, većinu u Kongresu i većinu u Senatu. Dakle, danas (9. 2. 2021.) počinje suđenje bivšem predsjedniku Amerike, odnosno privatnom čovjeku. Ali, budući da nije riječ o kriminalnoj optužbi, u slučaju eventualne osude Trumpu bi bilo zabranjeno svaka djelatnost u politici i javnim ustanovama – do kraja života. Opa!

Kako su sve dosadašnje optužbe bile lažne, tako će i ova proći, ali ostat će u povijesti da je Trump bio prvi predsjednik Amerike kojeg je dva puta, u jednom predsjedničkom mandatu, stavio Kongres na optuženičku klupu – impeachment trial (za opoziv). Tužiteljskoj kasti je primarno da se Trumpa politički i moralno uništi, jer njegova pojava, odlučnost i politička ideologija: očistiti smrdljivu washingtosnku baruštinu (clean the swamp), odnosno usidrenu korupciju i pokvarenu  aristokraciju, koja je zagadila Ameriku, a dobrim dijelom i cijeli svijet. Konačno su imenom i prezimenom očitovane najodgovrne osobe i posljedice američke političke prljavštine, odnosno isplivali su na površinu kao i svaki drek (shit).

Trump će također ostati zapisan u povijesti kao najuspješniji – i jedini predsjednik Amerike koji je ispunio sva dana obećanja u predizbornoj kampanji; dapače, on je učinio mnogo više nego je obećao!

Najvažnija postignuća u mandatu predsjednika Trumpa

Među najznačajnija postignuća i poteze, koje je Trump ostvario u četiri trumbulentne godine, evo kratkog ostvara:

– Njegovane svetosti svakog života: Trump je obustavio vladino financiranje pobačaja (Planned Parenthood); bio prvi predsjednik Amerike koji je uzeo sudioništvo na manifestaciji Pro-Life – Hod za život.(…)

– Obnova vjerske slobode u Americi i diljem svijeta; Trump je pokrenuo Međunarodni savez za vjersku slobodu – prvi savez ikada posvećen suočavanju s vjerskim progonima širom svijeta; ukinuo sud protiv časnih sestara (Little sisters of the poor Catholic nuns); osigurao je državnim službenicima plaćeni dan na obilježavanje važnih blagdana. (…)

– Nezaposlenost 3,5 %, smanjenje poreza, intezivna deregulacija; Trump je, prije dolaska kineskog virusa (COVID-19) izgradio najprosperitetnije svjetsko gospodarstvo; zaposlio 7 milijuna ljudi koji su bili na socijalnoj skrbi; svim građanima smanjio je porez; dvostruko povećao dječji dodatak; postavio Ameriku za najvećeg svjetskog proizvođača nafte i prirodnog plina; uspostavio novo najveće slobodno tržište na svijetu – USMCA (America, Meksiko i Kanada); po ratnoj zapovijedi naredio farmacijama da žurno pronađu cjepivo za COVID-19, koje se danas proizvodi u milijunskim količinama u svijetu. (…)

– Sukob s globalizmom i UN-om; vanjska politika i migranti; Trump je povukao Ameriku iz Pariškog klimatskog sporazuma; obranio suverenitet Amerike izlaskom iz Marakeškog sporazuma iz kojeg je izišla i Mađarska; izgradio je 643 kilometra graničnog zida s Meksikom i smanjio broj ulazaka ilegalnih migranata za 85 %; smanjio finaciranje UN-a za 1,5 milijarde dolara; obustavio financiranje Svjetske zdravstvene organizacije (WHO) koja je kineska marioneta; priznao Jeruzalem za glavni grad Izraela gdje je premjestio i veleposlanstvo Amerike; uspostavio mirovni sporazum Izraela s Bahreinom i Ujedinjenim Arapskim Emiratima, a sprema se još pet arapskih država živjeti u miru s Izraelom; uništio terorističke organizacije ISIL i “Kalifat” i njihove vođe Abu Bakira al Bagdadija i general Qassema Soleimanija; vratio veliki broj američke vojske s bojišnica iz svijeta u Ameriku; nije ušao u rat sa Kinom, Sjevernom Korejom i Iranom, kako su očekivali ratoborni savjetnici. (…) 

– Pravosuđe, vojska, tehnologija i obrazovanje; Trump je osnovao Svemirsku snagu (force), prvu novu granu oružanih snaga Amerike od 1947.; iz temelja obnovio oružane snage i učvrstio Ameriku za najveću silu na svijetu; osigurao ratnim invalidima najbolju medicinsku njegu; postavio 230 saveznih sudaca; 54 žalbena sudca; 3 sudca u Vrhovni sud; zabranio je “trening” kritičnoj rasnoj teoriji; pokrenuo novi plan za proamerički nastavni program. Trump Administration List Accomplishment from 2017. – 2021. – thehighlandcontrypress.com

Onome tko ima vjeru, nije potrebno objašnjavanje. Onome bez vjere nije moguće objašnjnje. St.  Thomas Aquinas

Kako je predsjednik Trump “izgubio” izbore!?

Postavlja se pitanje: kako je moguće da je predsjednik Trump, nakon nikada ne zapamćenim uspjesima Amerike i Republikanske stranke, koji je na izborima dobio 74 milijuna glasova i – izgubio izbore!? S druge strane: kako je moguće da je Joe Biden (iz podruma) pobijedio  najuspješnijeg predsjednika Amerike i inauguriran za 46. predsjednika Sjedinjenih Američkih Država!? Miraculum Dei!

Mnogo lakše bismo uvjerili američki narod – i cijeli svijet, da se sunce okreće oko zemlje, nego dokazali da je Joe Biden legalno dobio izbore za predsjednika Amerike. Ali, nemoguće je bilo zaustaviti promidžbeni veleval krađe i laži u državama u kojima su na vlasti i u sudstvu demoni ljevičarsko-marksističke Demokratske stranke.

Same činjenice govore, koliko je predsjednik Trump bio zanimljiv  medijima, političarima i akademicima, koji su pisali u tiskovnim izdanjima i iznosili izvješća na malim ekranima, također je  objavljeno oko 70 knjiga o Trumpu, među kojima ima ozbiljnih, objektivnih i intelektualnih djela, ali ima i onih koji su pisali svoje izmišljene bljuvotine bez ikakvih dokazanih činjenica, što spada u – “literaturu” smeća.

Povod za revolt i terorizam u Americi

Već sam o tome pisao, da je ubojstvo crnca Georgea Floyda (25. 5. 2020.) bila iskra koja je zapalila Ameriku, jer je zločin sniman na video, očito nije bio slučajan, nego unaprijed planiran i ostvaren kako je i zamišljen. Sama činjeica, da je policajac klečio na vratu Floyda više od 8 minuta, snimljen s osmijehom i rukom u džepu, nije to bilo ubojstvo iz mržnje naspram crnaca, ili zbog kriminala krivotvornih novčanica, nego po hollywoodskom scenariju, kako bi se u prosvjedima udružena koalicija protiv Trumpa mogla konačno s njime obračunati. Od prvog dana smrti Floyda, i sve do danas, organizirano je oko 5.000 provokativnih i razbojničkih prosvjeda, odnosno organiziranog vandalizma, krađe i ubojstva diljem Amerike, a bilo je i sličnih “prosvjeda” i u svijetu.

Nemoguće je ustanoviti kolika je učinjena materijalna šteta, ali već se znade da je u tim “mirnim” prosvjedima ubijeno i ranjeno više od 2.000 policajaca, a ne zna se  koliko je bilo nevinih osoba, koji su bili na pogrješnom mjestu u pogrešno vrijeme?

Za inauguraciju 46. predsjednika Amerike Joea Bidena, Bijela kuća i Kongresna zgrada bile su pod najstrožijim mjerama sigurnosti u povijesti državnika u slobodnom svijetu; 2 metra visoku ogradu s bodljikavom živom, čuvalo je 26.000 vojnika, te desetak tisuća policajaca i mnoštvo obavještajaca (govori se o jednoj trećini od 35.000 koliko ih ima u Americi), bili su u ratnoj spremi na straži za vrijeme ustoličenja izabranog predsjednika Amerike!? Washington je i danas kao u opsadom stanju!?

Nakon “velebne” proslave, predsjednik Biden otišao je s pratnjom u Bijelu kuću, u predsjednički ured (Oval office) i za prvih 20-ak minuta potpisao 17 predsjedničkih odluka, s kojima je poništio ono što je Trump ostvario s idejom o državotvornosi i sloganom – America First: u gospodarskim, vojnim i vanjskom političkim uspjehu, zbog čega je bio omržen od domaće oporbe i na čemu su mu bili zavidini državnici svijeta.

Ali, Trumpovi uspjesi bili su opterećenje predsjednika Bidenu, pa je Ameriku vratio na Obama-Biden političke tračnice. Biden je obustavio tok nafte iz Kanade putom Keyston cijevi, te s jednim potezom pera otpustio 11.000 radnika s visokim plaćama, te nakon otkaza pridružili se desetcima milijunima onih nezaposlenih – bez ikakvih izgleda za druge poslove. Amerika, kojoj  je Trump osigurao velike pričuve nafte i prirodnog plina i uvrstio među najveće proizvođače u svijetu, s odlukom Bidena prestala je proizvodnja nafte i plina; zabranjeno je daljnje istraživanje naftini i plinskih rezervi na državnim zemljištima; najavljno je uvođenje solarnog sustava, vjerojatno u međuvremenu će Amerika uvoziti gorivo iz Saudijske Arabije, a možda i iz Irana.

Predsjednik Biden zabranio je daljnju gradnju zida s Meksikom i širom otvorio granice migrantima za prvih 100 dana njegove vladavine; već dnevno u Ameriku dolazi oko 3.000 ilegalnih migranata; obećao je dati američko državljanstvo ilegalnim migrantima, kojih ima oko 22 milijuna; zabranio je izgon ilegalnih migranata, čak dokazanim i osumljičenim ubojicama, kriminalcima i seksualnim  nasilnicima. Sve je to s jednom nakanom, da se što više poveća broj glasača za Demokratsku stranku na državnim i saveznim izborima. Dapače, u planu je  povećati broj sudaca u Vrhovnom sudu i dati državni status pokrajini Portoriko i Washington DC.   

Među prvih 17 potpisanih odredba, nalazi se oni s kojima se Amerika vraća u Pariški sporazum o klimi; vraća se u Svjetsku zdravstvenu organizacija (WHO) koja je u službi sporazuma između Kine i Angele Merkel. Zabranjen je izgovor riječi: “kineski virus”za COVID-19 i  uvršteno u kazneno djelo. Biden je potpisao više od 40 predsjedničkih odredbi, mada je prije inauguracije u jednom TV intervjuu rekao: “da se takvim odredbama služe diktatori”! Istini za volju, Biden nije ni svjestan što potpisuje, jer one ruke koje su ga dovele u Bijelu kuću, pišu odredbe i spremaju planove. Uglavnom, predsjednik Joe Biden i potpredsjednica Kamala Harris su samo “Trojanski konj” za duboku državu globalista i marksista. Amerika ne može mentalno osposobiti Bidena (to become wiser), ali Biden može onesposobiti Ameriku!      

Društvene mreže: Google, Twitter, Facebook (i još njih 13) ukinuli su doživotno  Trumpu njihovo korištenje usluga; ukinili su i onima koji su podržali Trumpa “da je izbora pobjeda Bidena – državni udar”; ukinili su svima onima koji glasno misle ili pišu da su optužbe protiv bivšeg predsjednika Amerike – neistinite i  neustavne. Dakle, u Americi je već uvedena cenzura, tako je počelo i u Sovjetskom Savezu, pa znamo kako je završilo.

Amerika više nije svjetionik slobode, uzor i snaga, jer demoni – partneri u kriminalu, ruše Trumpovu doktrinu – America First. Budući da mržnja nema razuma, pa su ljevičari preko svojih medija ubacili vijest u javnost (kost bez mesa): “Bivši predsjednik Donald J. Trump sprema se osnovati novu političku stranku koja će se zvati: »Patriotic Party« (Domoljubna stranka)!? Samo maloumne osoba mogu razmišljati o stvaranju nove republikanske stranke, nakon što je Trump na izborima dobio više od 74 milijuna potvrđenih glasova, odnosno više nego ijedan predsjednik u drugom mandatu; Trump je dobio više republikanskih glasova nego ijedan republikanski predsjednik Amerike. Gallup’s annual poll 2020: voted the nation’s most admired man. (čovjek kojemu se najviše dive). S druge strane, današnja popularnost Trumpa među republikancima je vrhunska – 89 %.)

Za vrijeme predsjednika Trumpa naslušali smo se svega i svačega. Oni koji su pratili fack news u medijima, bili su žrtve lažnog optuživanja Trumpa, njegove obitelji i administracije. Doduše, medijima su pomogli u njihovim zlim nakanama odstranjeni ministri iz administarcije, te direktori obavještajnih služba, savjetnici, licimjeri koji su uhvaćeni u zavjeru, te nekoliko republikanca Judinog karaktera u Kongresu i Senatu. Dakle, očigledno je, da Amerika ušla u korizmenu muku prije korizme. 

Lažni kršćani Biden i Pelosi, okrvarili su ruke s odlukom o financiranju pobačaja u Americi, čak i ženama koje će ići u susjedne države da izvrše pobačaj. Ubijanje nerođene djece je zločin po Božjim i ljudskim zakonoma. Statistike su grozne: od 1972. do 2020. godine u Americi je ubijeno 80 tisuća djece, kojima nije bilo suđeno da se rode i vide svoje roditelje. Žene crne puti (black women) najčešće su žtrva pobačaja, godišnje u prosjeku 400.000 crnačke djece ubijeno je majčinim utrobama. Ima tu i drugih tragedija: crnačka djeca, rođena i odrasla, oko 70 % njih ne znaju tko im je otac. Oko 85 tisuća umre godišnje od droga, većinom crnačke mladeži; Ako još dodamo oko 460.000  umrlih Amerikanaca od  COVID-19, među kojima je (opet) naviše crnaca i starijih osoba.

Slogan ”Black Lives Matter” (Crni životi vrijede) nametnuo je bijelom stanovništvu u Americi osjećaj krivnje (guilt complex) stoga među prosvjednicima i teroristima ima veliki broj bijelaca koji oponašaju zaluđene crnačke provokatore, razbojnike i teroriste, čak optužuju bijelce (svoju rasu) za white suprimacy (bijelu nadmoć). Dobiva se dojam, da je Bidenova Amerika postala afrička kolonija, jer svugdje su crnci u reklamama, na ključnim položajima u administraciji, diplomaciji i vojsci velika je infllacija – “African Americans” iako je samo 13,4 % crnog stanovništva u Americi.

Što Hrvatska može očekivati od Bidenove administracije? Ništa, baš ništa! Amerika će biti okupirana domaćim problemima i neredima, jer je stvoreno nepovjerenje među ljudima. Demokrati i Republikanci su u međusobnom verbalnom ratu, koji može preliti čašu. Ništa bolje nije ni u međunarodnim odnosima, jer komunističkoj Kini samo je Trumpova Amerika bila prepreka. Kina će preuzeti gospodarsko i vojno vodstvo, odnosno nametnuti će dominirajuću snagu koja će davati smjernice globalizaciji u svijetu. Mnogi Hrvati koji danas žive u Americi, već razmišljaju o povratku u Hrvatsku, posebice oni koji su otišli ili pobjegli iz komunističkog režima, koji danas dolazi u Ameriku na velika vrata. Ako se promijeni vlada u RH, ili ako se održavotvori Sabor i odstrane natruhe komunizma, titoizma i srbizma i korupcije, moglo bise očekivati stotinjak tisuća povratnike iz hrvatskoga iseljeništva u svoju domovinu ili domovinu svojih roditelja ili predaka – Hrvatsku.

S druge strane, ako Biden uništi Ameriku kao gospodarskog i vojnog čimbenika u svijetu, raspast će se i Europska unija, jer nije postavljena na čvrste temlje nacioanlnih suvereniteta. Dakle, Hrvatska ima povoljne izglede za bolju budućnost, ako državna vrhuška postavi nacionalne interese hrvatskog naroda, kao što je Trump postavio interese Amerike: iznad i ispred svakoga u susjedstvu i u svijetu.

“Organizacija u kojoj ne vlada ideja cjeline nije politička organizacija u supstancijalnom  ravnotežom i autonomnom smislu, makar se zvala vlada, vojska ili stranka. Većina današnjih stranaka samo su organi klasnih i skupinskih socijalno-ekonomskih interesa na političkom području, a nisu to supstancijalne organizacije u idejnoj cjelini. Predsjednik države, vojska, sudstvo, uprava, vlada i zakoni, koji izlaze iz ovakvih stranaka predstavljaju organe tih interesa, te prema tome većinske ili manjinske diktature” (Ivan Oršanić, Vizija slobode, str. 375.),

Rudi Tomić, Toronto

Povezane objave

Iva

hrvatski-fokus

U užem izboru osam kratkih priča

HF

Što se sve ne zna o Hrvatima u SAD-u

HF

Nitko ne zna što Bunjevka znade!

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više