Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Plenković: Hrvatska ne treba razmišljati…

Uspio je od Hrvatske napraviti umjesto države znanja, državu koja ne misli

 

Andrej Plenković je na svojoj ‘predizbornoj’ turneji po Dalmaciji izjavio slijedeće: “Hrvatska ne razmišlja o pokretanju proizvodnje cjepiva…”, jer nas ima samo četiri milijuna, pa ćemo kupovati što nam bude trebalo”! Nije sporno da je Plenković u konkretnom slučaju mislio na razvoj cjepiva protiv COVID-19, no istovremeno se pokazalo i to da Plenkovićevo razmišljanje ide u pravcu „JA SAM HRVATSKA“, budući da o tomu što je tako nije odlučilo niti jedno tijelo koje je u državi za to nadležno! Dokaz za to je činjenica da on često koristi formulacije tipa: „Ja vam garantiram, da NIKADA ne ćete doći na vlast“ (rečeno oporbi u Saboru); „To vam NE ĆE PROĆI, ja vam to garantiram“ (izrečeno u Saboru oporbi); „Napad na Banske dvore, je bio napad na mene, a to je bio napad na državu – čin terorizma“ (izjavljeno nakon pucnjave Bezuka ispred Banskih dvora).

Ove neosporive činjenice, i Plenkovićevo ponašanje u Saboru kada ‘docira’ zastupnicima koji su mu po kvalifikacijama i intelektualno daleko nadmoćniji, uz činjenicu da se 99 posto amandmana na prijedloge Vlade o kojima treba glasati, odbacuje odnosno ne prihvaća (vjerojatno po njegovoj naredbi), te njegovoj ‘naredbi’ da HDZ-ovci u Saboru NE SMIJU glasati po vlastitoj savjesti protivno njegovoj volji, jasno potvrđuju da on smatra da je zapravo ON DRŽAVA, i da u Hrvatskoj nitko ne treba misliti osim njega, jer ON MISLI ZA HRVATSKU! Pa čak i da misli da je NJEGOVA VLADA ta koja je HRVATSKA, a ne on osobno, svatko tko je bar jedanput gledao sjednicu Vlade, mogao je vidjeti samo skup „vrtnih patuljaka“ Andreja Plenkovića, koji niti što pitaju, niti što predlažu na osnovi vlastite pameti, već u zombijevskom transu samo dižu ruke ZA ono što Plenković od njih traži!

Andrej Plenković je USPIO od Hrvatske napraviti umjesto ZEMLJE ZNANJA, zemlju koja NE MISLI, jer ON misli za nju, i što manje građani i njoj misle i znaju, tim bolje SVEZNAJUĆIMA poput njega! Pa je vjerojatno ON smislio i to da Hrvatskoj NE TREBA Imunološki Zavod’.

Laslo Torma

Povezane objave

A tko je prolio krv Darka Pajičića?

HF

Udomljavanje ratne siročadi u obiteljima

HF

ZERP već pokriva glavne prednosti IGP-a

HF

Lideri se stvaraju

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više