Hrvatski Fokus
Gledišta

Odvjetnik višestrukog ubojice ratnih zarobljenika

Onaj komunist koji je 1990. ostao u SDP-u, bio je protiv osamostaljenja Hrvatske

 

S obzirom da je za mene to jako važno, najvažnije, opet ću o specijalnom ratu protiv Hrvatske. Moram. Kad ŽOZ (Židovska Općina Zagreb) opet traži kažnjavanje uzvika Za dom, ja ću opet neke stvari ponavljati. Moram reći da u tom specijalnom ratu sudjeluje i Ured predsjednika na Pantovčaku. Opet kažem da je ono skandiranje Za dom na onoj nogometnoj utakmici između Hrvatske i Izraela, prije desetak godina u Osijeku bilo u režiji Ureda Simona Wiesenthala. Opet kažem da je iranski pukovnik Qasem Soleimani u BiH bio saveznik onih koji su ga poslije ubili. Znači, i saveznik ŽOZ-a. I na koncu, opet kažem, da je i stožer za borbu protiv koronavirusa, kao i sva pljačka i korupcija u Hrvatskoj, podmetnut HDZ-u kao hrvatskoj državotvornoj stranci radi izazivanja neprijateljstava prema njoj.

Sigurno se ni u jednoj državi na svijetu ne optužuje jedna politička stranka za ‘lockdown’, kao HDZ u Hrvatskoj. Što u Hrvatskoj ima posebnu ideološku pozadinu kada se zbog koronavirusa zabranjuje, i rad ugostiteljskih objekata, kada tu zabranu naređuje, kažu, stožer pod nadzorom HDZ-a, lako je naći nekog ugostitelja koji će ono reći (napisati) protiv HDZ-a. U nastavku, sve u režiji Labradora i Opere…mržnja i diskriminacija u Hrvatskoj. A mržnja i diskriminacija u Hrvatskoj, ne može bez Jasenovca. Zato „predsjednik hrvatske Vlade“, samo radi hipoteke lažne NDH udara kontru kafiću iz Rijeke: Kako bi bilo da na kafiću HDZ-a piše: Zabranjen ulaz Srbinu, Židovu i Romu? Nakon toga, slijedi TV emisija Otvoreno. Na temu Mržnja i diskriminacija u Hrvatskoj. A u toj emisiji tužitelji HDZ-a Sandra Benčić i Arsen Bauk. Pa govore kako je HDZ uzrok mržnje i diskriminacije u Hrvatskoj. Kao i iseljavanja mladih iz Hrvatske. Sandra Benčić kaže kako se bez HDZ-ove iskaznice ne možeš zaposliti u Hrvatskoj što je teško slušati kada Sandra Benčić nabroji sve političke proleme u Hrvatskoj, ne spominje bacanje ručne bombe „pripadnika ugrožene manjine u Hrvatskoj“ na radnike HEP-a

i obračun kalašnjikovima „ugroženih manjina“ u Zagrebu. Isto kao Lana Bobić u TV emisiji Peti dan. Lana Bobić kaže kako se slučaj kafić iz Rijeke ne može uspoređivati sa slučajem u Kustošiji kada mladi Hrvati šalju Srbima one ružne poruke. A ja kažem da su oni iz Kustošije, vjerojatno mladež Radničke rronte. Što se tiče iseljavanja mladih iz Hrvatske, kažu da se najviše iseljava iz Like i Slavonije. Iz bazena HDZ-ovih glasača. Ispada da HDZ daje Ličaninu iskaznicu HDZ-a, da bi se on mogao iseliti iz Like da bi mu GONG Sandre Benčić mogao dati pravo glasa izvan Hrvatske. U toj emisiji Sandra Benčić tereti HDZ za problem radnika u Brodotrogiru koji ne primaju plaću. A vlasnik Brodotrogira ortak Ante Nobila Danko Končar! A Arsen Bauk u toj emisiji prijeti HDZ-u: Vidjet ćemo kako će se HDZ postaviti prema novom zahtjevu ŽOZ-a o kažnjavanju pozdrava Za dom. Tako slučaj Riječkog kafića završi kod ŽOZ-a i Arsena Bauka. Kao specijalni rat uzvikom Za dom. Prema tome, istina je kada ja kažem da slučaj Riječki kafić ima duboku političku pozadinu. Koja pruža pipke do Jasenovca. Jer je taj slučaj povod jedne TV emisije, u kojoj se traži kažnjavanje pozdrava Za dom. Tako, umjesto informacija o zdravstvenom stanju radnika HEP-a kojega je pokušao ubiti „pripadnik ugrožene manjine“ na radnom mjestu, slušamo priču o korupciji HDZ-a što je samo kamilica iz urote protiv Hrvata, pa ću reći kako je ova igra s pozdravom Za dom u sinergiji s filmom Dara iz Jasenovca. Stoga ponavljam: JUSP je strateški partner Labradora!

Kada kažem da je iranski pukovnik Qasem Soleimani, u BiH bio saveznik ŽOZ-a, to ne govorim napamet. Ja sam na jednom portalu pročitao da je svaki sultan na Bosporu, za vrijeme Otomanskog carstva, za savjetnika imao Židova za Balkan. Još ću reći kako je 8000 muslimana u Srebrenici žrtvovano za islam, na štetu Hrvata. Reći ću kako je manji problem što Hrvate u BiH nitko ne brani, od saveza muslimana i Židova u BiH. U Sarajevu, i muslimani i Židovi zabranjuju misu za Bleiburg.

U svemu tomu, ne mogu se načuditi Hrvatu koji je žrtvovao svoj život za obranu Hrvatske, pa se učlanio u SDP ili u HNS i tako postao ortak onoga koji traži raskid ugovora između Hrvatske i Svete Stolice, koji je tužio Hrvatsku za „agresiju na BiH“, koji je postao ortak potomaka ubojica blaženog Miroslava Bulešića i potomaka ubojica fratara sa Širokog Brijega. I koji je protiv nabave vojnih zrakoplova Hrvatskoj. Stoga ja postavljam pitanje onima koji su protiv nabave vojnih zrakoplova Hrvatskoj: zašto ste protiv nabave vojnih zrakoplova Hrvatskoj, kada Dara iz Jasenovca ima toliko simpatizera, i u Hrvatskoj? Kako netko može očekivati Oskara za Daru iz Jasenovca, kada je snimljen film o Srebrenici? Kako netko može reći da je za korupciju u Hrvatskoj odgovoran HDZ, kada Danko Končar, Anto Nobilo, donedavno živi Milan Bandić i otac predstečajne nagodbe Slavko Linić nikad nisu bili u HDZ-u. I kada HDZ nikad nije vladao u Rijeci?

Pa možemo reći kako postoji mega urota protiv Hrvata. Kako je vrh te urote zabrana mise za Bleiburg i film Dara iz Jasenovca. Ispod je specijalni rat, svega i svačega protiv Hrvata. Kao priča o pljački i korupciji HDZ-a. Sada i borba protiv koronavirusa, gdje se hrvatska državotvorna stranka optužuje za, i za pljačku u Brodotrogiru, i za štetu zbog koronavirusa. A HDZ nema nikakve veze s vlasnikom Brodotrogira, kao ni sa zabranom rada kafića, jer mjere protiv neke zaraze, ne bi smjele imati politički predznak. To što u ovom slučaju imaju, to je vjerojatno zbog opće mobilizacije protiv HDZ-a. Unatoč tomu HDZ ostaje hrvatska državotvorna stranka. To što se govori da je mnogo komunista 1990. ušlo u HDZ, da još ima „spavača“ koji su sudjelovali u pljački i korupciji, bez njih ne bi bilo neovisne Hrvatske. Jer onaj komunist koji je ostao u SDP-u, on je bio protiv osamostaljenja Hrvatske. Ne bi bilo one potrebne mase za borbu Hrvatske za samostalnost. Ali je sad Milorad Pupovac koalicijski partner HDZ-a. Što je veliki problem.

Ipak, u mračnom tunelu, kao da nešto svijetli. To je film o Srebrenici. Iako se bojim da će film o Srebrenici ojačati islam u BiH na štetu Hrvata, nadajmo se da će film o Srebrenici, makar malo pokolebati simpatizere Dare iz Jasenovca, odnosno, „branitelje ugroženih manjina“ u Hrvatskoj. Jer je taj film snimljen prema istinitom događaju, nasuprot Dari iz Jasenovca. A ti se filmovi prožimaju, i spojeni su zakonom spojenih posuda. Baš filmove o Srebrenici i Daru iz Jasenovca treba uzeti kao primjer totalne inverzije i primjene obrnute proporcionalne slike stvarnosti. Jer „žrtva iz Jasenovca“ ne može biti ubojica. Kad tamo, „žrtva iz Jasenovca“ – višestruki ubojica ratnih zarobljenika! A simpatizer Dare iz Jasenovca – odvjetnik višestrukog ubojice ratnih zarobljenika. Tako imamo virtualnu stvarnost i umjetnu humanost, te krađu i uzurpaciju morala i humanosti. Tko može (u Hrvatskoj) o miru i toleranciji nego obožavatelj Đorđa Balaševića i filma Dara iz Jasenovca, a obožavatelj Đorđa Balaševića i Dare iz Jasenovca – odvjetnik višestrukog ubojice ratnih zarobljenika!

Jure Vukić, Tribanj

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

Izdvojeni poguranci

HF

HAZU je dužan braniti “šestorku”

HF

Tomislav Žigmanov unosi zlu krv

HF

Zar će psihopati vladati Hrvatskom?

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više