Hrvatski Fokus
Unutarnja politika

Budite Za dom spremni, budite spremni braniti svoj Dom!

Vratimo se našim vrijednostima, poštujmo naše velikane, našu vjeru i kulturu, naše obitelji, naš jezik i Lijepu našu Domovinu!

 

Imamo Hrvatsku! Nije Hrvatska ni Plenkovićeva, ni Pupovčeva, ni Mesićeva, ni Radinova! Hrvatska je naš hrvatski Dom, naša Domovina, i zato smo Za dom spremni!
Ne dajmo da nas gaze razni krausi, patrijarsi, pupovci, oligarsi, vučići i mesići, medijski foliranti, manipulatori i cirkusanti prodajući nam lažne vrijednosti, lažne idole i prevarante kao junake! Ne dajmo svoje HOS-ovce, Tigrove, Gromove, Kune, Pauke, Sokolove, Pume, Orlove i Vukove! Ne dajmo po njima osobito briselskim i inim kukavičkim bojnama! Ne dajmo da nam gaze naše katoličke svece i blaženike! Dok su patrijarsi svoje četnike koljače proglašavali svecima, naše su svećenike klali! Stepinac svetac za njih je nedostižan izuzetak! Ne dajmo da nam nameću krivnju, da nas blate i optužuju, oni koji nas okružuju! Ne dajmo da nas pretvaraju u zločince oni koji su bili zločinci nad nama, jer mi nikada nismo tuđe htjeli, nismo pisali memorandume i kojekakve paktove, nismo započinjali ratove, čak su nam i oduzeli oružje!

Ne dajmo da nas dijele na naše i vaše, na podobne i nepodobne, uključive i isključive, na vjernike i nevjernike, jer ovo je naša zemlja u kojoj su svi ljudi dobrih namjera uključivi, a loših isključivi! Ne dajmo da nam prisvajaju naše more, naše gradove, našu ribu, naše otoke i kažnjavaju ribare! Ne dajmo naše pjesnike, naše pisce i književnike! Ne dajmo Šumu striborova za priče sa Zlatibora! Ne dajmo da nam prodaju svoju Karleušu, svoje cajke, Rokere s Moravu da nas zabavu! Imamo mi svoj bećarac, svoj balun, svoj tanac i svoj barkun. Imamo svoje klape, svoje tamburaše, sela i salaše, šansone i balade, baloture i skalinade. Ne dajmo naše športaše, plivače i nogometaše, košarkaše i tenisače, da nam prodaju svoje pod naše! Ne dajmo svoju prošlost, svoje knezove i kraljeve Branimira, Tomislava, Zvonimira i Mislava, svoje velikane Zrinske i Frankopane! Ne dajmo se zavaravati Srpskim izgubljenim kosovskim bitkama, 500 godina pod Turcima, jer čim su se izbavili na nas su Hrvate navalili.

Ne dajmo se zavaravati brojkama, jer Hrvatska je davno rasprodana! Zadužili su naše unuke i praunuke, Brojke su neumoljive, 337 milijardi javnog duga vrti se neprestance! Ne dajmo svoj Dom, svoju Domovinu i svoj zemaljski raj, jer kada nam oduzmu braniti spremnost, za nas je to kraj! Probudite se veliki i mali Hrvati, Hrvatine, Rvati i Rvatine, mi smo ugroženi, a ne oni! Probudite se, nas su osiromašili, poduzeća zatvorili, oduzeli nam egzistenciju, raselili , blokirali, lustrirali i eutanazirali. Probudite se iz letargije, prisilne pandemije, čudnovate epidemije i nametnute blasfemije! Vratimo se našim vrijednostima, poštujmo naše velikane, našu vjeru i kulturu, naše obitelji, naš jezik i Lijepu našu Domovinu! Političari znam da ste licemjerni, zli i kvarni, ali ovo je i vaša zemlja, nemate nijedne druge koja bi vam bez kazne omogućila da je pljačkate i kvarite! Stoga budite i vi Za dom spremni! Spremni braniti svoj Dom, povlastice i privilegije, jer nigdje na svijetu takav Dom nećete naći i narod koji će vam to omogućiti. To može samo hrvatski narod tolerantan i tih, mirno bez prosvjeda, svaki vaš zakonski prijedlog prihvatiti, ali na ovom ćete zube polomiti, jer pravo na obranu Doma mu oduzeti, je kap vode kojom će se čaša strpljenje preliti.

Lili Benčik

Povezane objave

SDP je grobar hrvatskoga gospodarstva

HF

Slavko Goldstein – prvi pobornik jasenovačkoga mita u Hrvatskoj

HF

Klevete na račun Katoličke Crkve i blaženika

HF

Don Pavlinovićev poučak iliti sudbina Hrvatske i Srbije

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više