Hrvatski Fokus
Gospodarstvo

Sedam prototipa za ekosocijalnu obnovu

Otvoren poziv za prijedloge do 9. travnja 2021.

 

Driving the Human raspisuje javni poziv za dizajnere, umjetnike, znanstvenike, grupne inicijative i stručnjake iz različitih područja koji se nalaze bilo gdje u svijetu. Pozdravljamo prijedloge koji istražuju održivu i kolektivnu budućnost kombinirajući znanost, tehnologiju i umjetnost u transdisciplinarnom i suradničkom pristupu.

Znanstvenu i umjetničku suradnju Vožnja čovjeka zajednički vode četiri partnerske institucije – acatech, Nacionalna akademija znanosti i inženjerstva; mentorska platforma Prognoza; Sveučilište za umjetnost i dizajn Karlsruhe; i ZKM | Centar za umjetnost i medije Karlsruhe – koji rade na obogaćivanju različitih događaja i ishoda inicijative. Odabrani kandidati bit će pozvani da komuniciraju sa svojom stručnošću i multidisciplinarnim know-howom, kako bi razvili koncepte koji dokazuju budućnost i ostvarili ih kao prototipove.

ROK ZA PRIJAVU JE U PETAK, 9. TRAVNJA 2021, 23:59 h.

Prijave se podnose na engleskom jeziku.

OBRAZAC ZA PRIJAVU NA OTVORENI POZIV

SMJERNICE ZA PRIJAVU

UVJETI

ČESTO POSTAVLJANA PITANJA (FAQ)

Za najnovija ažuriranja, pratite nas na Instagramu, Facebooku i LinkedInu ili se pridružite našoj grupi Telegram.

Vožnja čovjekom član je Platforme buduće arhitekture (FAP) koja će predstaviti kreativnu razmjenu 2021. od 3.-5. ožujka 2021. U ovom događaju, koji je posvećen temi Pejzaži njege, FAP će predstaviti novu sezonu svog Europskog programa arhitekture u internetskom prijenosu uživo.

FAP, uz podršku programa Kreativna Europa, uključuje arhitektonske organizacije s cijelog kontinenta i povezuje njihove aktivnosti podržavajući ideje novih kreativaca iz različitih disciplina koji se nose s najhitnijim izazovima u arhitekturi.

Pridružite se FAP-u na kreativnoj razmjeni 2021: Landscapes of Care, koja će se odvijati u virtualnom okruženju za prezentaciju arhitektonskih ideja i umrežavanje: Future Architecture Rooms. (https://mailchi.mp/36ed5c3bfa12/open-call-for-proposals-3751972?e=04c005f86a)

Povezane objave

Važnost zrakoplovne industrije

HF

Ususret šarenijem prometnom miksu

HF

Povećan deficit

HF

Energija će poskupjeti za 9,5 posto

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više