Hrvatski Fokus
Kolumne

Lažeš, Plenkoviću!

Prodaja Leda je kriminal, zlo i velika šteta za Hrvatsku

 

Ovih dana u Hrvatskoj se dijele svakojake etikete, pa želim prikladno podsjetiti na neke činjenice. Da bi Plenković meni i i tisućama malih dioničara oteo privatnu imovinu i uništio mi obitelji, prvo je morao kroz sve oblike javnog komuniciranja iskonstruirati tezu da sam kriminalac, da sam pokrao, uništio, doveo državu pred kolaps, ugrozio nacionalnu sigurnost, morao me i kazneno optužiti i strpati u zatvor, čak je preko svoje radio Mileve kazao „da sam lud“. Nakon njegove najnovije izjave, želio bih Plenkovića podsjetiti da sam ga osobno, kao i dio njegovih korumpiranih suradnika zajedno s njegovim privatnim zločinačkim udruženjem grupom BORG – prijavio nadležnim tijelima u RH i inozemstvu zbog osnovane sumnje za počinjenje teških kaznenih djela, a za što imam neoborive dokaze.

Upravo ti si Plenkoviću najveći kriminalac i nacionalni izdajnik, jer si baš ti, zbog svog osobnog i interesa određenih skupina, jedinu nam državu Hrvatsku uništio poput najrazornije bombe. Sve što sam sada izrekao uskoro ću predstaviti javnosti. Nakon jučerašnje izjave nisi ni normalan, ustvari si lud, ja to tebi direktno kažem, ne koristim radio Milevu. Ti jučer govoriš, nakon ove tobožnje prodaje Leda (koja nije niti blizu realizacije), o nekakvoj “dobroj” budućnosti i Leda i Fortenove. Podsjećam da je kompanija Ledo konsolidirala u RH biznis čija je vrijednost na burzama prije neustavnog i protuzakonitog Lex Agrokora procjenjivana na preko 1 milijarde EUR-a i taj novac je bio vlasništvo Hrvatskih investitora. Danas će radi tvoje lopovštine Republika Hrvatska od prodaje kompanije LEDO dobiti NULA novaca, NULA poreza, ali tvoji partneri iz Moskve i Hong Konga će svakako napuniti torbe eurima. U RH će se samo knjižiti mizeran promet Leda, koji će samo kopniti.

Republika Hrvatska je dobila strane investitore u Plivu, Dukat i brojne druge tvrtke, pa da podsjetim: npr. vlasnik Dukata je jedna od najcjenjenijih kompanija u toj branši u svijetu, no, koliko je ta kompanija investirala u RH u zadnjih 10 godina, a koliko je baš za usporedbu investirao Ledo? Plenkoviću, ili ne znaš što govoriš ili po tko zna koji put bezobrazno lažeš građane Hrvatske. Ledo će ovime, Plenkoviću moj, postati samo distributer na jednom malom prostoru.

Prodaja Leda bi za nacionalnu prehrambenu industriju bila katastrofa, jer su takve kompanije poput Leda, Kraša, Francka, Vindije, Jamnice – industrijska snaga i strateška vrijednost Republike Hrvatske. Zaista je važno što prije uspostaviti vladavinu prava u RH, kao što je važno da ti Plenkoviću što prije odeš kako bi se Hrvatska spasila.

Ivica Todorić, https://www.facebook.com/ivicatodoric.hr/posts/137082455083583

Povezane objave

Međunarodno priznanje Hrvatske i nove laži Mate Granića

hrvatski-fokus

4,5 milijardi razloga protiv hrvatske zastave

HF

Četnik Vučić nikako da prežali poraz

HF

Hrvatska vlada talac Milorada Pupovca

HF

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više