Hrvatski Fokus
Religija

Pseudo papa Franjo i sodomija u Crkvi

BCP-ov komentar na novinarski intervju s promotorom homoseksualnosti, Vatikanski savjetnik, svećenik James Martin SJ

 

Publicist: “Vidite li bilo kakve promjene u Franjinom učenju o ovom pitanju (LGBT) u usporedbi s njegovim prethodnicima?”

Isusovac Martin: “Ne, ne vidim nikakve promjene u učenju o istospolnim brakovima, ali vidim promjene u tonu i pristupu.”

Komentar: Lažna je tvrdnja da Bergoglio nije promijenio učenje. Nijedan Papa prije njega nije odobrio sodomiju. To je učinio samo lažni papa Bergoglio. Već u srpnju 2013. rekao je: “…tko sam ja da mu sudim (homoseksualna osoba)?” Dužnost je zakonitog Pape identificirati sodomiju kao grijeh i gnusobu u skladu s Biblijom. Bergoglio, s druge strane, odobrava i promiče homoseksualnost, i time je na sebe srušio Božju anatemu, odnosno izopćenje iz Crkve. Američki gay magazin The Advocate proglasio je Bergoglia ‘osobom godine’ za odobrenje sodomije.

Na Veliki četvrtak (travnja 2015.), Bergoglio se oprao i poljubio transseksualcu noge. Ovo je bila Bergogliova revolucionarna provokativna gesta! Kako je reagirao katolički svijet? Katolički svijet prihvatio je herezu u praksi zbog papinske vlasti.

U rujnu 2015. godine 800.000 katolika, uključujući 200 prelata (biskupa, nadbiskupa i kardinala), zatražilo je od Franje da izrazi jasan stav Crkve o takozvanim istospolnim brakovima. Bergoglio ih je hladnokrvno bojkotirao. U siječnju 2016. u Rimu se održala 1,5 milijuna demonstracija protiv gay usvajanja djece. Kako je Franjo odgovorio? U svom obraćanju nedjeljnom Angelusu, on ne samo da nije podržao skup već ga je ismijavao i osuđivao. Po povratku iz Armenije (26. lipnja 2016.), rekao je: “Rimokatolička crkva trebala bi se ispričati homoseksualcima zbog načina na koji su tretirani.” Franjo bi trebao jasno reći zbog čega bi se Crkva trebala ispričati. Za poštivanje Božjih zapovijedi i za nazivanje grijeha grijehom? Zbog zahtjeva da homoseksualci ne nastave s grijehom, već prekinu s njim i tako se spasu od pakla?

Tijekom posjeta Irskoj u kolovozu 2018. Bergoglio je u mladosti otvoreno promovirao homoseksualnost. Prema njegovom mišljenju, roditelji to ne bi trebali spriječiti. U rujnu 2018. Bergoglio je posjetio baltičke države gdje je lukavo promovirao homoseksualnost i migracije. 28. siječnja 2019., tijekom svoje konferencije za tisak u letu, kada se vraćao sa Svjetskog dana mladih u Panami, rekao je: “Mislim da je važno podučavati seksualni odgoj u školama.”Kurikul spolnog obrazovanja koji međunarodno definiraju UN namijenjen je zarazi male djece i mladih sodomijom i transseksualnošću. Djeca postaju seksualni robovi koji u budućnosti ne mogu zasnovati obitelj. Bergoglio je nastavio o seksualnom odgoju: „Seks je dar od Boga. To nije bauk (zli duh); to je dar od Boga da bismo voljeli… ”Prirodna spolnost je dar od Boga, ali samo u okviru sakramentalnog braka. Povezano je s odgovornošću za prijenos života i odgoj djece. Seksualne aktivnosti izvan braka su grijeh. Seksualna izopačenost izravno rezultira samouništenjem pojedinca, obitelji i društva. Bergoglio je čak potvrdio svoju šokantnu izjavu: “Seksu kao božjem daru mora se poučavati, a ne strogo…” Bergoglio želi djecu suzdržavati bez suzdržavanja! Bergoglio tako promiče mentalne poremećaje kod djece i otvaranje njihovih nevinih duša za cjeloživotno zanimanje nečistih demona. Na pitanje služi li Bergoglio Bogu ili Sotoni jasan je odgovor: On definitivno ne služi Bogu!U rujnu 2020. nevaljani papa Franjo pohvalio je argentinsku redovnicu Monicu Astorgu Cremona zbog otvaranja novog kompleksa od 12 stanova rezerviranih isključivo za muškarce koji tvrde da su žene i za njihove seksualne partnere. U svojoj komunikaciji sa sestrom Cremoni, papa je njezine transrodne klijente nazvao „djevojkama“: „Draga Monika, Bog koji nije išao u sjemenište ili studirao teologiju obilno će vam se odužiti. Molim se za vas i vaše djevojke ”, rekao je. Ovo nije prvi put da pseudo papa Franjo daje izjavu suprotnu onome što Katolička Crkva tradicionalno uči o odbacivanju bogom danog spolnog identiteta.

Martin: „Papa Franjo ima homoseksualce, čak i oženjene homoseksualce. On je prvi Papa koji je izgovorio riječ “gay” i toplo govorio o našoj potrebi da ih prihvatimo.

Komentar: Izjave jezuita Martina proturječne su same sebi. Prvo je rekao da nije bilo promjena u usporedbi s Bergogliovim prethodnicima, ali sada kaže da je Bergoglio prvi takozvani Papa koji je privilegirao homoseksualce. Martin je u tome potpuno u pravu. Gay-skandal Msgr Ricca Bergoglio je imenovao prelatom vatikanske banke i direktorom Domus Santa Marte u kojoj Bergoglio živi …Franjo i brojni prelati žive u Domus Santa Marti s notornom homoseksualkom Riccom. Nema potrebe za dodatnim komentarima.Franjo je 21. ožujka 2014. hodao ruku pod ruku s poznatim talijanskim svećenikom homoseksualcem Luigijem Ciottijem. Franjo je 6. svibnja koncelebrirao svetu misu s drugim homoseksualnim svećenikom Micheleom de Paolisom u Vatikanu i na kraju mu poljubio ruku.Bergoglio pozdravlja LGBT osobe na redovnoj papinskoj audijenciji. Stoga daje do znanja da su neprežaljeni sodomiti danas vatikanska elita. Iz toga proizlazi da takozvani homofobični katolici moraju promijeniti svoj stav u poslušnosti takozvanom Svetom Ocu. Moraju odvojiti Božje zapovijedi i usvojiti antizapovjedi koje jamče nagradu u paklu.Tijekom posjeta Sjedinjenim Državama u rujnu 2015. godine, jedini osobni sastanak koji je Francis imao bio je s istospolnim parom. Vatikan ih je nazivao “obitelji”. Jedan od njih, Yayo Grassi, stari je Franjin prijatelj. Franjo je toplo zagrlio i poljubio ove dvije sodomite. Francis je navodno rekao Grassiju da se molio za njega i njegovu partnericu i zamolio ih da mole i za njega. Bila je to ili pobožna fraza ili Bergoglio i dvojica suučesnika molila su se svom bogu, tj. Vragu.

Martin: “I premda ne mogu otkriti o čemu smo razgovarali privatno (s Bergoglijom) prošle godine, mogu reći da smo dugo razgovarali o LGBT ministarstvu i napustili sastanak s osjećajem entuzijazma, utjehe i nadahnuća.

Komentar: O čemu su razgovarali? O tome kako promovirati demoralizaciju u Crkvi. Ovo je takozvano LGBT ministarstvo. U siječnju 2015. Francis je nazvao španjolskog transseksualca imenom Diego Neria, koji je rođen kao žena. Pozvao je nju (njega?) I njezinu (njegovu) “lezbijsku zaručnicu” na privatnu publiku u Rimu. Troškove je platio Vatikan. Bergoglio je rekao transseksualki, izvorno ženi: „Bog voli svu svoju djecu takvu kakva jesu. Ti si sin Božji i Crkva te voli i prihvaća takvog kakav jesi.”Ovom grubom manipulacijom Bergoglio legalizira grijeh i zločin protiv prirode. Time ukida Božje zakone kao presedan. Ovo je programirana podrška izopačenoj rodnoj ideologiji usmjerenoj na postizanje samouništenja Crkve i naroda.Bergoglio je u vezi sa ženom koja je prešla u “muškarca” rekao: “Napisao mi je pismo rekavši da bi mu bila utjeha da me dođe vidjeti sa svojom suprugom. Primio sam ih i bili su vrlo sretni.” Sretan zbog čega? O hodanju nepokajanim na putu do pakla zajedno s Bergogliom?

Publicist: “Papa predlaže sinodalnost… Pitam s obzirom na njemački sinodalni put, kojim se vi sigurno držite: Je li moguće da će doći do raskola u Crkvi?

Martin: „Mislim da nismo blizu raskola u Katoličkoj crkvi… On (Bergoglio) priznaje da Duh Sveti djeluje u Božjem narodu i zato pokušava slušati Duh koji se očituje na sinodama.”

Komentar: Kakav se duh očituje na sinodama koje Bergoglio sluša? To definitivno nije Duh Božji. Na sinodi o obitelji u listopadu 2014. godine, Bergoglio je izdao dokument kojim odobrava amoral: „Homoseksualci imaju darove i osobine koje nude kršćanskoj zajednici“. Ono što Bergoglio promovira je “grčki dar”. Nipošto ne dolazi od Boga. To je kontaminacija kršćanske zajednice sodomijom. Ti darovi uključuju AIDS i razne oblike hepatitisa. Poklon za duše unutar zajednice je nečisti duh, antikajanje i put u propast.U dokumentu se dalje kaže: “Jesmo li sposobni pozdraviti te ljude, jamčeći im bratski prostor u našim zajednicama?” Kako kršćani mogu pozdraviti ljude koji a priori odbacuju istinu i pokajanje? Kršćani bi morali izdati Krista i podložiti se duhu izopačenosti. Morali bi prihvatiti grijeh kao standard i odbiti Božje zapovijedi. Ali to više ne bi bile kršćanske zajednice. Oni bi postali Bergogliovi LGBT klubovi.Dokument nastavlja: “Jesu li naše zajednice sposobne za to, prihvaćajući i vrednujući seksualnu orijentaciju?” Bergogliov dokument poziva na usvajanje zavaravajućeg izraza “seksualna orijentacija” s ciljem da sodomija bude prihvaćena u kršćanskim zajednicama. Prihvaćanjem izraza „seksualna orijentacija“, biskupska, klerikalna, vjerska ili laička zajednica otvara se procesu samouništenja. Što se tiče vrjednovanja, Božja Riječ nepromjenjivo vrednuje sodomiju kao grijeh i gnusobu (Rim 1,18f) i upozorava protiv kazne vječne vatre (Suda 1,7). 4. do 28. listopada 2018. u Rimu se održala Biskupska sinoda o mladima pod palicom Bergoglia. Konačnim dokumentom od 27. listopada 2018. Sinoda je na lukav način legalizirala LGBTQ. Franjo, kao i prisutni biskupi i kardinali, dobili su dugine križeve. Bergoglio više puta zlostavlja papinu moć promičući homoseksualnu ideologiju što je rezultiralo genocidom nad Crkvom i čovječanstvom. Čini najteži zločin ne samo protiv Crkve već i protiv čovječanstva.Dana 21. i 24. veljače 2019. u Rimu je održana sinoda o seksualnom zlostavljanju u Crkvi. Međutim, umjesto da se pozabavi tim pitanjem, homoseksualnost je opet lukavo promovirana. Bergoglio je upotrijebio Sinodu da uspostavi obvezujuće smjernice za biskupe da preobraze Katoličku Crkvu u Bergogliovu LGBTQ anticrkvu. Njemačka biskupska konferencija počinje primjenjivati ​​u praksi kao presedan ovaj novi program demoralizacije povezan s LGBTQ crkvenim brakovima. To je njemački sinodalni put koji isusovac Martin promiče i slijedi. Kako se spasiti? Kako pobjeći od ove Sodome i Gomore i spasiti se od nadolazeće paklene vatre? Samo istinskim pokajanjem! Prvi korak koji bi biskupi i svećenici trebali poduzeti jest prestajanje izgovaranja imena arhetičnog Franje Bergoglija u misi.(Bizantski katolički patrijarhat)

Povezane objave

Ivan Lukačić. Kapelnik splitske katedrale

hrvatski-fokus

Treća invazija s Bliskog istoka

HF

Uskrs

HF

Zašto se Kina boji 90-godišnjeg katoličkog biskupa?

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više