Hrvatski Fokus
Hrvatska

Dubrovačke kornjače brže od virtualnih lavova

Danas je najvažnije braniti pozdrav »Za Dom spremni!«

 

Pošteni svijet, na žalost, naivnih ovaca. Onih “običnih“, prosječnih, pomalo poštenih, koji ne mogu zamisliti raditi zlo svojoj Domovini da bi se namaklo sebi i isključivo sebi a u paukovoj mreži u koju su dragovoljno upali i svojima. Onima jednako prodanima, dok Svoje najbliže gube ostavljajući im svoju “sigurnost“ u dotu od šporkih škuda i ono malo porodičnog srebra u Hrvata. Teško je razumjeti ali kad je vrijeme za klanja ovaca samo zombiji neće osjetiti. Napadaju nas nježno sa strane njihovi političari, mafijaši,poduzetnici, “intelektualci“, investitori, crkveni veliko“dostojnici“ prodajući muda za bubrege kako im se ne dopada naša još uvijek mlada prekrasna nevjesta, nego bi je oni oslobodili svega što joj je još ostalo gonjeni prljavom im maštom i sirovim strastima. Služeći se jednom jedinom rečenicom, kako bi joj blaženog kardinala “razotkrili“ i umjesto njegovog joj zagovora presudili joj silovanjem od strane sotonjara. Onih, kojima ne treba daleko putovati da bi provodili svoje opakosti pod krinkom lažnog južnoslavenstva, usmjereni odavna i nanovo financirani naherenim svastikama, petokrakama, piramidama jednookih u glavi globalista, kako bi srušili nacije. Ali ne da Narod!

U Hrvatskoj napali na jedan stari pozdrav ne bi li nas ti profesionalizirani petokolonaši primorali da ga mijenjamo u onaj puno prikladniji. Biti spreman je pitomo i pomalo neprimjereno ako se nakon tek  obranjene Hrvatske moramo s njihovim zlom namjera boriti. Bez obzira na presude i odluke preostao nam je do neovisnosti (suverenosti) i slobode poklič “Za Dom-U boj“.

Žestoka je u pitanju bitka. Na žalost i pozitivni Pečarić, Nazor, Dujmović i drugi nam intelektualci i povjesničari svode priču na partizane i ustaše, dok se četnike “pametno“ rehabilitira. Nakon što su na to svi naši odličnici upućeni… tek marginalno naznačuju prave uzroke i njihove idejne i materijalne nositelje. Kraus im je Židov. Umjesto da ga zovu globalistom, sluganom slobodnih zidara i Hazara, oni posredni šire animozitet dvije strane, dakako onaj Hrvata i Srba, koji su manipulirani do razine krvnika i žrtve. Ili ne znaju, ili znaju, ili ne smiju to govoriti, a trebali bi (ako znaju) prosvjetljivati “stado”. Na izgled ovo o čemu govorim je samo nijansa, ali izuzetno bitna, jer bez nje se na miru ostavljaju oni, koji su svoja bogatstva više nego uduplali dok smo mi ostalu u ovo doba krize, izazvane kroz Plandemiju korone najeb..i. Pisanje istine treba staviti na pravu razinu – razotkrivanja biti uzroka i problema, inače se svodi na dugotrajnu igru gluhog dopisivanja, uzorom na onu gluhog telefona…

Ne nismo svi ovce, niti se dademo zavarati virtualnim ratnicima, koji glume lavove pred perom istine svjesni kolike su u stvari mone. Pero je oštrica mača u rukama boraca kornjača. Ne onih koje su lako oklopili nego onih s teškim oklopom spremnih ne na intervenciju nego na borbu dok god je potrebno svoje Naše braniti. Još niste shvatili da pravednom ne mogu ništa izdajnici, konvertiti i jeftini slugani. Ključ slobode je Libertas, i gdje bi za Hrvatsku bio nego u Dubrovniku. Dok se ostali gube u beznađu polegli pod valjak zablude i onako se borite s vjetrenjačama i bit će kako su oni to odredili, Grad nije otplovio unatoč Maminim milijunima eura, Androvim trgovačkim pokušajima organiziranja vašara, kako bi se namaklo rasprodajama, što ne i zidina dobrih gospodara Društva prijatelja starine. Dubrovnik je pokazao da se može izdići iznad sve te žabokrečine i lova u mutnom za interese nosača torba i njihovih gazda. Namjeravali su usidriti naftne platforme pred Gradom, kornjače su im rekle nećete o napraviti na cijelom jugu Hrvatske, i bude svjetlo. Ustrebalo najopakijem planerima vode za novi grad poviše Grada, kako bi on postao samo grad, ali kornjače iz Rijeke Dubrovačke su upravo najjače na Ombli, malo ih je i gotovo da su izumrle jer takva vrsta jedina na svijetu živi ovdje i doslovno i preneseno. I svjetlost vječna svjetlila mjesto pogube, koja bi uništila najmanju rijeku na svijetu.

Život Dubrovniku.  Navališe svim silama na branitelja nam grada, brdo Srđ, i kornjače se rasporede u bojnu formaciju i obrane gore. glavni im cilj, utvrdu Imperijal, bez koje je palamuđenje s gradnjom tobože sportskog, a u stvari nekretninskog golfa palo na niske grane, i zasja svjetlo da ga bude kontra postotnih glupana-ica za spas mladosti naše.Umornim kornjačama pokušalo se podvaliti predaju porta u Gružu stranim koncesionarima, samo se Gospar prevario previše očitim namještanjem, koje ni domaće sudstvo nije moglo mu spasiti. Kornjače i prijatelji, koji su već shvatili da se prevare neće same od sebe spriječiti stadoše ovaj put skupa braniteljski uz bok mladim snagama, koje su pobijedile i ubrzo preuzele ključeve od Grada. Neka im svijetli. Tek na tren usnuli, umorni od tisuća stranica pročitanih papira, kad ono sestre iz izvidnice javljaju, kako će sve fekalije Grada doći nam na izvorište Omble u Komolac. Drž ne daj, ponovo rijetki na javnim raspravama, kontra stručnjaka i s pomoću otvaranja im očiju kornjače opet u sedlu, a voda se i dalje zrcali u svjetlu. Ne razumijete me kažete pa ima onih koji razumiju puno jer ne ostaju na razini laveža pasa zatvorenih u stacionaru dragovoljne ograničenosti, premda znaju da kao virtualni lavovi mogu samo lajati za kornjačama koje prolaze. Mnogi, koji ste se probudili prenesite riječ i slovo onima što bi mogli puno samo kad bi znali kako i onima koji bi htjeli kad bi smjeli jer i šutnja je zlato naspram lajanju na Mjesec, koji, kao i ostala svjetla na Nebu nisu zvijezde.

P.S. jednom od suboraca, koje sam susreo tijekom obrane Hrvatske, koji je zabrinut razmjerom izdaje tobože protivnika usklika „Za Dom spremni“, a u stvari protivnika hrvatske Države, napisao sam odgonetku cijele ove “priče“. Poznato odavna, od kad smo krenuli u rat. Mnogi ga nisu osjetili ni onda ni danas. A danas je najvažnije, samo oni naivni i dobro nam namjerni bi revoluciju, a u pitanju je kornjačin marš. Teško je oklop nositi, ali nije lako ni razumjeti, a kamo li to živjeti. 

Marko Mujan

Povezane objave

Dvije drage ruke

HF

Nagrađeni za protuhrvatska djelovanja

HF

Vanjska politika se kreira u Zagrebu…

HF

Srbi od oslobodilačke akcije Oluja rade novi Jasenovac!

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više