Hrvatski Fokus
Gledišta

SOS – Ulagivanje globalisti Tomaševiću

Tomašević njemu i svima nama poručuje: Ovo što se čuje muka je bandićevaca i HDZ-ovaca

 

U posljednje vrijeme twitter priopćenja „bunjevačkog dahrvata“ Tomislava Žigmanova izuzetno štete svim Hrvatima. To su ona u vezi usvajanja bunjevačkog jezika kao službenog u gradu Subotici, preko kojih, u svojoj nemoći, Žigmanov sada zavađa Hrvate s narodima koji čine većinu u tom gradu: Srbima, Mađarima i Bunjevcima. Prošli put sam apostrofirao jedno takvo njegovo priopćenje, ali i jedno u vezi podizanja spomenika Károlyju Bíróu u Subotici. Sve to se već odražava tako da na zadnjoj sjednici Skupštine grada Subotice nije bilo predstavnika Hrvata, a nije ih bilo na svečanosti otvaranja spomenika Károlyju Bíróu u središtu grada, pa čak ni na svečanoj misi za Brašančevo u subotičkoj katedrali!

U “najhrvatskijem” gradu u Srbiji nema Hrvata! Shvaćajući da mu se ruši biznis imperija i da je u sosu, Žigmanov sada preko twittera panično viče “U pomoć!” (ES-O-ES) i obraća se svakom odakle bi, po njegovom mišljenju, ona mogla doći! “Veliki” HDZ-ovac, osobni prijatelj Andreja Plenkovića, ali i Milana Bandića, nada se prijateljstvu i novog gradonačelnika Zagreba: “Čestitamo Tomaševiću? U Gradu Zagrebu Hrvati iz Vojvodine imaju svog prijatelja, a uživali su i podršku! Vjerujemo da će se naša suradnja ne samo nastaviti nego i razvijati”.

Ne smeta mu što Tomašević na svom twitteru upravo kaže: Ovo što se čuje muka je bandićevaca i HDZ-ovaca. Čovjek koji u svom gradu nema nikakvu podršku, a okreće se kao pijetao na dimnjaku, ne može voditi niti samog sebe, a kamoli 57.900 Hrvata u Republici  Srbiji!

Miroslav Cakić

Tekstovi u rubrici GLEDIŠTA mišljenja su autora i ne moraju biti u skladu sa stajalištima Uredništva

Povezane objave

U pravu je Ruža Tomašić

HF

Kakav je vaš odnos prema komunističkim zločinima?

HF

Hrvatska Radiotelevizija teroristička organizacija

hrvatski-fokus

Amater Ivo Goldstein u Indexu je oklevetao članove naše udruge

hrvatski-fokus

Ova web stranica koristi kolačiće za poboljšanje vašeg iskustva. Pretpostavit ćemo da se slažete s tim, ali možete to neprihvatiti i isključiti ukoliko želite. Prihvati Pročitaj više